- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
mackosajt #4161 üzenetére
Én is hasonlóan jártam anno, már akarták küldeni a másikat, amikor megjött az eredetileg rendelt.
Bennem volt annyi becsület, hogy írtam nekik, hogy köszi, de már minden ok, ne küldjék a másikat...
Az, hogy te mit teszel, csak rajtad múlik, nem hiszem, hogy ezt itt nekünk kéne eldönteni
Ilyen helyzetekben egyébként gondoljunk csak arra, hogy páran azért nem postáznak Magyarországra külföldről, mert tolvaj banda a posta, sőt, néha a rendelő személy is.
Ezen lehet változtatni azzal, ha néha megpróbálunk felnőni, és kicsit becsületesen hozzáállni ezekhez a dolgokhoz.
Tedd azt, amit a személyiséged diktál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M