Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu sgs2
csendes tag
Új fejleményem van! (a telefonom hálózatfeloldó kódot kér) Ezeket a memóriakártyán találtam!
mappa neve: clockworkmod - backup - 2011.-01.-01.-02.02.50 és ebben ilyen fájlok vannak :
.android_secure.vfat 2kb
boot.img 8 192kb
cache.ext4 12kb
data.ext4 148 111kb
nandroid.md5 1kb
system.ext4 482 052kbAz lenne a kérdésem, hogy ezekkel vissza tudom állítani a telefonom, hogy újra tudjon csatlakozni a hálózatra?
-
widi
tag
Ezt próbálta már valaki? XDA Framaroot rootolás egy kis progival, több típusra is
[ Szerkesztve ]
-
parijani
tag
Semmit nem tudok vele kezdeni...mostmár állandóan pofázik, mintha valami vak volnék (hangvezérelt lett), és az a jó, hogy nem is tudok görgetni sem, mert mindenen duplán kell kattintani és a beállításokban már nem tudom hogyan lehetne lejjebb menni az alkalmazásokra. Eddig sem voltam kibékülve ezzel a telefonnak nevezett szeméttel, de nemsok választ el attól, hogy kib..m az ablakon. most teljesen használhatatlan. Valami vlingo-s dologról olvasgattam, de az nem tudom mi akar lenni (hangvezérlés?), de azt nem tudom uninstallálni...a go launcher-rel próbáltam, de nincs uninstall, legalábbis a hangvezérlőnek nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
válasz parijani #11461 üzenetére
Ez nem hangvezérlés. Tegyél vissza egy stock ICS-t vagy próbálj meg valami más ROM-ot, esetleg tegyed fel a legújabb JB-t a smmobile-ről. Amúgy ha valahogy el tudsz menni a beállításokba akkor a talk back-et kikapcsolva megszűnik a dupla érintés.
(#11462) porse
Sajnos nem biztos, hogy megoldja. Én szerencsére nem tapasztaltam, de haverom feltette a stock JB-t és alapból visszapofázott neki a telefon mindenért. Nem volt bekapcsolva a talk back. Amikor bekapcsolta akkor be tudta állítani hogy milyen gyorsan pofázzon vissza neki, és az említett dupla érintéses hülyeség is megjelent. Viszont mikor kikapcsolta, nem szűnt meg a visszabeszélés csak az érintési probléma.
Azt mesélte nekem a srác hogy egy napot elbaszott a beállítások bogarászáséval és nem talált olyat amivel ki tudta volna kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
parijani
tag
Köszi! Sajnos a 2 ujjal való görgetés sem megy, de már csak egy cél vezérel, kiszedni a kontaktokat és ez megy a kukába...remélem valahogy sikerül legörgetni, de nem szeretem ha önálló életre kel valami, az tuti, hogy ez többet nem fog, ha megvannak a kontaktjaim, ebben ugyan többet nem lesz sim, marad megnézni az időjárást, meg elolvasni a híreket...másra ez aztán nem való
-
parijani
tag
válasz parijani #11464 üzenetére
vagy hogy a francaba kell két újjal görgetni? mert egyszer már sikerült, de már elkoptak az ujjaim..na megvan, és a megoldás is: kikapcsoltam ezt a fos talk back-et (ezt tuti valami szadomazo találta ki...két ujj és pofázik és pofázik), megszűnt a dupla kattintás meg a pofázás, de a lapozásnál még pofázott, majd kikapcsolva az addons detectort a lapozásnál sem pofázik...ez gyönyörű én nem tudom mennyibe kerül egy ilyen 'telefon' (kaptam...), de én egy 6310i-t nem adnék érte. Na mégegyszer köszi a segítségeteket, remélem nem sokszor kell majd kérdeznem, bár a régi telefonom még megvan és működik, ezen meg csak megy majd az időjárás widget meg egy maxton és más dolga nem lesz...
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Van értelme pl at új PhilZ kernelt mindig felrakni? Újabb funkciók mellett van egyáltalán benne valami optimalizálás a sebességre vagy ilyesmi?...
We live in a simulated world...
-
havri1
félisten
Hát srácok, nekem ez a niterom lite 4.3 nem megy fel..
A samsung logónál pörög már 25 perce.
Restartoltam, a samsung galaxy s22 feliratnál tovább sem lép..
Volt factory reset, full wipe, format system, és úgy ment fel a rom.
Alig bírtam visszahozni a cwm-et..ez egy ..[ Szerkesztve ]
havri
-
zoleeno1
veterán
válasz havri1 #11471 üzenetére
na akkor hajrá ha esetleg ez nem segít, akkor még nyomj egy wipe data/factory resetet is, ha az se, akkor van szopóág és mehet fel a rom újra...
szerk: ja hogy már backupoltál... akkor mind1 legközelebb ezt csináld, nálam is volt már ilyen nemegyszer, wipe cache+dalvik mindig megoldotta eddig.
u.i.: első indításnál a samsung logónál több percig is pöröghet
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
zoleeno1
veterán
válasz havri1 #11476 üzenetére
Mehet a wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache. Ha ezután is bootloop fogad, akkor passz, vmiért nem szereti a Neat-et.
Mielőtt felraktad, a mounts and storage menüben is wipeoltál? preload, data, stb?
Pedig sokan használják itt, gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz havri1 #11478 üzenetére
hmmm... akkor tegyél fel egy stock JB-t... más ötletem nekem nincs. Esetleg egy 3+1 fájlosat, pittel együtt.
és előtte wipe-old szénné, mounts and storage-ban is a formatokat.
szerk: mountsban a system format ugye nem most volt? Mármint a rom felrakása után, bootloop után? Mert az nem kellett volna...
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz havri1 #11484 üzenetére
Na, remek
PhilZ 4.35?Aztán mehet fel megint a Neat
-
törölt tag
válasz Istyu74 #11454 üzenetére
Az ADW -hez kikísérletezett megoldást anno megírtam egy másik fórumba. Megkerestem, hátha segít.
"Sajnos, ADW EX -nél a 960x800 nem jó. Leírom, nálam hogy lett jó, hátha másnak hasznos lehet. Elég szenvedős a dolog. A 960x800 itteni megfelelője 700x583. Ezen nem csúszkál az a narancssárga méretező keret. De a képet mégis átméretezi. Itt kezdődik a játék. Ahhoz, hogy a kívánt méretben lássam, egy 700x583 vászonra kellett rátenni a 616x462 méretű képet. Persze azt el kell dönteni, hogy álló, vagy fekvő nézethez legyen optimalizálva. Nálam a vászon tetejére kellett tolni a képet. Így fekvőben se hiányzik a kép fele."
-
cyberlaci
tag
Szasztok! Kungzinak köszönhetően sikerült feldobni pik-pak a JB-t, nagggyon jó ez a rom
Még egyszer köszönet neki........ -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Samsung galaxy S2 GT-I9100 telefonom van. 4.1.2 rootolt OP rendszerrel.
Alapsáv verziója: I9100XXLQ5
Kernelverzió: 3.0.31-462349
Build szám: JZO54K.I900XXLSJ
A problémám az hogy ez is tele van hibákkal mint a 4.0.3 csak mással. Pl.: Az időjárás widget több napja nem frissül, pedig a honlap gyorsan elérhető, ezért újraindítottam a rendszert, aminek következtében egy csomó beállításom megváltozott. Amit észrevettem, eddig, hogy a programok sorrendje felborult és az első képernyőről eltűnt az Android Assist.
A másik problémája, hogy telefonhívások után a zene hangja lényegesen csökken mindig utána kell állítani.
Van valakinek infója arról, hogy melyik verzió az ami a legkevésbé hibás?Ezek szerintem alapdolgok, amit az 1.0 verziónak is illenék tudnia..
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Weeman1
veterán
-
kano
nagyúr
válasz Kékes525 #11495 üzenetére
De mit vársz ettől? 2 verzióval ezelőtti, teszt ROM. Rakd fel a legújabb véglegeset.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
istvan47
senior tag
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.