- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
patex1983 #10 üzenetére
Fent is van, viszont ahogy én észrevettem semmi köze az asztali Office-hoz, egyszerűen csak a telefonos csökkentett funkcionalitású alkalmazást teszi ki nagy képernyőre.
Lalikirály: Én ezzel az aliexpresszes hubbal használtam: [link] merem ajánlani, ha kell vezetékes internet, bill. egér, monitor, stb. Plusz ha betörik a telefonod kijelzője akkor is még lementheted ezzel az adatokat
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Lalikiraly #8 üzenetére
Én is próbálgattam a DEX-et, de nekem az MS Excel, Word hiánya pont elég volt ahhoz hogy elengedjem. Netezésre, youtube nézésre tökéletes, esetleg a google saját irodai alkalmazásaival szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre is oké, de elég kompromisszumos kiváltani vele egy laptopot.
Mire szeretnéd amúgy pontosan használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez az eddigi legerősebb, legdrágább, és legtovább támogatott Samsung okostelefonom. Mind a három állítás igaz az összes...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest