Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
erre valaki esetleg?
-
busman
veterán
-
hr2
őstag
válasz Shyciii #28805 üzenetére
Hogy próbáltad a ROM-okat, hogyan tetted fel? Saját kernelével kell tesztelni nem egyből lecserélni.
Full wipe megvolt? ( format preload? )
3+1 fájlost próbáltad?Meg amit linkeltem képet azt azért tettem, hogy próbáld azt ki, nem hülyeségből.
(#28810) Shyciii
Akkor az XWLSS 3+1 -est dobd fel.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz nggabi #28807 üzenetére
Batterystat programot használom már régóta. Defy-nél Galaxy S Advance-nél nem is voltak ilyen gondjaim, igaz azokat újonnan vettem Meg ugyanúgy használtam a céges telómat is. Direkt ugyanazokat használtam ugyanúgy, és amit vettem az lett időszakosan a céges mobil, és így már nem volt gond, szal valami ezzel a készülékkel nem stimmel. Galaxy S Advance-nél ha ilyen gond volt, ott egy aprócska "biztosíték" okozta az alaplapon, de az S2-őt még nem ismerem ennyire.
hr2
Természetesen először saját kernelükkel, néztem, és utána jöttek egyéb kernelek. Azért nem ma kezdtem ezeket a mókákat. Ann Defy-nél még ahhoz is volt erőm, hogy saját magamnak faragjak romot. Minden egyes rom előtt Odin-al felraktam a gyári JB-t, persze wipe data/cache, dalvik cache mindig megvolt. Egyedül a 3+1-es repart romot nem próbáltam még.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
-
Shyciii
veterán
Tudsz linket magyar repartos romhoz? Vagy az nincs, és marad az xda-n levő (Ha van)? A logout-os cikkben levő linkje már nem él.
-
hr2
őstag
-
Shyciii
veterán
nggabi, hr2
3+1-es repartos rom felrakva, PhilZ cwm-je felrakva, TB-vel cuccaim visszatöltve, rendszert felkonfigoltam, holnap teszt. Én lenni kíváncsi
Köszönöm mindkettőtöknek! -
Pszihonaranc
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy milyen változtatásokat tartalmaz a kamera 4.1-en a 4.0-hoz képest? (Valami új szoftveres funkció vagy layout-design váltás? Esetleg azt a cseszettül idegesítő rózsaszín foltot javítja már a JB? )
Illetve ha van valami eget rengető különbség a két verzió között a google now, és egy kis UI maszkírozáson kívül, akkor boldoggá tennétek ha megosztanátok velem
Mert ha nincs, akkor egyszerűen telibekakkantom, és marad az ics[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz Pszihonaranc #28822 üzenetére
Itt a mobilarénán van egy remek kis cikk, hogy mi újdonságokat hozott a JB az ICS-hez képest. Olvasd el. Én személy szerint nem szerettem az ICS-t (készüléktől függetlenül), a JB viszont kellőképpen megérett.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Shyciii #28823 üzenetére
jó lett volna ha linkelsz, de szerintem te erre gondolsz.
Nekem ez nem mond sokat, pár papíron beígért feature. Direkt azért kérdeztem meg itt, mert a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ami ugye minden embernek másszerk.: pl a cikkben nem látok semmit a kameráról (nem hogy még a kamera hibáiról is szó lenne)
Úgyhogy ez szerintem egy teljesen hiánypótló kérdés, és rajtam kívül még jó pár embernek jól jöhet[ Szerkesztve ]
-
Daemos
tag
Sziasztok!
Mostanaba eleg gyakran lefagy vagy meg all a telefon es erre szeretnek rajonni hogy mi okozza a problemat!
Tudtok nekem olyan programot ajanlani amivel visszamenoleg os meg tudom nezni hogy mi akasztotta meg a telefont??
Halasan koszonom! -
Shyciii
veterán
válasz Pszihonaranc #28824 üzenetére
Többek között erre az írásra is. Az én tapasztalatomat leírtam az előbb Abból látható, hogy semmi pénzért nem használnék ICS-t. Akkor már inkább a régebbi GB, ha nem lehet JB-t.
-
Szelley
senior tag
válasz Shyciii #28821 üzenetére
Ehem...valszeg a "TB-vel cuccaim visszatöltve" sornál lesz a kutya elásva! 3+1-es szűz után próbáld kézzel telepítgetni az alkalmazásokat és beállítgatni mindent, majd belakni szépen. Elég sokszor ott hülyül meg a rendszer, ha visszahúznak pár progi backupot amit másik romon használtak.
-
-
törölt tag
CM 10.2 (Android 4.3) tölthető Nincs tesztelve, kik vállalkoznak rá ?
[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
válasz Shyciii #28829 üzenetére
Erre megint csak a saját példámmal tudok jönni, 2 egyforma telefont NEM lehet készíteni! Anno Nokia N900-am volt, Cortex-A8-as (Texas Instruments OMAP3) proci volt benne, ami 800MHz-en ketyegett gyárilag. Ezt a Nokia mérnökök downclockolták 600MHz-re, akkuidő miatt. Egy egyszerű power-kernelt feltéve, húzható lett a proci 1150MHz-ig. Itt jöttem én a képbe, nekem 1150-re húzva 3 másodperc után kifagyott és újraindult. Hiába ugyanaz a telefon, nincs 2 egyforma belőle!
Ezért mondom, hogy próbáld úgy hogy semmiféle backupot nem tolsz hanem kézzel állítgatod be és szépen belakod a rendszertwassair21: Majd ha AOKP-ba kijön!
[ Szerkesztve ]
-
edgelaszlo
senior tag
felpattintottam [ezt] a romot, szép meg jó, egy valami hibádzik, a Business Calendar nem talál naptárakat...nem tudjátok véletlen melyik rendszer apk az amelyik a naptárakért felelős?
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
maggi1886076
addikt
válasz zoleeno1 #28820 üzenetére
én is felraktam.és valóban nem bírja annyira az akksi, de cserébe nagyon stabil, és gyors rom.hibával még nem találkoztam.estig meg így is kibírja!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy lányom független gyári garis S2-jére csak pár hete jött értesítés a 4.0.3. frissítésről (ami meg is történt), de a 4.1.2-ről azóta se kapott értesítést a teló? ...ilyenkor mi a helyzet, nem lehet hivatalosan frissíteni JB-re?
lehet, hogy nem eredetileg független, hanem buherálták? ....eredeti samsung garijegye van, [itt] lett vásárolva tavaly ősszel, ugyanígy hirdették mint a linkelt advance-t (csak az S2 már nem kapható, így azt nemtom linkelni), és eredeti samu garijegyet adtak.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz fireman123 #28838 üzenetére
Lépj be a gyári recovery-be és nézd meg mit ír product code-nak.
(kikapcsolt állapotban, hangerő fel + home + power, ha megjelent a samsung felirat engedd el mind a 3 gombot)[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
na gyorsba szóltam az asnet miui készítőjének, hogy nem bánnám, ha kijavítanák a system ui és az android.process.media fc-t, amikor rádugok egy pendrive-ot, vagy a gépre dugom....
Mert eddig ez nem volt, csak a 3.7.12-től vettem észre.
rástartoltak az ügyre. xiaomi is már tud róla, hamarosan kijavítják.
utána 100-as lesz ismét.
Most is stabilan megy minden, csak feldobja a hibaüzenetet. leokézom, és megy simán.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
kano
nagyúr
válasz busman #28793 üzenetére
De sajnos a RAM-ból ugyan úgy zabál.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
wdx
őstag
válasz edgelaszlo #28843 üzenetére
ezt másold be a titanium backup mappájába, és próbáld meg visszaállítani...hátha.
előtte egy biztonsági mentést nem árt csinálni a rendszerről (CWM vagy TWRP).Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
kano
nagyúr
válasz edgelaszlo #28843 üzenetére
Egy pillanat, de még visszaállítási munkálataim vannak.
Szerk.: Látom már érkezett is ötlet.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kungzi
veterán
erre talált már valaki megoldást?
-
imi0424
senior tag
válasz busman #28848 üzenetére
system/user/keylayout/ 'generic.kl' be ott vannak hogy "key 102 MOVE_HOME"
meg
'gpio-keys.kl' ben hogy "key 102 HOME WAKE"
cm10.1 alatt igy vannak a parancsok, akkor jb alatt is hasonlonak kell lenniegyébként itt át lehet irni hogy a gombok milyen műveletet lássanak el
meg a home gomb akkor szokott rosszalkodni ha a beállítás varázsló nem fut le teljesen.[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Elvileg ma jön belőle a V2...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.