- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- New Game Blitz - 2025
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
vakondvok
tag
Kiterjesztett móka SGS-el! link:
-
vakondvok
tag
most azért mert nem szereti a robot az almát? lehet inkább körte vagy barack párti
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #11057 üzenetére
Küldök én hátha megkapod
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #7520 üzenetére
Na de akkor akár tegnap még láthattalak is vele
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #7466 üzenetére
Ma láttam egy pasast SGSII-vel meg iPhone 4-el a 4-6-os villamoson, na mondom ez tuti te vagy. Oda akartam menni, hogy menézzem, hogy fórumozik-e xD
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #5392 üzenetére
Ha ráfizetsz odaadom a desire Z cserébe XD
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #5279 üzenetére
A sok maszti!
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #4459 üzenetére
De amíg megvan tudsz csinálni az i4-el hands on videót a sgsII-ről
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #4301 üzenetére
Az tökmindegy! Amúgy is nehéz fotózni miközben a merülős bug miatt a várost rombolja!!!!négy!!felkiáltójel!!!
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #4298 üzenetére
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #4286 üzenetére
Vigyázz a szteroidokkal xD agresszív leszel és elbutulsz : D
-
vakondvok
tag
bazzeg már az off is úgy pörög, hogy 112 hsz. van mióta nem vagyok itthon XD
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #3485 üzenetére
Nekem jó az üzemidőm pedig csak 1300mAh-s akku van Nincs merülős bug még 2.3-nál sem Eddig még nem tudtam, hogy mi a fenéért vannak oda a sense-ért, most már értem
Viszont a multimédia részben van igazság, bár nekem a fényképező megfelel a zenelejátszás és a hangszóró nem az igazi de egyébként így is élvezhető.
-
vakondvok
tag
-
vakondvok
tag
Muhahah. Hát majdnem a Blade közelébe ér, talán ha ráfizetek elcseréli velem valaki :/. Azért élvezem, hogy olyan gyors amilyennek lennie kell, de a track-en így is néha a házakon kereszetül mentem, majd megmutatom ha hazaértem.
Amúgy legalább az OS-ünk stimmel, nem úgy mint más(ok)nál
-
vakondvok
tag
Mivel szoktátok a megtett útvonalat lementeni, hogy publikálhassam ?! (vagy hogy)
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #3351 üzenetére
úgy értettem már 3 napja ment az telefon és az akkuhasználatnál is ezt írta, most hogy ki-be kapcsoltam csak 10 percet (most már 1:48-at) ír az összesítésnél, ki akartam próbálni meddig húzza és lefényképezni : D
-
vakondvok
tag
teljesen megtáltosodott a gps-em :/ kikapcsoltam a vezeték nélküli hálózatok rásegítést és most nagyon f@sza (nem tudom, hogy van-e bármi összefüggés).
+3 napos üzemidőm van, erre ki - be kapcsolom...most csak 10 perc...fuuuuuuuuu -
vakondvok
tag
Most értem haza szervizből. Bent volt 2 órát, szétszedte a pacák, kipucolta, frissítette a "legfrissebb" ROM-ra (XXJPY, XWJS7) és megrendelte az új alkatrészt, ami kedd-szerda környékén jön meg és hívnak és 1 óra alatt kicseréli!
Addig hagyom ezt a ROM-ot, kíváncsi vagyok mit művel majd : DElőttem volt egy hapsi, wave II-vel. Kijelzőt cseréltek, mert ha nyomta akkor foltosodik a kijelző (???) gondolom úgy mint mikor az LCD-t nyomod meg.->amúgy kicseréltette és ugyanaz : D
szerk:Ja amúgy meg most néztem meg figyelmesebben, hogy iphone topikot linkeltél és arról van szó
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #3167 üzenetére
Nesze nektek vaku haah
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #3164 üzenetére
Csak linkeltem, nem én csináltam :] fuuuuuuuuuuu
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #3161 üzenetére
az a hófehérke
(#3163) ForRedGlorymás: szar JM2 nem boot-ol nagy S után kikapcsol XD
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
Haha, most rakok fel egy JM2-t viszem be szervizbe, micsoda nagy visszalépés lesz ez a belakott JVH-hoz képest
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #3082 üzenetére
DEDE csag SGS-eket viszünk mert szabvány töltőnk van és nem kell mindenféle tunes hogy másoljunk meg matassunk a telefonban!
-
vakondvok
tag
válasz tariattila #3079 üzenetére
Útiköltségre nem kell költeni mert Opp a hátán levisz minket simán. Gps meg adott, majd mondjuk, hogy merre menjen.
-
vakondvok
tag
válasz tariattila #3076 üzenetére
Egyébként csak, hogy lásd milyen segítőkész emberek vannak itt a fórumon (lsd. én pl.) ha nem bírsz azzal a néhány sörrel szívesen besegítünk. Közben nyomkodjuk a telefont max, hogy kapcsolódjon a témához.
-
vakondvok
tag
válasz tariattila #3069 üzenetére
ahahha úgy kell...én is inkább a sört emelgetném mint fitnessben a súlyokat!
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #3062 üzenetére
Vigyázz videózás közben ne merüljön le a telefon.
Többiek: a sok merüléses bug miatt összegyűlt feszültséget vezeti le így, onnan van az erő!
fitness meg itt van 5 percre ahahhaha lol!(#3066) tariattila : mennyi tojás bazm
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
mennyi garancia van az SGS-re, ha T-nél vásárolt?!
Nekem csak akkor kéne i, ha nagyobb kijelző is lenne és nem lenne olyan rohadt drága. Azt nagyon praktikusnak találom, hogy ha egy HW-re fejlesztenek az optimalizáltabb és, mindenki megkapja a frissítést. Olyan bosszantó, hogy itt van a 2.3.4, és várhatunk rá.
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #2782 üzenetére
szegény, hogy tudom sajnálni xD én meg 80-ból éltem->viszont nem siránkoztam...fura
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #2779 üzenetére
Hát jah még ellehetett volna szórakozni a számokkal, de jó ez így, már így is baromi tudományosan hat(hat).
+Ja és szurk. ++Ja és szurkoljatok, hogy legyen munkám, hogy gyűjtsek SGSII-re[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #2764 üzenetére
Nekem volt egy macbook-om, tök ugyanez. Baromi sokáig bírta az akku (azt hitted) aztán ugyanilyen lendülettel merült is le.
(#2767) Oppenheimer: nekem Gmaps akkor szívta leginkább mikor latitude-be be voltam jelentkezve és folyton küldte a pozícióm.
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2747 üzenetére
bazzeg tudhatnak valamit a srácok, még jó, hogy sztívdzsobsz phone nélkül is betudtam csajozni
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2745 üzenetére
Jó is az, ha apu megveszi nekik és csak ismételni tudom magam, azzal lehet a legjobban nyilvános WC/mosdóban selfshoot-okat csinálni XD, hogy látni lehessen a nagy almát rajta.
-
vakondvok
tag
válasz tariattila #2742 üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy az enyém nem rég volt...ahha szerintem, idén tartjuk az 5 éves találkozót. Hahah 91'-ben még a dömpert toltam az oviban
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2657 üzenetére
Haha, ez az említett ismerősöm 30ért 3G-t vett, aminek a hátlapon egy kis repedésén kívül semmi baja nem volt . Ő is csak azért vette mert olcsó volt, de gondoltam ha már lehetőség van rá, pózoljunk
#Többiek: most, hogy nincs munkám kicsit felborult az alvás rendem
-
vakondvok
tag
válasz [DE2JAY] #2653 üzenetére
Jajajaj olyasmi
(#2654) Oppenheimer: súlyzó=
1.GS2 nagyobb és nehezebb lesz, kell az erőnlét.
2.iFónos teszkó (vagy valami nagy) tükör előtt pózolós arcokat lenyomd. (<- erről jut eszembe, egyik haverom vett olcsón egy 3G-t, azóta nyaggatom, hogy pózoljunk egyet valami giga nagy tükör előttidtélenmenő fejet vágva, ahogy az ma trendi= +1 érv, hogy miért jó az iTelefon) -
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2647 üzenetére
Akkor ne süss ilyen későn x)
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2643 üzenetére
nézd meg most
(#2642) [DE2JAY]: fogd be a hangszórót, vagy a füleit amúgy ahhaha bibibibiii enyém meg még ébren van :]
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2637 üzenetére
nézd meg jobban biztos?
(#2635) nggabi: már megválaszolták, lemaradtam[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz Oppenheimer #2631 üzenetére
vagy csak gyári böngésző-> címsor, de tök mindegy amúyg
-
vakondvok
tag
válasz tariattila #2611 üzenetére
akkor gyorsan kezdjünk bele itt is, hogy ki mit másolt honnan és hogy kell a fém a telefonba meg a dualcore, vagy a sztívdzsobsz a király és az a jó amit ő mond
Amúgy meg tetszik az SGS 2, ha tehetném beruháznék egyre
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
Milyen jó, hogy ez a topic szórakoztat, ha már nincs semmi értelmes ROMolni való
-
vakondvok
tag
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
válasz ForRedGlory #2147 üzenetére
Nekem volt MW600-am, nagyon jól szól, sokáig bírja és működtek a kezelő gombok is pedig milestone-nal használtam.
Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok