Hirdetés

Aktív témák

• sagit

veterán

sztory:

baranyaiak vagy közeliek vagytok egy páran... tudjátok hogy nem kevés "raj/shukar/olaszherceg/maffia" lakkik itt a környéken ( rengeteg)

kezdeném azzal hogy vannak normális cigányok is vagy romák kinek hogy tetszik, de amikor lecigányozzák általában őket verik a mellüket hogy ők romák de ha előnyük van belőle akkor ők bizony cigányok... én magyar vagyok ha előny ha hátrány...

a petting után jöjjön a sztori: 3 haverommal voltam bulizni egy helyi kis kocsmában itt ahol lakom... tök házibuli feeling csak a kocsmáros csinálja ( oszt társam volt)

egyszer csak megjelent egy hitelszuzuki és kiszálltak belőle vagy 6an... (persze bömbölt a számomra telljes mértékben visszatasztító mulatós romazene)
    bejöttek, feszítettek.. mindenki leszarta őket... eltelt kb fél óra és még 4 kocsi tele kisebbségiekkel érkezett (gondolom a tezsvíírek telóztak hogy tiszta a terep) .... ellepték a helyet de szó szerint... voltak 25-30an kb... 14-30évesig ( tipp)

mind rambónak hitte magát persze.. ahol táncoltunk pillanatokon belül nem lehetett mert mindenkit lökdöstek össze vissza...

istentudja már miylen mondvacsinált indokkal kötöttek belénk.. nem emléxem... elötte keményen trinkeltem ;] ha jól emléxem valami ilyesmi volt hogy: "te beszótá a tesómnak köcsög?"

aztán már jöttek is a pofonok... padlóra küldtek 3-4 ütés után.. 3 haverom oda sietett rögtön megvédeni ( köszi nekik (L) :DDD :DDD )

de semmit nem értek, más persze nem segített

mindenki szarul járt, mondjuk a kocsmáros hívta a rendőröket ő volt a megmentőnk
    szerintem :D

mindenki lesérült.. ezek mindennel verekedtek mint a filmekben.. nem nagyzolok, nulla ferdítés így higyjétek el ahogy mondom.... székkel hátbavertek.. ekkor történt az esés... jól bekékült a hátam... 1ik haveromnak fején széttörtek sörösüveget... tiszta vágás volt neki a homloka 1 hónapig kb mire fullra begyógyult... másknak 1 foga bánta.. ki keleltt huzatnia annyit sérült neki... harmadik csak monoklit kapott.... valahogy (nemtudom hogy.. aki már verekedett tudja hogy ilyenkor kiesik a legtöbb dolog) kimentek a romák és csak 1 maradt bent ordibálni... szedelődzködünk össze ezmeg csak pörgette magát és volt a kezébe 1 söröspohár és olyan 2-3 méterről a homlokomnak dobta ( szerencse h nem a szememnek) fel is repedt a ku...a száját...

aztán kiértek a jardok 3 kocsival... ezek meg elkezdték osztani h mi kötöttünk beléjük chh.. mi meg pucoltunk a pincémbe inni :D ( ne nézzetek hülyének be voltunk verve mint az állat :DDD )

röviden ennyi kérdezhettek :R

Aktív témák