- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
mycso
veterán
Igen a siyah jutott nekem is egyből az eszembe,lehet lassan elbúcsúzom tőle, aztán marad a cf.
Majd ha otthon leszek felrakok egy cf rootot.Ja tényleg volt valami kernel cleaner cucc, nem tudja valaki annak a linkjét?
Bár lehet otthon inkább nekifutok nulláról egy új rommal +cf. -
pestibenji
senior tag
ennek abszolút semmi köze a siyah-hoz, attól, hogy nem szeretitek nem kell mindenért a siyah kernelt okolni........... Nekem siyah-al teljesen jól működik minden, hibátlan az egész egyedül az akkuidő nem annyira jó.
(#22992) mycso
Biztos vagyok benne, hogy valami appod volt ami beragadt, és folyamatosan próbált működni de nem ment (Az ÖSSZES Siyah kernelt próbáltam, és sosem csinált ilyet, szal nem a kernel hibája köszpusz.). Nekem romcserénél volt ilyen, ha nem wipe-oltam és MINDIG a titanium backup ragadt így be. Ha vártam fél percet anélkül, hogy kikapcsoltam volna akkor mindig kiírta, hogy a titanium backup pro leállt, és ezt mindig félpercenként kiírta.Gondolom nálad valami fontos rendszer app csinálhatta ugyanezt, más okból nem indulna újra, csak állandóan fc-t írna ki. Legközelebb ha ilyen van a telóddal, először próbáld meg egy Fix Permissions-t recoveryből, az segíthet.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest