- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Jakesz #143702 üzenetére
Angol nyelvű gyári korongokra jellemző ( van aki így nézi+magyar felirattal), de ugye az NC-re felkerülő anyagoknál már az magyar 5.1-es ac3-ért is sírni kell, mert általában 2.0-ban jelennek meg. Ez köszönhető annak, hogy hazánkba nincs normális minőségű szinkron (normális kiadó hiányában) ezért a szinkron hangot különböző netes platformokról szerzik be (ahol ac3 hang van, nista dts) vagy veszi valaki a fáradságot és legyártja nekünk hybrid 5.1-re.
Összegezve én is paráztam a dts hiánya miatt mert LG-n volt és arról jöttem, de halál felesleges volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest