- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
jeff_lynn #48847 üzenetére
Pedig írja az oldalon a lényeget és korábban többször elhangzott itt "outletből ne vegyetek semmit"
korábban jártak pórul többen is..keres vissza rá.Itt leírják általánosan honnan származnak a készülékek. Ergo van köztülk olyan ami nem ebbe a régióba szántak. TV esetében ez azt jelenti, hogy a smart nem lesz jó vagy német, francia stb lesz szervíz menűbe kell átállítani ha lehet. D szériás tévéket szlovákiában rakták össze mostaniakat már nem tudom hol.
Árukészletünk 19 országból, főként: Angliából, Franciaországból, Hollandiából, Németországból, Svájcból, Ausztriából és Lengyelországból származik.
Mit jelent az elektronika esetében az Outlet kifejezés?
Kínálatunk között megtalálható csomagolási-, szállítási-, esztétikai sérült, kifutó modellek és sérülésmentes termékeink (többek között Bosch és Siemens - Gyári garanciás termékek), melyet jelentős kedvezménnyel, már csökkentett árakon vásárolhatnak meg. Természetesen hálózatunkban is időről időre hirdetünk kiemelt ajánlatokat, de szemben sok elektronikai áruházzal, nálunk minden termék az átlagos piaci ár alatt van, nem csak az akciós periódusban.
belefuthatsz javításra visszaküldött példánnyal ami újból elhalálozhat de a rossz vagy nem létező gari miatt nagyott szívhatsz..esetleg kiállított darab volt rengeteg üzemórát ment készülék.
-
Real_Necro
veterán
válasz
jeff_lynn #48847 üzenetére
Én is néztem ezt a boltot, de "csomagolássérült" és egyéb termékeket forgalmaznak, így szerintem az eredeti gyári gari nem biztos, hogy él. Persze érdemes rákérdezni.
Egyébként én sem találtam infót a 6560-ról, olasz Samsung oldalon találni róla pár dolgot és ennyi. Amúgy meg tökéletesen teszi a dolgát.
Szerk.: gyerekek, Digi World HD megy mögöttem, brutál jó. Azt hiszem tv függő leszek.
-
Batib
őstag
válasz
jeff_lynn #44160 üzenetére
Jelentős plusz a D modell javára az Ultra Clear Panel. Viszont nincs wi-fi és a billentyűzet és wi-fi stick támogatottsága is gyengébb. Tehát szebb kép kontra kevesebb ficsör. Neked melyik a fontosabb, mindkettő védhető álláspont. és még a kor a használtság(?) foka garancia tényezőket nem is vettük figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest