- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
pestibenji
senior tag
Nem értem, mi a baj a Launcherproval? GB-n azt használtam, mert a legjobb az összes launcher közül
Nekem soha semmit nem bugzott, semmi nem hiányzott belőle, el is könyveltem magamban, hogy azért nem fejleszti tovább, mert nincs mit fejleszteni rajta, az egy kész launcher. Szerintem így is van, én tényleg semmi hibát, bugot, hiányzó feature-t nem találtam benne.
Szerk: Nem értem, mi hiányzik az ingyenesből? csak a widgetek asszem, én mindigis az ingyeneset használtam és így gondolom azt, hogy a legjobb launcher gbre.
-
zack
nagyúr
Thx az infót.
Az átb@szás az egészben hogy a legtöbb jó fícsörhöz a Pro Plus kell.Tehát kipróbálhatod, de teljes képet csak azután kapsz róla ha megvetted.
800ft-ot meg így nem ér. Marad a Nova Prime. Itt első osztályú a support, és ez is smooth, és gyors.Ha több launcher is van a ROM-ban, ezeket hogy tudom kitörölni a ROM-ból, és leginkább mit kell kitörölnöm? Tehát azt akarnám, hogy az egyedüli launcher a Nova Prime legyen.
Józan paraszti ésszel a system/apps mappából törölném ki őket, de lehet hogy ez kevés, ezért érdeklődöm előtte.
Aktív témák
Hirdetés
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest