Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adaptív:
-
válasz
Eversmann
üzenetére
Az a helyzet, hogy a maximális nem tervezem beállítani. Adaptívnál az van, hogy:
alvás közben 80%-ig tölti, hogy ne legyen 100%-on órákig tartva. Aztán ébredés előtt felnyomja 100%-rá, reggel tehát levehetem 100%-os töltöttségi szinten úgy, hogy előtte nem 7-8 órát volt csúrrig töltve hanem csak mondjuk 1 órát. Ha mégis korábban kellene levenni akkor van az,hogy 80%-ról, de nálam még akkor sem, mert akkor az A54-et veszem le a töltőről ami fixen 100%-on van, és van még egy Baseus 20 000 mAh-os PowerBankom is.
-
-
Akkumulátorvédelem:
Az elmúlt napokban figyeltem, hogy milyen jól bírja az Akkumulátor tartani a telefont a nap folyamán, és ez már elég nagy értékű készülék ahhoz, hogy kipróbáljam az akkumulátorvédelmet élesben is:
-
Azt vettem észre, ha a töltőpadon van, és kihangosítva beszélek rajta akkor a töltés lényegében leáll, és a telefon merül. Amint befejeztem a hívás, tölteni kezdi. Ezt korábban Xiaomi-knál is tapasztaltam.
-
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Elvileg mennie kellene az Amazon Fire TV 4K Max Gen Sticken, de gyakorlatilag nem igazán akar egyelőre összejönni!

-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Szia, még nem próbáltam ki, de ki fogom, és akkor meg is írom, hogy mik a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alvás közben 80%-ig tölti, hogy ne legyen 100%-on órákig tartva. Aztán ébredés előtt felnyomja 100%-rá, reggel tehát levehetem 100%-os töltöttségi szinten úgy, hogy előtte nem 7-8 órát volt csúrrig töltve hanem csak mondjuk 1 órát.