Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #20994 üzenetére
Az a kemény aki az első hányás után még iszik. Harcos aki a 2. után is...
Nekem ez nem szokott menni.sagit:
Kemény. Szerencsére nem volt komolyabb afférom velük, beszólogatni persze sokszor, hosszú hajért pláne... Ha többen vagyunk, akkor azért nem...[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
sajtee
őstag
Végeennek a "Negyedik népdal"-nak és lépek, telóról még olvasom ám, mit buzultok
-
Luissimo
veterán
egy fokkal jobb a Patriota Lokal-ban történteknél, itt legalább mindenki tulélte.
de a forgatókönyv az hasonló volt.
mindegy mit csinálsz,a rövidebbet te húzod.
gondolom tanu az nincs, hogy ki kezdte, a kocsmáros is lapít, mert nemszeretné ha leégne a kocsmája.
azaz, minden marad a régiben, kitudja mikor ismétlődik meg majd ujra meg ujra.
legjobb, ha a pincében kezdtek egyből italozni legközelebbi alkalommal...[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Résen vagyok, láttam ám
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
sajtee
őstag
válasz philoxenia #20989 üzenetére
Ez sokkal jobb...
-
r4z
nagyúr
válasz nggabi #20978 üzenetére
Abszolút a nőies csajokra bukom, sagit a tanúm rá
sagit: Ismerős szitu. Haverék voltak a Spatenben (helyi dizsi, tele rézbőrűvel), másnap bekötözött fejjel láttam őket, amikor átmentem hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #20985 üzenetére
Nem tucc, nekem a saját hozzászólásom jövőre javítva is csak a szerkesztés jelenik meg...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #20985 üzenetére
hehe, jó ez a szerkesztés,
na, jelöltelek originen, de hol a viharba találom a barátlistát, ááá szar ez úgy ahogy van... -
sagit
veterán
sztory:
baranyaiak vagy közeliek vagytok egy páran... tudjátok hogy nem kevés "raj/shukar/olaszherceg/maffia" lakkik itt a környéken ( rengeteg)
kezdeném azzal hogy vannak normális cigányok is vagy romák kinek hogy tetszik, de amikor lecigányozzák általában őket verik a mellüket hogy ők romák de ha előnyük van belőle akkor ők bizony cigányok... én magyar vagyok ha előny ha hátrány...
a petting után jöjjön a sztori: 3 haverommal voltam bulizni egy helyi kis kocsmában itt ahol lakom... tök házibuli feeling csak a kocsmáros csinálja ( oszt társam volt)
egyszer csak megjelent egy hitelszuzuki és kiszálltak belőle vagy 6an... (persze bömbölt a számomra telljes mértékben visszatasztító mulatós romazene)
bejöttek, feszítettek.. mindenki leszarta őket... eltelt kb fél óra és még 4 kocsi tele kisebbségiekkel érkezett (gondolom a tezsvíírek telóztak hogy tiszta a terep) .... ellepték a helyet de szó szerint... voltak 25-30an kb... 14-30évesig ( tipp)mind rambónak hitte magát persze.. ahol táncoltunk pillanatokon belül nem lehetett mert mindenkit lökdöstek össze vissza...
istentudja már miylen mondvacsinált indokkal kötöttek belénk.. nem emléxem... elötte keményen trinkeltem ha jól emléxem valami ilyesmi volt hogy: "te beszótá a tesómnak köcsög?"
aztán már jöttek is a pofonok... padlóra küldtek 3-4 ütés után.. 3 haverom oda sietett rögtön megvédeni ( köszi nekik (L) )
de semmit nem értek, más persze nem segített
mindenki szarul járt, mondjuk a kocsmáros hívta a rendőröket ő volt a megmentőnk
szerintemmindenki lesérült.. ezek mindennel verekedtek mint a filmekben.. nem nagyzolok, nulla ferdítés így higyjétek el ahogy mondom.... székkel hátbavertek.. ekkor történt az esés... jól bekékült a hátam... 1ik haveromnak fején széttörtek sörösüveget... tiszta vágás volt neki a homloka 1 hónapig kb mire fullra begyógyult... másknak 1 foga bánta.. ki keleltt huzatnia annyit sérült neki... harmadik csak monoklit kapott.... valahogy (nemtudom hogy.. aki már verekedett tudja hogy ilyenkor kiesik a legtöbb dolog) kimentek a romák és csak 1 maradt bent ordibálni... szedelődzködünk össze ezmeg csak pörgette magát és volt a kezébe 1 söröspohár és olyan 2-3 méterről a homlokomnak dobta ( szerencse h nem a szememnek) fel is repedt a ku...a száját...
aztán kiértek a jardok 3 kocsival... ezek meg elkezdték osztani h mi kötöttünk beléjük chh.. mi meg pucoltunk a pincémbe inni ( ne nézzetek hülyének be voltunk verve mint az állat )
röviden ennyi kérdezhettek
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ForRedGlory
félisten
válasz philoxenia #20983 üzenetére
Megyek jelentelek. Szerkesztés gomb derogál?
[ Módosította: forredglory ]
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #20980 üzenetére
Persze a kérdés lényege az lett volna, ismeri-e valaki.....Nem fotomodell....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
ForRedGlory
félisten
-
Iomega
addikt
válasz Mr.Csizmás #20970 üzenetére
Remélem , hogy tudtam segíteni és megfontolod az amerikai beszerzést, azok alapján.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz nggabi #20956 üzenetére
Gmail, azzal soha nincs gond.
Rankesz: Amikor belépsz a játékba, amikor már tudsz játszani, akkor nyomsz egy escape-et , akkor beadja az option menüt is , ott már tudod kalibrálni a játékot.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
xnace
őstag
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #20949 üzenetére
Előbb én is elindítottam, de fura volt nagyon, így inkább kiléptem...
grafikát hol lehet beállítani?
Origin-en felveszel niga, na találd ki mi a nevem?
-
xnace
őstag
Akit érdekel egy kurva nagy facebook fail, az dobjon PM-et
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
sajtee
őstag
válasz nggabi #20951 üzenetére
Nem lenne jó, mert jönne hozzánk a sok gyökér. Nem elég a színes népség. Basszus, most is néztem egy videót a youtube-on és a cigók fenyegették a magyarokat, akik szidták győzikét, hogy menjenek az utcájukba. Köszöntem nekik illedelmesen majd leléptem...
Semmi joguk itt lenni, mégis itt vannak... de nem megyek bele, mert csak kitiltást kapok...
És ne használj freemail-t. Akkor már citromail
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz ForRedGlory #20955 üzenetére
jaa tényleg...
razi hol vagy? fene a mocskos pofád
más: rohadt freemail csak nekem szarakszik pár napja?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
Ricardo
titán
Ez már tényleg vicc!
-
Iomega
addikt
Elindult, de ezt csak multiban lehet játszani?
-
Iomega
addikt
válasz ForRedGlory #20944 üzenetére
Hogy a sz...a kell elindítani a játékot?
Letöltöttem, meg telepítettem ezt az Origin nevű játék managert. De onnan tovább , hogyan?Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz Mr.Csizmás #20939 üzenetére
A világ garanciáddal nem sokra mész, mert nem díjmentesen javítják , a nem Magyarországon vásárolt termékedet, csak szimplán javítják, érdeklődj utána, elsőre.
Másodjára: kit obival itthon, mint írtam 199.990,- ért megkapod.
Ehh, erről ennyit. Nyugodtan zongorázd végig az amerikai dolgot, kíváncsi lennék, hogy elégedett lennél-e vele.Végül is , meg kell fizetni a tanulópénzt mindenkinek. Ez alól nem nagyon van kivétel.
Nem muszáj ez ügyben a tapasztaltabbra hallgatni.
Én már jó pár dolgot rendeltem külföldről, Amerikától kezdve , Etiópiáig., Vagy éppen Dubai-ból, Hong-Kong, Kína, Japán. Európai országokat nem írok.Mindig tudni kell azt, hogy mit, honnan , mennyiért, és hogy szabad beszerezni.
Mert azért van az internetes vásárlásnak kockázata, ezt nem szabad elfelejteni!
Egy amerikai, bevállalhatja jobban azt, hogy megreszkíroz valamit , mondjuk 1000USD-ért. Ő azt nem egy, vagy két hónap alatt keresi meg, persze ők sem lopják a pénzt, de azért mégis...
Ja, és éltem Amerikában, ha már Amerika, az érintett földrész, csak azért írtam le. Nem kivagyiságból.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz tariattila #20941 üzenetére
Esmeralda tíz évadon át vak volt, ő meg ennyi ideig vesz telefont
-
korpicschess
veterán
válasz tariattila #20941 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig....
-
tariattila
veterán
válasz korpicschess #20940 üzenetére
fszomba má megen telefont veszel? elég legyen már!
-
korpicschess
veterán
No, ezidáig nem talált ide a futár...
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #20937 üzenetére
Na csorog is le 2.5 megabájt/szekundummal
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #20934 üzenetére
Este toljuk a bétá tnigrid?
Azt sajnálom hogy elfelejtettem teamviewert indítani, le lehetet volna remote szedni a bétát, aztán mikor hazaérek akkor fight! -
sajtee
őstag
-
Iomega
addikt
Csizmás: Ez lemaradt. Annyit írnék még, az Usánkából behozott cuccal kapcsolatosan, hogy tegyük fel, átesel a tortúrán és megkapod a terméket, nem csaptak be, nem is kopasztottak meg különösebben. De akkor arról nem beszéltem, hogy mikor megkaptad a csomagot, akkor van a há' öröm, há' bódottá rész, ezután kicsomagolod a kész árut, majd próba követi mindezt. Az öröm, bódottá tovaszáll abban a pillanatban, amikor szembesülsz azzal, hogy nem indul a gép, vagy indul csak valami nem stimmel. Na, ekkor mi van? Mert ugye magyar gar. az sehol. 72 órán belüli csere lehetősége tovaszállt, már abban a pillanatban, amikor megnyomtad a buy now gombot. Küldöd vissza Usánkába? Gondold végig ezeket, szerintem , nem nagyon éri meg, pont ezen dolgok miatt.
Próbáltam ép ész érvekkel segíteni. Ezek után, rajtad áll, hogy mégis Usánkából szerzed bé e , vagy se.
Itthon 200E ropogós Ft az ára, az általad vásárolni kívánt fotóaparátnak.
Amiban meg 170 körül+ erre még rájön gondolom a segítőkész amerikai-magyar polgár díjja, gyakorlatilag, majdnem ott leszel, mintha itt vennéd. Nyereség nem is lesz rajta, mivel az már veszteség, hogy nincs magyar gari hozzá, és egyéb problémák. Számszerűen nyernél rajta egy tizest. De akkor még hol a gar. ?
Nem a kedved akartam elvenni, csak ésszerűen át kell gondolni, számolgatni, és , ha mindezeket figyelembe véve is nagyot nyernél rajta, akkor......
Na, ezt azt hiszem kiveséztem rendesen, ebből már nem lehet többet kihozni, leírtam a buktatót, hogy nyernél-e , vagy nem, az egészen. És akkor még a várakozás, idegeskedésről nem is beszéltem, mikor érkezik már meg, és a többi.
És itt a pont a végére.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #20931 üzenetére
2 sör aztán ilyeneket csinálsz?
Iszunk versenyt tata? ehehh
-
twine
veterán
válasz tariattila #20928 üzenetére
...és még szerkeszteni is volt időd, meg átírni Izzot a touch felület mi?
-
twine
veterán
válasz Iomega #20919 üzenetére
ááá nem....anniyra én nem is gondoltam a történet mélyére hogy csaló stb.....Nem is ilyesmit feltételeztem....csak valami blogot olvastam tőle (félig),,meg itt irtátok a porsche dolgot etc....
nekem az nem életszerű hogy valaki ilyen "összegekkel" a segge alatt ph-n blogol....nem gyanusitom én azzal hogy ő csaló.....sőt azzal sem hogy nem lehet vele üzletelni,,,hiszen lehet hogy tényleg segit és megérkezik a cucc.....nekem inkább a "mögötte lévő" "vagyon" az ami kicsit "büdös"....
Mert közhely bár, de "messziről jött ember......." (közelről lehet felismerni) -
Ricardo
titán
válasz korpicschess #20923 üzenetére
Lassan lehetne brazil szappanoperát forgatni a telefonbeszerzésed történetéről.
-
Luissimo
veterán
-
rankesz
veterán
Amúgy meg amikor volt az optimus 2x teszt MA-n akkor ment a fórumban a röhögés, hogy elég gyanúsan fel lett gyorsítva a hendson videó (bocs korpi ) és ő is írta hogy mivel egész nap film utómunkával foglalkozik ez neki is rögtön feltűnt (Az LG anno elég durván nyomta a marketinget a MA-val, voltam én is mobilarénás sörözésen ahol a 2x-et megjelenés előtt 2-3 hónappal lehetett nyomogatni...)
Mikor leárazták a HP taccspedet akkor elég sokat priviztünk, még a helyi bestbuy-ban is nézte de nem tudott nekem szerezni sajna...
HA csaló lenne akkor már rég nem lenne a fórumon szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Twine, akkor látom, osztod a véleményemet. De nem?...., hogy lehet valaki olyan naiv, hogy elhisz ilyeneket. Jobbnál jobb csalási módszereket találnak ki, az erre szakosodott csalók.
A csalóknak az lehet a jelmondatuk, hogy pénzért mindent!
Aki beugrik ilyen marhaságoknak és megszívja, akkor meg is érdemli.
A hülye saját kárán, az okos más kárán tanul. Ez általánosságban írtam, nem személyeskedés, ja és segítségből.
-
sajtee
őstag
Gyerekek.. kiidegelt ez a szájbab@'ott informatika óra. Nem tudtam meg a wifi-jelszót!! :@
-
twine
veterán
válasz rankesz #20914 üzenetére
jajjjj már "rekesz" (by atesz)! Szerinted az életszerű, hogy valaki ilyen összegeket keres munkával,(amihez ugye idő is kell) majd aztán nem a megkeresett vagyont "használja ki" szabadidejében, hanem idegenek hülyesége miatt szaladgál ide oda...és intézi ügyes bajos dolgaikat!
Én bele sem gondolok hogy melyik része igaz, és melyik nem....nekem ez egy nagyon sánta történet.........
Ja és PH-n blogolok....amikor a seggem alatt egy......na hagyjuk már ezt......[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz rankesz #20914 üzenetére
Én meg Floridában élek, Miami beach-en, remélem elhiszed. Végre jönnek a téli hónapok, így nem lesz olyan dög meleg, mint eddig volt. A levegő páratartalma is alacsonyabb lesz , a nyári időszakhoz képest. Most egy autókereskedésem van itt.
Végül is , "csak" 800 USD-ről van szó, megér egy próbát, nem olyan nagy lesz a bukta, ha valami mégse úgy alakul, ahogy eltervezte az ember.
Egyébként itthon mennyi lenne az a cucc?
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Iomega #20912 üzenetére
Már miért ne lehetne igaz? Hollywoodban él, és postázásban szivességből segít a csóri itthonragadt földijeinek... Amúgy asszem valahol írta (talán a blogoutján) hogy a felesége celebek sörényét nyírja, ő meg animációs munkákat csinál stúdióknak, most miért kell rögtön kételkedni?
ja Makesz:: de beszólok, szóval marcangolj egyet helyettem is!
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Luissimo #20908 üzenetére
illetékes elvtárs vagy?
bonyhádiban amúgy....egy új garázsot kellene bejegyeztetni de a szemeteknek úgy sem elég a tervrajz hanem ki akarják méretni jópézé...
eztet intéztessed elfele...ozoralien rekesz! Temeg tsendesedj el mer rárontok egy kékoroszlánra és szétmarcangolom
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz Mr.Csizmás #20909 üzenetére
Az a helyzet, hogy odaírta a Porsche GT2-őt, meg ehhez hasonlókat, én azt nem hinném el feltétlenül. Ha nekem lenne egy P GT 2-m, akkor már nem szarakodnék, PH-s hirdetés feladással, pláne nem ilyen jellegű üzlet bonyolításával. Egy GT 2-es több 10 millió forint, elég hihetetlen, hogy így keresse valaki a pénzt, szvsz, ha már ilyen cuccai vannak.
Én is kiírhatnám, hogy van egy Ferrari F 40-esem, például. És mellette ilyennel foglakozom, hihetetlen lenne az is.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
sagit
veterán
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #20907 üzenetére
Maki búra cissz...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Iomega #20906 üzenetére
blunt válaszát várom, hogy vállalná.
gondolom neki a 911-es porsche, és saját stúdió mellett piti összeg lenne a sz@ros 800 dolláros kamerám
a dzones2 ebáj meg webshop. gondolom ilyen igénnyel nem foglalkoznak....habár megnézzük
köszi a helpet
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #20898 üzenetére
bameg, van földhivatalos földmérö ismerösöd, nemmondtam még
rajtam keresztül, családban.
melyik földhivatalban miérdekel ? ? -
tariattila
veterán
borsodi búza cissz..
-
Iomega
addikt
válasz Mr.Csizmás #20891 üzenetére
Csizmás, egyszerűbb, ha ráíratod az eladóval a csomagra, hogy ajándék, a számlát meg külön postáztatod levélben, vagy e-mailben. Lényeg, hogy ajándékként legyen feladva, és számla ne legyen a dobozban, mert felbonthatják a vámon. Ha ajándék és nincs számla,akkor nincs vám se elméletileg. Egyből készhez kapod, nincs össze-vissza küldözgetés, plusz posta költség utalgatás. Nincs 3. személy a lebonyolításában. Hiszen ő maga is úgy továbbítaná neked, hogy ráírná ajándék, meg a számlát külön küldené el. Plusz még belekotorászna a csomagodba, meg lehet, hogy készítene vele próba fotót is, csak úgy poénból. Aztán , ha valami bibi van , akkor nem tudod, hogy az eladónál, vagy a 3. személynél reklamálj. Na meg a 3. személy, ugye nem ingyen küldi neked tovább, azzal is csak növeled a termék beszerzésének teljes költségét.
Sagit: Oké, mérlegelek, a véleményed alapján.
Yetike: Ha itt jársz, írhatnál valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz ForRedGlory #20902 üzenetére
Csak így simán HANNA. Nézd meg az előzetest.
A kis ártatlan tekintet, ő a főszereplő.
Sagit: Azért érdemes megnézni, vagy azt tanácsolod, hogy kár időt áldozni erre?[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Ki látta már a HANNA c. filmet?
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete