Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz mézespálinka #18482 üzenetére
Szerintem alaposan pucold ki első körben a csatlakozót. Nálam is tele volt retekkel, szösszel, pedig előtte belenézve megállapítottam, hogy tiszta.
Fémtisztának kell lennie az aljának, nem csak szürkének.
Próbálhatod valami erősebb, keményebb papírcsíkkal is, ha más nincs, pl. parkolóautomata papírjával(a mágnescsíkos verzió), de legutóbb sima papírt tűrtem össze négybe hajtva, azzal pucoltam ki.
Ha nem válik be, jöhet a szerviz, de mondom, csillivilli tisztának kell lennie a pucolás után.Ja, és a csatinak klattyannia kell, ahogy bedugod. Ha nem, akkor nem elég tiszta. :)
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Ferenczi Áko
addikt
Fogpiszkálóval basztasd addig míg fényes nem lesz a csatlakozó alja..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Arageus
tag
Ugyan ilyen hibajelenségem volt elődnél (Note9). Nem 100% hogy nálad is ez mivel lényegesen újabb teló, de gyanusan hasonlókat tapasztaltam.
Eleinte ugyan ez tünt fel, hogy bizonyos irányba nem ismerte fel OTG kábelt, vagy hiretelen kapott párszáz "usb eszköz leválasztva" üzenet és újraindításig nem is hagyta abba.Idővel csak romlott, már 1 irányba totál nem ismerte fel a rádugott eszközt/pc, másik irányból pedig folyamat szakadozás/ledobás. PC-vel való csatlakozásnál is.
Töltést vette rendesen, így nem foglalkoztam vele különösebben. Mintha csak az adat érintkezővel lett volna valami.Végül mikor akkucserére került a sor, úgyvoltam vele ha már szétnyitom akkor usb csati csere is, mivel nemvolt túl nagy extra kiadás.
És csak ez oldotta meg. Utánna teljesen hibamentes lett, és az irány sem számított (ahogy annak lennie is kell).
Szóval a tapasztalatodból elég gyanús hogy ha a port egyébként teljesen tiszta, csak egy port csere fogja megoldani a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik