- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
sagit
veterán
sztory:
baranyaiak vagy közeliek vagytok egy páran... tudjátok hogy nem kevés "raj/shukar/olaszherceg/maffia" lakkik itt a környéken ( rengeteg)
kezdeném azzal hogy vannak normális cigányok is vagy romák kinek hogy tetszik, de amikor lecigányozzák általában őket verik a mellüket hogy ők romák de ha előnyük van belőle akkor ők bizony cigányok... én magyar vagyok ha előny ha hátrány...
a petting után jöjjön a sztori: 3 haverommal voltam bulizni egy helyi kis kocsmában itt ahol lakom... tök házibuli feeling csak a kocsmáros csinálja ( oszt társam volt)
egyszer csak megjelent egy hitelszuzuki és kiszálltak belőle vagy 6an... (persze bömbölt a számomra telljes mértékben visszatasztító mulatós romazene)
bejöttek, feszítettek.. mindenki leszarta őket... eltelt kb fél óra és még 4 kocsi tele kisebbségiekkel érkezett (gondolom a tezsvíírek telóztak hogy tiszta a terep) .... ellepték a helyet de szó szerint... voltak 25-30an kb... 14-30évesig ( tipp)mind rambónak hitte magát persze.. ahol táncoltunk pillanatokon belül nem lehetett mert mindenkit lökdöstek össze vissza...
istentudja már miylen mondvacsinált indokkal kötöttek belénk.. nem emléxem... elötte keményen trinkeltem
ha jól emléxem valami ilyesmi volt hogy: "te beszótá a tesómnak köcsög?"
aztán már jöttek is a pofonok... padlóra küldtek 3-4 ütés után.. 3 haverom oda sietett rögtön megvédeni ( köszi nekik (L)
)
de semmit nem értek, más persze nem segített
mindenki szarul járt, mondjuk a kocsmáros hívta a rendőröket ő volt a megmentőnk
szerintemmindenki lesérült.. ezek mindennel verekedtek mint a filmekben.. nem nagyzolok, nulla ferdítés így higyjétek el ahogy mondom.... székkel hátbavertek.. ekkor történt az esés... jól bekékült a hátam... 1ik haveromnak fején széttörtek sörösüveget... tiszta vágás volt neki a homloka 1 hónapig kb mire fullra begyógyult... másknak 1 foga bánta.. ki keleltt huzatnia annyit sérült neki... harmadik csak monoklit kapott.... valahogy (nemtudom hogy.. aki már verekedett tudja hogy ilyenkor kiesik a legtöbb dolog) kimentek a romák és csak 1 maradt bent ordibálni... szedelődzködünk össze ezmeg csak pörgette magát és volt a kezébe 1 söröspohár és olyan 2-3 méterről a homlokomnak dobta ( szerencse h nem a szememnek) fel is repedt a ku...a száját...
aztán kiértek a jardok 3 kocsival... ezek meg elkezdték osztani h mi kötöttünk beléjük chh.. mi meg pucoltunk a pincémbe inni
( ne nézzetek hülyének be voltunk verve mint az állat
)
röviden ennyi kérdezhettek
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest