- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
válasz
Redeckt #84631 üzenetére
Ezzel kapcsolatban csak két dolgot szeretnék mondani. Az egyik, hogy teljesen mindegy, hogy jóságos vagy gonosz frissítés-e az amit rámtukmálnak, nem a végeredmény a lényeg, hanem hogy az én akaratom ellenére telepítik fel. Ha én a régebbi, esetleg rosszabb/butább TV-t szeretnék nézni, akkor hogy jön ahoz a Samu, hogy ezt felülbírálja??? Totál hülyegyereknek néz kb. Ő jobban tudja, hogy ez enekem jó vagy nem, akarom-e vagy nem??? Ez nincs összefüggésben a TV-vel, hogy tudom-e nézni vagy nem, csakis azzal, hogy ő dönt helyettem, és ez számomra felháborító!
A másik pedig, hogy ha a Samu akkor is tud frissíteni, ha ez ki van kapcsolva, akkor mi fenének van egyáltalán ilyen opció a menüben? Ez megint a parasztvakítás kategória, látszólag meghagyja a népnek a választás jogát, de sunyiban azt telepít amit csak akar. Akkor legyen inkább tiszta a képlet, írják bele a feltételekbe, hogy a Samu bármikor telepíthet, és vegyék ki az ál-kapcsolót a menüből, de ne nézzenek már hülyének és ne verjenek át kamu kapcsolóval!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest