Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
válasz parijani #11461 üzenetére
Ez nem hangvezérlés. Tegyél vissza egy stock ICS-t vagy próbálj meg valami más ROM-ot, esetleg tegyed fel a legújabb JB-t a smmobile-ről. Amúgy ha valahogy el tudsz menni a beállításokba akkor a talk back-et kikapcsolva megszűnik a dupla érintés.
(#11462) porse
Sajnos nem biztos, hogy megoldja. Én szerencsére nem tapasztaltam, de haverom feltette a stock JB-t és alapból visszapofázott neki a telefon mindenért. Nem volt bekapcsolva a talk back. Amikor bekapcsolta akkor be tudta állítani hogy milyen gyorsan pofázzon vissza neki, és az említett dupla érintéses hülyeség is megjelent. Viszont mikor kikapcsolta, nem szűnt meg a visszabeszélés csak az érintési probléma.
Azt mesélte nekem a srác hogy egy napot elbaszott a beállítások bogarászáséval és nem talált olyat amivel ki tudta volna kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
parijani
tag
válasz parijani #11464 üzenetére
vagy hogy a francaba kell két újjal görgetni? mert egyszer már sikerült, de már elkoptak az ujjaim..na megvan, és a megoldás is: kikapcsoltam ezt a fos talk back-et (ezt tuti valami szadomazo találta ki...két ujj és pofázik és pofázik), megszűnt a dupla kattintás meg a pofázás, de a lapozásnál még pofázott, majd kikapcsolva az addons detectort a lapozásnál sem pofázik...ez gyönyörű én nem tudom mennyibe kerül egy ilyen 'telefon' (kaptam...), de én egy 6310i-t nem adnék érte. Na mégegyszer köszi a segítségeteket, remélem nem sokszor kell majd kérdeznem, bár a régi telefonom még megvan és működik, ezen meg csak megy majd az időjárás widget meg egy maxton és más dolga nem lesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest