Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz randras_83 #23225 üzenetére
de, spanyol movistar
-
zso73
veterán
válasz randras_83 #23553 üzenetére
Az gáz. Köszi az infót .
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
tresh
veterán
válasz randras_83 #23989 üzenetére
nem kizárt
-
Burt1793
veterán
válasz randras_83 #23989 üzenetére
Én drukkolok, hogy ne jöjjön ki még egy darabig, jó nézni, ahogy szenvedtek!
(#23992) andoneboy: Cserélj aksit.
Lehet, hogy az este alatt úgy írja, hogy csak 3%-ot merült, de talán azért mert rosszul van kalibrálva, így rosszul mutatja a töltöttségi szintet.[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz randras_83 #24307 üzenetére
Biztos romolgattál és közben elállítódott. Volt már ilyen másnál is. Ezzel a programmal át tudod állítani ha felajánlja..
(#24306) D-Phrag: Jav.: Mégse formázott Recovery-ből korábban, feltett rommal factory reset-eltem és most végre jó a kib...tt galéria is!
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz randras_83 #24313 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz randras_83 #24379 üzenetére
Passz, nem foglalkoztam sosem a csc-vel, nálam ez a kod nem is működik :-)
Szerk. : gyári tarcsazo alatt működik. Nálam kiírja jól.. Nem tudom mi lehet, mitől ismeretlen nálad.[ Szerkesztve ]
havri
-
szemesi69
addikt
-
legenda
válasz randras_83 #27814 üzenetére
amennyiben aktuálisan xeh, és olyan firmware kerül felhúzásra, amiben adott a xeh támogatás, akkor nem.
két szélsőség;
- aktuális xeh product code esetén olyan - csak pda állományos, vagy több állományos, de re-partition kipipálás nélkül - firmware verzió kerül felhúzásra, amiben nem adott a xeh támogatás, akkor mindaddig marad a xeh product code, amíg teljes nullázást nem kap a rendszer
- az azonosító alapján nem tartalmazza a (multi) csc a xeh azonosítót, de integrálták bele a megfelelő értékeket (az oxf ilyen, de amit például nggabi linkelt, abba integrálásra került a xeh identitás)ntomi0730; a fenti két magyarázat valamelyike lehet, nem nyomtál teljes nullázást az utolsó firmware felhúzását követően, ezért nem változott a product code, illetve összevonásra kerül néhány régió, mert nem akartak már külön foglalkozni vele...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kano
nagyúr
válasz randras_83 #29055 üzenetére
Ez szimpatikusabb, mert webshopnak néz ki. Ugye ezek sem kamu kapacitású kártyák?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nggabi
félisten
válasz randras_83 #30379 üzenetére
mitől javulna? hót gyári kernel csak cwm és root van benne.
"szenyor dzsíííí"
-
Just_Reboot
addikt
válasz randras_83 #37080 üzenetére
Mit értesz az alatt hogy szarportolt mi bajod a Cm el?
-
henter
tag
válasz randras_83 #38296 üzenetére
Nem volt full wipe, csak a két cache. Saját adataimat nem akartam letörölni
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz randras_83 #38300 üzenetére
Egyelőre semmi más hibát nem tapasztaltam. Ha mégis vacakolna, akkor lementek mindent, aztán megcsinálom, de nem sok kedvem van hozzá
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
BalanceR
addikt
válasz randras_83 #43172 üzenetére
Az oké, de akkoris kell neki a lollypop nemde?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
törölt tag
válasz randras_83 #43174 üzenetére
Ha jól sejtem, ez eddig egy bizonyos típusnál, vagyis egy kameránál működött.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz randras_83 #43222 üzenetére
Azzal kezdtem 3 fájlos repart 4.1.2.Majd root Philz kernel-el.
A 2 éves sim miért befolyásolja a műkdési sebességet?
Tudom,hogy miért tölök!!!!
Azért,hogy a rendszer partition minnél kisebb adat legyen.Minnél kevesebb az adat a system-ben annál simábban fut a rom.Ez szerintem tény.
Csak az a gond,hogy hiába törlök a systemből nem annyival szabadul az üres hely.EZ HOGY LEHET?[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz randras_83 #43277 üzenetére
SIM régi, lefedettség (még 4G-ből is jó).
Jeleztem, hogy térerő problémái is vannak, néha eldobja a jelet és csak újraindítás segít rajta
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz randras_83 #43279 üzenetére
Nem volt próbálva. Ez segíthet?
Azért érdeklődöm aktívan, mert gondolkodom, hogy megvenném tőle
De gondolom nem HW probléma, egy másik ROM segítene a problémán, ugye?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
salgocomp
senior tag
válasz randras_83 #43327 üzenetére
Rendben, akkor várunk. Kíváncsi vagyok már rá.
-
BalanceR
addikt
válasz randras_83 #43339 üzenetére
Neeee
Akkor sz*phatok dropboxal, vagy wifi file explorerrel?
Ez de gyökérség.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Szatyor95
senior tag
válasz randras_83 #43344 üzenetére
Nekem például rendszeresen megszakad a másolás MTP-vel. Van amikor akár 6-7 GB is gond nélkül átmegy, de van olyan is, hogy 1 GB-nál vége. Kezdhetem elölről. Ráadásul ez minden eddigi Androidos eszközömön előjött, nem csak az S2-n. Igaz, UMS módban meg örülhetek az 1MB/s-os írási sebességnek. Ráadásul a Linuxos támogatása eléggé hektikus.
Nyugodj békében Integra!
-
Szatyor95
senior tag
válasz randras_83 #43360 üzenetére
Eléggé "érdekes" ez az MTP. Én eddig 1-2 telefont ha láttam, amin nem volt ilyen gond.
Nyugodj békében Integra!
-
Alias LaLee
tag
válasz randras_83 #43363 üzenetére
Töltésre sem reagál...
-
Alias LaLee
tag
válasz randras_83 #43371 üzenetére
Hali! Nem tudom pontosan mi történ,csak sejtésem van... Elméletileg töltön volt a készülék mert merült, talán el lett inditva a szoftver frissités megjelent a zöld droid és kikapcsolt. Semmilyen gomb kombináciokra nem reagál,töltésre sem. Még annyi h töltés során melegszik a készülék, nem az akksi hanem maga a telefon a jobb felsö része a kamera alatt.
[ Szerkesztve ]
-
hori-zoli
tag
válasz randras_83 #43461 üzenetére
ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest