Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cundeyy
tag
Ejjj.
Itt olvasva az utóbbi bejegyzéseket ezzel az ICS-vel kapcsolatban, komolyan a sírás kerülget.
És nem azért, mert nem jön ki, hanem azért mert úgy sírnak egyesek, mint ha az életük múlna rajta.
trobi vagy 20-30 hsz-el fentebbi hsz-éhez csak annyit fűznék hozzá,
Hogy igen is add el, vegyél helyette HTC-t.
Mert gondolom Te az ICS miatt vettél S2-t, mert arra fog jönni xy időben.
Nekem nagyon az jön ki a kommentjeid alapján, és sok másokéból is.
Nem tudom mi bajotok van ezzel a telefonnal.
Én nem pakolgatok fel hetente új romot, néha 1-1 felszalad azt annyi.
Tudom használni hetekig, hónapokig is GB-vel. Valamiért nekem nincs ICS-re szükségem.A fentebbi hsz alatt valaki írta, hogy nem kell annyira várni, mert semmi olyan nagy változás nem fog benne lenni, hogy attól magömlése legyen az embereknek.
Valamiért nekem nem tetszik az ICS, de gondolom most én egy kivételes eset vagyok.
Én azt sem bánnám, hogy ha nem jönne ki. Nem hogy nyavalyogni miatta itt napokon / heteken keresztül. Tényleg lassan olyan lesz ez a topik, mint egy ovis téma.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Srácok.
97,8%-ban általában végig olvasom a hsz-eket, de most ne kelljen már még egyszer nekifutnom.
Tudok minden betegségéről az ICS-nek, de olyat nem olvastam mostanában, hogy kijavították volna a BT HS hibát.
Megy a HeadS illetve a zene lejátszás már BT-n, vagy még ezt nem sikerült megoldani?
Eddig én csak az miatt nem tettem fel az ICS-t, mert nekem arra szükségem van.Más.
Fentebb olvastam, hogy valakinek a csengetése halkabbról indul, majd pár mp-el később megy fel teljes hangerőre.
Én ilyet nem tapasztaltam egyik ROM-nál sem, viszont én tudnék annak örülni, ha így lenne.
Nem találtam sem az S-ben, sem az S2-ben olyat, mint anno a "buta telefonoknál", hogy erősödő. Pedig nekem az hiányzik, hogy ne egyből kezdjen el zakatolni a telefon.
Nekem a sima hagyományos, körbetekerős telefon csörgése van.
"old phone"?! vagy milyen néven volt a csnegőhang ismerős.
Azt hajnalban, illetve este már igen csak zavar, ha egyből elkezd csörögni a masina.
Vagy esetleg valami megoldás arra, hogy erősödőre lehessen venni a dolgot?A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
válasz DarkGubi #9725 üzenetére
Akkor a zenelejátszó is, meg minden megy BT-n keresztül?
Mert eddig engem csak ez tartott vissza, hogy nem próbáljam ki az ICS-t.
Eddig egyet használtam, illetve próbáltam az valami .... Mix 9.1 agy 9,2 volt.
Annál az nem tetszett, hogy wifit nem tudtam beállítani, azaz én adok ip-t. Nem találtam a spec beállítást. Akkor a Hotspot beállításokat sem találtam, és a névjegyzéknél ahogy nyomtam a vissza gombot, akkor beugrott még egyszer. Tehát olyan volt, mint ha 2x kellett volna kilépni belőle.
Akkor ha lesz egy kicsi időm, akkor feldobok egyet, és megnézem.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Üdv!
Nem akar valaki felesbe fóliát rendelni?
Én most nem szeretnék kiadni 4-5 ezreket 2 fóliáért, mert elég egy is.
Ha valakinek kell a másik fele, szóljon.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
És ennek a hangvezérléses marhaságnak nincs valami magyar változata?
Mert lenne 1-2 dolog amit használnék rajta, de az angol miatt nem a legjobb.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Nekem akkor voltak ilyesmi érzeteim, mikor nem volt rendesen bedugva füles.
Próbáld meg rendesen bedugni, hátha ott is az a baj. Nem először fordult már ilyen elő velem is
Akkor voltak ilyen buta hangjai a dolognak.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Én is épp ezt akartam kérdezni, milyen beállításon érdemes használni.
Mivel videó rögzítésnél a fókusz nem áll a helyzet magaslatán.
Pedig megvettem, nem free meg hack verzió.
Na majd meglesem a linkelt beállításokkal.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
válasz Rakeem #15458 üzenetére
Annak idején még az S1-hez vettem ilyen aksit.
Valóban többet bart ki, igaz csak 2x vagy 3x használtam.
Viszont marha gány lett a telefon tőle. Vastag, idomtalan, stb stb.
Nem akarok hazudni, de nem került többe mint 800ft. Vagy abban már benne is volt a fali töltő is?
Itt a ph-n adtam el annyiért, amennyiért vettem. 1000-1200ft volt postával, minden carral együtt.
De vicc azért, hogy egyesek elkérnek ennyit érte.
Nem néztem meg, hogy mennyibe kerül most egy "3500"-as aksi kint, de sejtem hogy nem 4900ft-ba.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Üdv!
Nincs valakinek egy felesleges hálózati töltője?
Én nem tudom hol az enyém. Vagy elhagytam, vagy beszívta a konnektor
Pár hónapja a gépről töltöm, de melóba nem tudom ha kell. Kocsiban szoktam még, ha nagyon tréé már az akksi és kell a gps.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Ki emlékszik még a kis állatkámra?? Azóta nőttek egy cseppet.
Kis kamera teszt.Napozik a drágaság.. //leégtem//
[link]
[link]Egy kis makró.
Igaz én remegős kezű vagyok, meg tréé fogni a telefont is meg nyomni a gombot.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Attól függ honnan veszed.
7-20-40-60 ezerig.
Kis állatos boltokban 15-20 körül árulják.
A kiállításon volt olyan ami 130ezer is volt. Igaz az már nem baby vacak volt.
Én 9900-be vettem őket. (/db)
Ez volt az előzménye.. Itt határoztam el, hogy kell nekem ilyen
Ezek is hogy gyűlölik a szifont.[ Szerkesztve ]
A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Nekem sikerült.
Meg is van a kameránál meg mindennél az a kör menü a gomb körül, a 2 soros menü meg a többi.
Visszont kicsit furcsa, mert nincs status bar, mobilnetet nem találtam meg rajta, kijelző fényereje még mindig rejtély számomra hol van.
Mindenféle spec beállítás van, de nem az igazi még.
Ismerkedni kell vele.
Amire gondolsz, hogy nem az van mint amire vártál, az a tab-mod amire gondolhatsz.
Ha azt bekapcsolod, egyből azt kapod amit láttál.
Viszont akkor egy pár fc beindul.
System ui volt azt hiszem ami leállt beállítás után az első reboot után, de ez gondolom a dpi változások miatt lehet.
Az ami benne van bill, az halál. Swiftkey mindjárt ugrik fel.
Netes része jó, kamera érdekes.
Estére többet tudok mondani róla.
Eddig csak a kávém mellett ismerkedtem a rendszerrel a presszoban
A telepítés nekem is tetszett, bár egyből az indításnál megállt az S2 feliratnál.
Akkor újra feldobtam a Siyah 3.12 vagy 21-et, ment is mint ha kötelező lenne Bootlogo tetszik.A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
Lejárt az idő.
Most, hogy elkezdtem a market-ről feltenni a cuccokat, a megvásárolt progikat újra kéri hogy vegyem meg..
BLN, Swiftkey, VooDoo, SoundHound, LG cam, stb stb.
Erre ötlet?A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
cundeyy
tag
válasz Psytech #16491 üzenetére
Köszi, megy.
Erpy
Eddig nekem tetszik, bár marha kicsik az ikonok a menüben.
Feltettem a GO launch-ot, eddig nem szaggat úgy mint a többi romnál.
Viszont a ytb videó illetve a telón tárolt videók ahogy beletekersz, egyből megy / folytatja.
Nem kell várni, míg oda talál. Eddig egy rom-nál sem sikerült ez nekem.
Megpróbálom a dpi-t átállítgatni, hogy elfogadható méret legyen.
Status bar hiánya még kicsit zavar, de arra is kitalálok valamit.
Go-nak ugye van a switcc cucca, eddig sikerült kitenni 1-2 dolgot, de még mindig hiányérzetem van.
Még 2-3 óra, és szerintem meg leszek elégedve vele.. Bár még be kell lakni, és meglátom mi lesz vele.. De ha nem lesz hívás közben fc, illetve ilyen "nyalánkságok" akkor hétvégéig marad. Vagy megszokom, vagy kib...omA nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest