- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinyti
csendes tag
válasz
Murderer69 #12493 üzenetére
Már én is megrendeltem hozzá minden "kacatot", nagyszerviz lesz az Omnián...
-
csabi011
tag
Hello!
Az a gondom, hogy a zseblámpa funkciót ugye belehet állítani a halkítás gomb hosszú nyomására csak ha fent van az ms3 akkor nem működik mer csak a tuday-en jó. Erre vmi megoldás?
-
Skynet258
veterán
Megtörtént a műtét - cirka másfél órámba telt
Mondjuk minden lépést megnéztem a videón, miközben csináltam (Murderer69 kollégának örök hála, amiért elkészítette
).
A végeredmény olyan, amire számítottam a videók és külföldi tapasztalatok alapján: kurv@ jó lett a cucc!!
Örök összehasonlítási alap az iPhone; azonban észre kell, venni, hogy az más technológia. Ez a szint az, amit a rezisztív kijelzőből maximálisan ki lehet hozni - legalábbis érzéseim szerint. Elmondani nem tudom, mert ezt érezni és látni kell - maradjunk annyiban, hogy megérte, örülök, hogy bevállaltam. Most már nem csak szoftveresen, de hardveresen is módosítottam az Omniám
Ennyi pénzért ez ajándék volt... a csomagban megvan minden szerszám, amire szükség lehet (kivéve a csipeszt, de azt lehet szerezni máshonnan, pl. asszony).
Én egyébként fekete színűt kaptam, tehát eltér a rajta lévőtől - nem mintha bánnám.Szóval cserére fel emberek, tényleg nem egy nagy kaland, csak lassan kell csinálni, és odafigyelve; akkor nem lesz gond
-
Skynet258
veterán
Tököt buzergáljátok itt egymást má'
Átvettem a csomagomat, remélem jó lesz a cucc
-
Rick4
félisten
válasz
Murderer69 #12479 üzenetére
Hagyjad, mert még neked támad...
-
Limonade Joe
csendes tag
Hali!
Röstellem magam, de a beállításoknál sehol nem találom, hogy hol lehet beállítani azt, hogy egy alkalmazás (pl. rádió vagy touch player) esetén mennyi idő múlva kapcsoljon ki a képernyő.
Hilfe bitte please -
Rick4
félisten
válasz
matyics #12476 üzenetére
Miről beszélsz ember? Hányod itt a f@szságokat, és még neked áll feljebb.. Mi köze a kezdő ajánlatnak (0.99$) a termék árához? Megmondom, mint neked a kulturált, a hibát először önmagában kereső emberhez...) Ott van a buy it now ár, azt nézd... Sajnos azt kell mondjam, megint szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadól. Leírok valamit, és erre nekem támadsz. Fogazott reggel a csajod, vagy mi a baj?
Legközelebb ha nem értesz valamit, kérdezz vissza nyugodtan, nem vagy Te kutya, hogy ugass itt összevissza...
-
matyics
őstag
Basszus, van még amibe nem kötöttél bele???
Mi a f@szt nézel olyankor amikor ekkora baromságokat írsz kötözködés képpen???
A mai OTP-s valutaárfolyam szerint 192.1 Ft a Dollár.
Tehát, 17.99 + 0.99 = 18.98 USD x 192.1-el, az 3646.058 Ft.
Akkor most szerinted mennyi az annyi?
Legközelebb ha értelmesen nem tudsz hozzászólni a topichoz, akkor inkább halgass! -
Rick4
félisten
válasz
Murderer69 #12474 üzenetére
Ha meg kijönne ez hivatalosan is, tuti Samsung Quasimodo lenne a neve...
-
Rick4
félisten
válasz
Murderer69 #12469 üzenetére
Te feltennél ilyen hátizsákot a telódra..?
-
matyics
őstag
válasz
Csabee. #12470 üzenetére
Tessék: 3600 Ft-ért all in one!
Szerintem külön keret nincs is itt, mert így is olcsó.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12469 üzenetére
ez baromi drága.. nem éri meg nekem
inkább legyen kopott..
-
Murderer69
őstag
egy kis érdekesség [link]
a kerettel van egy kis gond megmondom őszintén lusta voltam ebayen keresni és itt Mo-n ennyibe kerül -
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12464 üzenetére
tudsz adni egy linket hogy hol tudnám beszerezni?
legiap : valamivel kellett gizdulni
(nem amúgy egyik nap szakadt az eső és azér néztem csak. józanodás közbe.)
-
Skynet258
veterán
válasz
Murderer69 #12464 üzenetére
Remélhetőleg nem lesz gond... az elméleti rész megvan, a többi kézügyességen múlik (főleg a szalagkábeles rész). Ha van valami akkor megkereslek
-
chrytusz36
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! (Hívás rögzítés témában)
Én is a Vito Audio NotesTouch programot próbáltam, és a többi hasonlót is, mégis gyengébb a mikrofon hang, a felvételen, mint a hangszóróé avagy a távoli félé.
Nem lesz gond, majd romot frissítek, most i900BSHI1 a verziója, gondolom nem ártana frissíteni. Hátha el van állítva valami hang a registry-ben... -
TomKiss
tag
válasz
Csabee. #12457 üzenetére
Ha jól értem, akkor itt nem a program eltávolítása lenne a lényeg, hanem a duplikált névnapi bejegyzéseké.
Ezt azonban tényleg csak úgy lehet elvégezni, ha a pda-n és a gépen az összes bejegyzés törlésre kerül, újra bekerül a gépbe az adatbázis, majd a következő szinkronnal átmegy a pda-ra.
Na erre nincs (legalábbis tudomásom szerint) egyszerű megoldás... csak az, hogy egyesével, manuálisan kell törölni a bejegyzéseket. -
Csabee.
nagyúr
srácok! felül nekem a króm csík kopott ki csak, mit kéne nekem kicserélni? komplett ház? e-bayről vásárolt már valaki omniához házat?
-
pinyti
csendes tag
válasz
Murderer69 #12443 üzenetére
Szia!
Én most készülök megrendelni a digitalizálót, csak nekem egy új ház (csak a középső rész plusz hátlap) se ártana mellé.
Az e-bay-es link, amin ezek vannak, ott a legfelső az a videón is látható "jófajta" digitalizáló, vagy ott mindegyik már ez az "újabb" fajta? -
GENUINO
tag
Sziasztok!
elromlott a headsetem,a gyári.
Simán magától zene közben 1 reccsenést hallottam és most rossz a hangja pl. nincs dob egyik számban se....
Garanciálisan van értelme visszavinnem?
Újakat honnan érdemes beszerezni?köszi az infókat
-
Nordik
őstag
Resco nálam is tökéletesen megy. Mind beszélgetésnél, mind pedig sima hangfelvételnél.
-
erdoke
titán
válasz
matyics #12448 üzenetére
Nála lesz a gubanc, mert a Resco és az ACR is jó. BTW, az utóbbiból már van 1.2.2-es verzió.
-
matyics
őstag
válasz
chrytusz36 #12445 üzenetére
Én nem Vito Callrecordert írtam, hanem Vito Audio NotesTouch-ot!
Az tuti, hogy jó. -
Rick4
félisten
válasz
Audio notes touch, és 2 way recoding. Tökéletes, van hangszint állítás, vagyis ha nem beszéltek, megáll a felvétel.. Egy jóideje használom, tuti.., ja és ott a mic auto gain, vagy kézi állítási lehetőség..
-
Dare2Live
félisten
válasz
nálam semmi ilyet nem csinál a vito...
-
chrytusz36
csendes tag
válasz
matyics #12398 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam a Vito féle callrecorder-t is, korábban az ACR-t, illetve a resco félét is.
Mindnél ugyanaz a gond, a távoli fél hangja tökéletes, a sajátomat viszont alig hallom a felvételen.
Telefonáláskor nem panaszkodnak, hogy halk lennék...
Van erre valami megoldás (beállítás), illetve másnál is így van? -
Rick4
félisten
válasz
Murderer69 #12443 üzenetére
Jó, de mondom, hogy egy hónapja még tudtam sms-t írni a magyar mini billel, most meg az A betű közepéig a capls lockra reagál... A harapás meg ott volt már egy ideje...
-
Murderer69
őstag
megeshet hogy a harapástól van a dolog....
meg is mondom hogy miért..
a digitalizáló 2 plexiből áll a széleinél körbe megy egy szalag "kábel" ami már egy kisebb ütéstől erősebb nyomástól el tud mozdulni mert ez tényleg egy iszonyat vékony lap és főleg a sarkai amik nagyon sérülékenyek..
a melegedésre meg csak annyit hogy az is ez végett van mert egy rugalmas ragasztóval van ez összeragasztva és a nagy melegtől megpuhul és máris nincs kontakt a 2 oldal között ha vissza szilárdul akkor ismét jó az egész... -
anzo
senior tag
Nem tartom valószínűnek, hogy ez befolyásolná a dolgot.
Próbáld meg azt, hogy kiveszed az akksit fél órára és a pda-t pedig kirakod az ablakba
Egyszer nekem olyan gondom volt, hogy egész nap ment az IGO a kocsiban a tartóban és sütötte a nap nem is volt vele semmi gond tette rendesen a dolgát. Délután-este elmentünk a párommal sétálni és teljesen behalt a kijelző müködött minden csak full érzéketlen volt a kijelző én is megijedtem. És akkor csináltam ezt és azóta is tökéletesen megy.
Egy próbát megér. -
Rick4
félisten
válasz
matyics #12430 üzenetére
A végén már a fólián egy 0.5-ös kerámiahegyű tollal kalibráltam, mert azzal ugye láttam, hogy hova nyomtam. Nos, oda nyomtam ahova kellett....
Kérdés, van egy icipici, és a dologhoz nem tartozó sérülés a digitalizáló felső sarkában, egy kisgyerek megharapta a telcsit, és egy picit meglátszik a foga nyoma a nyíllal jelzett részen, ez kb egy gombostűfej felényi "sérülés", de megvolt, vacaklni meg most kezdett 2-3 hete... -
Attila04
tag
Sziasztok! Használ valaki FTP klienst az Omnián? Kéne egy jól használható verzió... előre is köszi!
-
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Feltelepítettem a pda-ára és a pc-re a calendár programot.
Gondom az, hogy a szinkronizálás után már kétszer szerepelnek a névnapok mind a pda-n, mind a pc-n.
Sehogy sem tudom a duplikációt törölni.
Kérdésem, hogy lehet kitörölni a pc-ről, ill a pda-ról ezt a progit.
Köszi. -
t-bali3
senior tag
Hali!
A telefon (Omnia) képernyőjének a szélén sötét színeknél (inkább csak fekete) kis fehér pöttyök jelentek meg. Én pixelhibának találom és jó sok van belőle. A kérdés az lenne, hogy ezt javítják-e garanciában?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Murderer69 #12349 üzenetére
teljesen jó lett a digitalizáló cserés videó
múltkor még annyira felkapott volt az egész digitalizálós csere téma, most meg semmi?!
te lecserélted aztán nem írt róla senki semmit.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
spb ms3-ra magyarítást honnan is lehet leszedni?
egyszer már rajta volt de miután uninstalláltam egy használhatatlan ms3 téma progit félig elszállt és a keresővel se találok magyarítást! -
anzo
senior tag
válasz
Csabee. #12416 üzenetére
Miért lenne kevés? Ebben sincs kevesebb sőt.
Ez a microsoft új UI sok helyen 6.5.1 -nek is nevezik. Leginkább a könnyebb használatra van kihegyezve nagyobb gombok, az alsó taskbarról elérni mindent nem lép mindig vissza a todayre van back gomb ami mindig egy szintet vissza lép. Ezen kivűl kivettem belőle egy-két feleslegesnek tűnő programot de ha valakinek hiányoznak akkor vissza tudja telepíteni őket ill beraktam pár hasznos alkalmazást és a Manillát. -
Rick4
félisten
a 12388-ra senkinek sincs ötlete, vagy véleménye?
-
garami22
csendes tag
Hál istennek sikerült felraknom az igot, és köszönöm mindenkinek a segitséget! Annyi problémám lenne még, hogy az igo nem észlel gpst, ezért nem fog müholdat! Ilyenkor mit lehetne tenni! Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max