Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Jó reggelt!
Kipróbálom én is ezt a ma felkerült Lite verziót.
Melyik Odinnal érdemes felrakni?
-
nfsu17
veterán
válasz
Sandormaster #20993 üzenetére
az LST újabb lehet, mint az LSS?
-
havri1
félisten
Elkiabáltam..Mivel ékezetes karaktereket a tárcsázó nem támogat, na mondom felrakom exdialert..aha ..exdialer. android . bizbasz leállt..
Nézegetem appokat tovább. Mariska, SVOX leáll, stb. Áh, már azt hittem tudom használni -
havri1
félisten
Feltettem 3.5.3 MIUI-t, és hozzá V8.16 Dorinmax kernelt.
Egész jóGrovenort átraktam ondemandra, így mintha gyorsabb lenne. Vannak még kisebb akadások, de egész jól használható. Ma melóra is így hagyom, kipróbálom
-
hcs57
addikt
válasz
Sandormaster #20993 üzenetére
Mert kellett nekünk prémium telefon...
-
GrooveHero
addikt
válasz
busman #20992 üzenetére
Dánke sün
Eddig miért nem láttam, ha azt írja, hogy 07:18-kor rakták fel?
Mindegy, nem is fontos, a lényeg, hogy fent van, mindjárt le is szedem, sőt lehet fel is dobom.
Köszi még egyszerSandormaster a buddhák kezét érzem a dologban. Meg tuti van benne valammi saolin hókusz-pókusz. Tuti elmentek a sárgákhoz és lekaratékázták ott valakit koreában
-
Sandormaster
aktív tag
Milyen szép napra ébredtek ma Bangladeshben és Nepalban a Galaxy S2 tulajok, mi meg ráérünk még
-
busman
veterán
válasz
GrooveHero #20990 üzenetére
-
tresh
veterán
válasz
GrooveHero #20990 üzenetére
nem kell hozzá jig feltétlen TriangleAway is megoldja ezt
-
busman
veterán
válasz
GrooveHero #20985 üzenetére
Elvileg,ma jön....elvileg.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Jól látom, hogy NeatROM lite még mindig nincs XWLSS-hez? Jó lenne mán, dobnám is fel. Ötvözi a gyári+custom előnyöket, frankó lenne nagyon
-
zolmesz
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy CM10.1-en működne-e a gyári Samsung rendszerben lévő óra program?
Ha igen, akkor valaki ki tudná szedni és tudná linkelni számomra?
Ha nem működik, akkor ismer valaki olyan ébresztőt, ami hasonlít a gyárira, főleg az a bio ébresztés rész érdekelne, ahol pár perccel az ébresztés előtt elkezdi valamilyen hanggal ébreszteni az ember agyát
Köszi, ha valaki tud segíteni. -
Kékes525
félisten
Sokszor kérdésként merült fel, hogy mi a különbség a két verzió között: The Difference Between NeatROM FULL and NeatROM LITE
-
ImI87
őstag
Hali!
Egy most újonnan vásárolt gyári független telón milyen rom lesz ? Ha kell, akkor mire lehet frissíteni? (Azért kérdezem, hogy az 1 hsz melyik részét csináljam meg ?)
Aminek sosem volt beletúrva a programjába (lévén vadi új teló), azt lehet a KIES-sel simán frissíteni ?
Köszi
ImI
-
simixox
csendes tag
Helló! Nem tudja valaki hogy lehet valahogy kikapcsolni (root nélkül) azt hogy a "home" gomb dupla nyomására ne jöjjön elő a hangvezérlő?
-
Atomgeszi
nagyúr
Melyik a legmegbízhatóbb olyan program amivel időre tudok sms-t küldeni és nem fagyasztja ki a telót vagy hasonlók?
-
eengir
tag
Szerintetek is jobban merül az aksi chrome-mal mint firefox-szal? Sőt sokkal jobban melegszik a teló hatulja. Vagy nincs ilyen tapasztalat?
-
GrooveHero
addikt
-
saphancs
aktív tag
válasz
GrooveHero #20965 üzenetére
Pont most néztem én is... karcos van már egy, az előző tulaj leharcolta elég csúnyán a hátulját. Meg az elején a fém keret is lepattogott, de kijelzőcserét nem ér meg.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #20960 üzenetére
Van itt egy eredetinek beállított darab is.
Arra kell feltétlen figyelni, hogy ezt grade C-snek írják, és ott alul azt írja, hogy nem valami jó minőség. Az enyém azt hiszem grade A-s, bár bevallom nem nagyon figyeltem ezt anno, csak megrendeltettem.Na igen, kicsit beleolvastam...a lényeg, hogy a grade A használt, de karcmentes és nem törött, patent állapotú, míg a C-s karcos, de nem törött. Ezzel nem leszel nagyon előrébb
-
tresh
veterán
válasz
Burt1793 #20957 üzenetére
Ezek a benchmark számok nálam az e pénisz növelés kategória nem többet..de ha már itt tartunk futtasd le újra meg újra nem lesz két egyforma eredmény jó lehet sok mindenre fogni ezt is...de a lényegen nem változtat nem ettől lesz jó telefon hogy 20K csinál mondjuk antutuba
-
Sokka
aktív tag
Használja ezt még valaki? Anno nagyon jó beállításokat lehetett vele véghezvinni. Főleg, ha valaki még értett egy kicsit a Photoshop-hoz, vagy Gimp-hez, akkor még bele is tudott "cifrázni" valamennyire.
-
saphancs
aktív tag
válasz
GrooveHero #20946 üzenetére
Köszönöm, meglesem !
Mivan: neked is kösz, archiválom magamnak, még kelleni fog párszor -
Burt1793
veterán
Igen, beleírnám a praktikus kiegészítőket, alkalmazásokat, hasznos és nem olyan ismert funkciókat stb.
majd pár hét múlva eldöntöm, most nagyon nincs rá időm...
kerestem ilyen szubjektív teszteket, de nem láttam s2-ről és akkor lehet, hogy nincs is.
Az, hogy a JB 9755-öt ér el, még mindig furcsa, nem azért, mert kevés, csak mert kevesebbEgy ilyen kijelzővel öröm a youtube videó betöltése is, ahogy eltűnik a kijelző és perem közti különbség. IMÁDOM!
Gondolom ti is.
-
nfsu17
veterán
pontosan amit kivastagítottál, abban szó sincs arról, hogy 1 nap után ugranak e-mail-en válaszolni, meg telefonon. hamarabb szoktak jelentkezni ez tény, de látod, nem lettél elfelejtve.
viszont elég nagy %-al ki fogják javítani helyszínen (akár fél órán belül) a hibát.
szóval igen, ez a prémium. -
tresh
veterán
Ezt félre értetted szerintem Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, itt nem azt értik hogy 1 napon belül a házad előtt toporog hanem ennyi idő alatt megoldják a készülék javítását..ergo ha helyszínen nem tudja orvosolni mondjuk akkor 24 órán belül javítják és hozzák vissza neked feltéve hogy nincs komolyabb baja
Burt1793:gondolkoztam már róla hogy írok egy kisebb szösszenetet főleg hogy a régi s1-em is meg van még
-
hcs57
addikt
Félreértettél... még nem jöttek ki hozzám, csupán felhívtak majd három hét után. Előtte semmi infó nem jött, még "imél" sem, pedig az ingyé' van. Ma is csupán megkérdezték, hogy aktuális e még.
Ami felb@..ta bennem az ideget, hogy ezt úgy írják a my.samsung oldalán: prémium kategória... idézem:Hogy működik a Prémium Szervizfutár szolgáltatásunk?
Futárunk az Ön által meghatározott helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Ön által megjelölt helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek. -
Burt1793
veterán
Így néz ki ezzel, egyáltalán nem vastag, nincs 1 centi, nekem nagy a kezem, az S3 viszont már nem 100%-os egy kézzel, ez így, még pont igen, bár határeset.
[link]
szerk.: az ötödik képen látszik, hogy kijjebb van az aksi. 20%-kal vastagabb, 20%-kal többet tud.príma.
A beragadást nem csinálja mindig, igaz, eddig jeebo volt rajta.
Van S2-ről részletes logout teszt, mint pl most a htc one-ról (by FRG)? -
-
Burt1793
veterán
Nálam már csökkent a gyári akku teljesítménye, így lecseréltem, megérte, ez a nagyobb aksi jobban áll a telefonnak, nem lóg ki a kamera, egy síkban van a hátlap az aljával, ráadásul új, karcmentes a hátlap, és egy kicsit tovább is bírja, papíron 20%-kal. A merülésen is látszik, hogy nem rossz
Az ics jobban bírta a zenehallgatást, a JB jobban bírja a készenlétet folyamatos wifivel.
Idegesítő, hogy ezzel a JB-nel zenehallgatás után beragad a médiaszerver és szívja lefele az aksit... -
Burt1793
veterán
Én is pont erre használom, ki is bír simán két napot. Sokkal jobban, mint TheBomberman telefonja, bár nem GPS-ezek, de két nap alatt 4 óra 45 perc kijelzőhasználatot kibír, úgy, hogy akkor kapcsolom be a 3G-t, amikor megnézem az emaileket (kb óránként), illetve otthon folyamatosan wifin volt.
Így bírja: [link] Első pár kép stock ICS-vel, aztán JB, max fényerőn, egy óra folyamatos HD filmnézéssel (1 óra alattt 7 %-ot merült...) -
Burt1793
veterán
Hát igen nem lassú a telefon, le se kell cserélni, na most futtattam mégegyet, 7794
Hagyom is, nem is számít.
Nem tudom eldönteni, de talán stock 4.0.3-mal egy kicsit gyorsabb volt néhány területen. Az biztos, hogy ez a WannamLite 14.4 összességében kevésbé merül és gyorsabb.
Stock magyar hivatalos gyári rom jöhetne már...
Van jobb a Wannamlite14.4-nél? -
Burt1793
veterán
Nem azért kérdezem, de mégis, hogy lehet, hogy ICS-vel 11000 pontot kap a telefon az andtututól, JB-vel meg csak 9000-et?
-
fireproof
őstag
Srácok azt hogy lehet bekapcsolni hogy a WIFI kikapcsolja alvó állapotban?
-
Rototti
senior tag
-
tresh
veterán
Hát szerintem azért az nem várható el tőlük hogy egy büff és dobnak kést villát az égbe és repülnek hozzád vagy bárkihez..valószínű összeszedtek annyi címet hogy a futár ne csak a te telefonod véget menjen ki plusz gondolom nem 1000-en vannak ezen a munka területen hanem max 40-50 fő
-
hcs57
addikt
Április 18-n kértem szervizfutárt, ma hívott a diszpécser, hogy aktuális e... micsoda gyorsaság.
-
KisApám
addikt
válasz
szerzol #20919 üzenetére
Minden a telefonon van, nem a SIM kártyára "dolgozom", nincs a nevek mellett a SIM kártya ikonja.
(#20921): így csinálom...
Pl. van a Barátok csoport XYZ csengőhanggal. Azon belül minden embernek ugyan az az XYZ csengőhang van beállítva. Meg is szólal az a csengőhang a beállításoknál, kiválasztásnál rendesen.Mi történik? SEMMI. Mindent "felül ír" a telefon alapbeállításos csengőhangja.
CSAK az szólal meg, bármit állítok be. -
szerzol
senior tag
válasz
KisApám #20917 üzenetére
Névjegyek/beállítások (bal alsó érintőgomb)/Importálás,exportálás/importálás a SIM kártyáról/Név mentése ide/ Telefon/kipipálod a név melletti négyzetet/kész (jobbra fent) és át van másolva.
Ezután ha megnyitod azt a névjegyet ami mellett nincs sim kártya ikon a menüben már fel fogja ajánlani a menüjében a csengőhangnál hogy honnan akarsz csengőhangot hozzárendelni.
Ez működik a lányom ACE-n is GB alatt, úgyhogy szerintem ICS alatt is mennie kell.
-
logarithm
őstag
Tesztelgetős kedvemben vagyok, ezért szerettem volna a stock xwlss deodexed rom alá ink effectet + ripple effectet, 4way reboot-ot,back to kill-t. Ja meg tesztelgetem a jeboo kernel + cpu adjuster dolgot
Találtam egy működő megoldást dropboxomra fellőttem a dolgokat.
1. lépés: cwm-ed legyen
1.1. lépés : backup backup, ha csak nem tiszta rendszered van és nincsen belakva akkor mind1, max újra húzod a romot formatok után.
2. lépés: install így sorba: ripple effect -> ink-ParsLand-jb-9100-xxlsj -> patch-> LSJ_Torch_InkEffect_SkipSong_BackToKill_4Way
**(ha valami nem lenne tuti, akkor csak a ripple+lsj torch... dolgot rakd)**Ezek után reboot, nálam működik minden hibátlanul, bármilyen tintát választok szépen muzsikál
Majd root exp./system/app-ban törlöm a felesleges "samu" dolgokat és kész a Loga rom -
KisApám
addikt
válasz
mira72 #20913 üzenetére
Ezzel Group Ringtones próbáltam már.
SEMMI változás... -
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom levenni a kamera zárhangját? Gyári független gyári ICS .Köszi a választ előre is
Üdv -
D-Phrag
senior tag
Sikerült valakinek szerviz IMEI-t visszaállítani eredetire gyári hivatalos ROM (GB vagy ICS) visszarakásával? (Feltételezve, hogy nincs megfelelő EFS mentés és a .nv_data.bak átírásos XDA-s trükk sem akar segíteni.)
-
havri1
félisten
Csak érdekesség:
Amikor megjelent az LSS verzió, aznap felraktam, SPeedmod kernellel, Odinnal. Jó volt a wifi alvás, tehát kikapcsolta x perc múlva.
Full format, wipe anyámkínja stb, felraktam a stock LSS de odexeltet, ugyanazzal a speedmod kernellel, és nem kapcsol ki a wifi.
Ki érti ezt?
Azért bosszantó, mert így ha nincs töltőn, majdnem 30%ot esik éjjel a wifi miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen házat vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Desert 2026.05.11-ig Garanciális Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest