- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Feldobja nekem, hogy új frissítés van, amit most nem szeretnék telepíteni. Hogy tudom kikapcsolni, hogy figyelmeztessen erre? Majd ha frissíteni akarom, akkor engedélyezem, de hol tudom kikapcsolni, hogy állandóan szóljon érte?
-
válasz
ahnaelei #16025 üzenetére
Szia!
Ha senki nem válaszolt eddig, akkor meg merem kockáztatni, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség.
Viszont az Automatu alkalmazással meg lehet oldani, amit kérsz, mégpedig úgy, hogy az adott időpontokban a megfelelő MMI/USSD kódokat el kell küldeni.
Arra kell csak figyelni, hogy Android 14-től már nem működik úgy, hogy csak a számokat adod meg, hanem mindent zárójelbe kell tenni.
Pld: Feltétel nélküli hívásátirányítás bekapcsolása
(**21*telefonszám/Postafiók száma*11#)
Feltétel nélküli hívásátirányítás kikapcsolása
(##21#)
Teszteléshez használd a "Feltétel nélküli hívásátirányítás lekérdezése"
kódot: (*#21#)Szerk: Közrben utána néztem és a Rutinokkal is meg lehet oldani, de segítségül kell hívni a Bixby-t és ott parancsként megadni az MMI kód hívását.
Remélem tudtam segíteni. -
kiss006
csendes tag
Sziasztok, egy érdekes kérdésem lenne, jelenleg egy iphone 13at használok, de nézegettem hardverapron és kb. azonos árban lehet venni S23at.. szerintetek érdemes lehet váltani rá?
sose volt még samsungom viszont tetszenek hogy vannak olyan fícsörök benne, amik a legújabb iphoneok közül is csak a proknak van meg vagy azoknak sem, pl az AI vagy a 120hzes kijelző.. ahogy néztem akksi időben jobb a 13-nál, szoftveresen nem hiszem hogy lassabb lenne.. valaki már csinált hasonlót?
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Egy beállítási kérdésem lenne. Adott két sim a telóban. Az egyik folyamatosan megy, de a másikat szeretném időzítetten használni, ami azt jelenti, hogy csak pl. reggel 9 és 14 óra között fogadjon hívásokat, mintha ki lenne kapcsolva a teló. E-közben azért a hangposta menjen. Van egyáltalán ilyen lehetőség és hogy lehet ezt így beállítani? Előre is köszönöm!
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Egy ideje folyamatosan egy-egy pillanatra feldobja a telefonom, hogy a Mobile Serice Manager leállt.
Elég zavaró, napi 10-15 ilyen felvillanást látni...
Más találkozott ezzel? Valami megoldást tudtok?
Köszi. -
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Utolsó frissítés óta ha bluetooth-on kapcsolódva vagyok csipog a teló hangerő állításakor.
Rendkívül zavaró, ki tudom valahol kapcsolni?
Köszönöm -
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #16017 üzenetére
Nekem bő egy hónap múlva céges csere. Pont ez a problémám, a méret. Igaz nekem S25 és S25+ között megy a vacillálás.(Jelenleg a + felé húzok, mert legyen már egy kis változatossaág a sok alap S telefon után.)
A plusz azért egy kicsit kisebb mint az Ultra. Majd írd le a mindennapos használati tapasztalataidat eből a szempontból. Követem az ultra topikot is
-
hodostamas
addikt
Átvándoroltam 25ultrára. megadták az s23 256-ra a 171e-et. így megérte a váltás. Hát hiányzik a mérete, de megérte a váltást eddig.
-
w.miki
veterán
válasz
StarKiller89 #16012 üzenetére
Leírnád, te hogy intézed a gariztatást?
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #16014 üzenetére
Ezt mondom. Használható, jó telót kaptál vissza. Neked ez a lényeg.
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #16010 üzenetére
Lehet, hogy nem is kaptál új kijelzőt csak egy gyári fóliát rá (ha egyáltalán volt rajta az az első alkalommal leszedős valami), közben meg egy cimbinek lett ingyen csere kijelzője a törött helyett.
De ez igazából Neked nem baj.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #16010 üzenetére
nekem a SES anno kamera hiba miatt cserélt 3 hónapos telefonban akksit, sőt eddig akármilyen problémám volt mindig cseréltek akksit a hibától fügetlenül...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Roxbury #16009 üzenetére
Bemondásra nem cserélnek akksit. Mikor megjött az S25 az S23 ment szervizbe garban. Mondtam hogy az akksi sem az igazi de nem cserélték. Az USB-s csati is csak tisztítást kapott nem cserét. A kijelzőt pedig cserélték ami karcmentes volt amúgy is. Beküldöd és mindent bevizsgàlnak, ami hibás azt cserélik.
-
qltsar
veterán
válasz
Roxbury #16003 üzenetére
Biztos, hogy van ra eszkozuk, de szerintem hasonlo, mint amit te is meg tudsz csinalni egy egyszeru merovel - szerintem.
Lemerited a telefont teljesen, fogsz egy nem PPS/PD-s toltot, mivel a gyorstoltok ahogy dinamikusan valtjak az ertekeket ilyenkor ezek a(z olcsobb) muszerek altalaban ujraindulnak es odaveszik a mert adat.
Megnezed, hogy mennyi mAh-t adott at a telefonnak a tolto 100%-ig amit ossze tudsz merni typ kapacitassal, igy kapsz egy hozzavetoleges erteket.
Van az adb-s modszer is, ami pontatlan, de meg mindig jobb, mint random szoftverekkel felremerni mindenfele adatot.
Utobbikat nevetseges, hogy "szakmai" oldalak is hasznaljak, ugy, hogy koztudottan pontatlanok.
#16004: Ez az adbs pontatlan adat
.
-
Roxbury
őstag
válasz
PedroPascal #16004 üzenetére
Na ez nagyon jó hír. Már csak az a kérdés, hogy az S23-ban is mutatni fogja-e.
-
w.miki
veterán
Azt hol tudom megnézni, hogy az S23-nak meddig él a garanciája?
Ha még él, hogyan tudom szervízbe küldeni, akku cserére? -
mano660
tag
Újabb hírek One UI7: [Sammobile]
-
gulyasa
őstag
válasz
Technoman #15996 üzenetére
Nem kell semmilyen okosmérleg, egy lyukas garast sem adnék értük.
Ha olyan fontos, időnként mérd le magad és manuálisan rögzítsd.
Vagy vegyél Huawei telefont.Én sem használok Garmin Indexet, pedig évek óta Garmin sportórákat használok...
Igaz, a testsúly változásaimat sem naplóztam sosem... -
Technoman
őstag
válasz
gulyasa #15995 üzenetére
OK a Huawei vonalat elengedem, de akkor mit vegyek?
Az appban felsoroltak közül nem sok mindent lehet itthon venni (pld Xiaomi Mi Smar Scale nem kapható, csak a 2 verzió)Omront találtam, de egy kicsit túlzásnak tartanám, hogy 40k-ért vegyek mérleget, még ha tudom, hogy az Omron az minőség)
Összegezve: ki milyen mérleget használ a Samsung Health-el? -
Technoman
őstag
Hogy lehet egy S23+ és Watch 6 Classic esetében, a Samsung Health/Tartozékok menü listában felsorolt mérlegeken kívül más márkájú (esetemben egy Huawei Scale 3) mérleget is hozzáadni?
Jelenleg csak külön Huawei appal tudom rögzíteni a súlyomat, de szeretném szinkronizálni az adataimat egy appban (Health), viszont nem szeretnék ezért egy másik "mázsálót" sem venni.
thx -
w.miki
veterán
CSC váltást hogyan lehet most csinálni, és mi az eredeti CSC?
Anno átmentem izraelire a hívásrögzítés miatt, most vissza mennék az eredetire, csak már nem emlékszem hogyan lehet, és mi volt az. Samsung webshopos vásárlás volt. -
MLA
tag
Sziasztok. Megszűnt az egyik bankkártyám, gondoltam kitörlöm a fizetési módok közül - Samsung account - fizetési módoknál reklamál egy Samsung Checkout frissítést, amit aztán nem enged. Le kellene állítani az Autoblokkolót, de fizetési appnál, hát nem is tudom. Ha kóser a program miért tiltja a telefon?
-
torrrent
aktív tag
Best fórum ever
Most már komolyan Patika állapotban vagyok. -
cirx
senior tag
válasz
szilvaspet #15987 üzenetére
Akkor ez egy pitaka taktika?
-
torrrent
aktív tag
válasz
PedroPascal #15983 üzenetére
Off: Nekem felkészülés kell szabályosan hogy cseréljem (1-2 napra másikra)
On: Most már tényleg nehéz 23-hoz rendes árban beszerezni Aramid tokot Max tactical ahogy nézem. -
-
PedroPascal
őstag
-
-
autotaxmo
őstag
válasz
PedroPascal #15966 üzenetére
ajajaj, ez nem hangzik tul jol, hogy konnyebben bemegy a por az s25-nel a tok alá, en az S23nal soha nem vettem le szinte es most hogy a fiokban pihen, mar lekerult rola es nulla karc, persze kva nehez levenni rola. Az S25-nel sem szandekozom levenni a tokot majd, most rajta van miota megjott a telefon es erzesre ugyanaz mint az elozo bar jobban belegondolva, lehet hogy ez az uj minimalisan jobban csuszik a kezemben.
-
w.miki
veterán
Aki váltott S24-re, vagy S25-re mivel költöztette át az appjait?
Samsung SmartSwitch-vel rosszak a tapasztalataim, azt nem merem használni, hiába mindkét telefon Samsung... -
autotaxmo
őstag
Pitaka forever, az csak 20 ezer forint sracok
-
Viktor77
titán
Az Euronicsban pár Premium Cellect tok (piros/kék) nagyon olcsó.
Itt olvastam róluk a topicban, vettem is, nagyon elégedett vagyok vele. Jó minőségű, nem karcolja a telefont belül sehol, belül a hátlap puha anyagú.
[link] -
qltsar
veterán
válasz
davenport #15956 üzenetére
Ez valoszinuleg UPC-tol orokolt csoda.
Anno majdnem kihullott a hajam, mire rajottem.
Raadasul ez abban az idoben volt, amikor nagyon sok telefont teszteltem egyszerre, es mi akadt meg az IPv6 miatt?
Google Initial Setup
ergo nem tudtam bejelentkezni az elso inditasoknal a telefonokra, nagyon elvezetes volt.
Anno ugyfelszolgalat tudta kapcsolni.
-
válasz
zola899 #15955 üzenetére
Lehet hogy a One topikban előbb találsz rá megoldást, vagy a régi vodafonéban. Viszont amikor nálam legutóbb vacakolt a Voda (nem töltött be egyes oldalakat), arra az volt a megoldás, hogy az Ipv6-ot kellett kikapcsolnom, mert szerződés megújításkor mindig visszakapcsolták.
-
zola899
tag
Sziasztok, lenne egy problémám amire eddig még nem jöttem rá, hogy mi okozza...
De hátha már ti is találkoztatok vele és van rá megoldás.Szóval...
A Play Store, a Max, az RTL+ és a Youtube nem tudja rendesen kezelni az itthoni Wifi hálózatot.Tegnap volt itt a One egyik szakija, cserélt kábelt, mért ezt azt, minden klafa.
De a mobilon csak nem jó...
A Maxnak kell több perc hogy betöltsön, a Youtube fél percenként megáll aztán bufferel egy jó ideig (még 240p-n is), a Play Store pedig elkezd letölteni (bármelyik appról is legyen szó) de abba marad, és befagy a letöltés addig, amíg mobilnetre nem váltok át. Az RTL+ szintén, addig nem tölt be míg mobilnetre nem váltok.Mobilneten MINDEN flottul, villámgyorsan megy.
Úgy, hogy csak 4G+ van 50mb/s sebességgel, a wifi meg 500mb/s-nek kellene lennie.És nem a wifi a ludas.
Mert pl. ha rádiót streamelek, az órákon keresztül hallgatva sem szakad meg, egy pillanatra sem.
Illetve a többi stream app (Prime, Disney+) is flottul megy, meg böngészőből való stream sem szakad meg.Amit próbáltam:
-a routeren 2.4Ghz tiltás és csak 5Ghz használat (vica versa)
-másik csatorna használat
-appok újratelepítése
-MAC cím típusának változtatása
-hálózat elfelejtése majd beállítása
-csomó mobil restart
-wifi hálózat szabályozásának kikapcsolása
-intelligens wifi összes opciójának kikapcsolásaFogalmam sincs hogy mire gondoljak...
Maga a telefon wifijével hardveresen nem lehet gond, mert akkor egyáltalán nem működne a többi app sem.
Szoftveresen ugyanez a helyzet.
A wifivel sem lehet gond, mert ha ténylegesen megszakadna a kapcsolat, akkor egyes appokon hogy megy hibátlanul (úgy hogy a mobilnet nincs bekapcsolva)?Hiányzik a mobil meg a wifi közt valami package esetleg ami kell az említett appoknak?
Ötlet?
-
tibe0309
tag
válasz
EngineerBoy #15953 üzenetére
Szia!
Én az Oktogonon lévő szervízbe vittem, törött kijelző, maga a készülék még garanciális. Cseréltek alaplapot, akksit, kijelzőt (körbe a fém kerettel). Mivel garanciális volt, így csak a kijelzőt kellett fizetni (90k), a többit fedezte a garancia. Ott kellett hagyni, 1 hét volt a javítás (alkatrészre vártak, maga a szerelés 1 nap volt).
Ábel -
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Valaki vitte már szervizbe a telojat ha igen mit csereltetett benne? Kamerát valaki cserelt mar benne?
-
kelly416
veterán
Ez most mennyire számít frissnek?
-
papi77
addikt
válasz
PedroPascal #15943 üzenetére
Az s22 már több mint egy hete megkapta!
-
Jadro
veterán
válasz
PedroPascal #15943 üzenetére
Kinyomták ma mindenre ahogy látom. S21 is megkapta még az S23 mellett.
-
modd3r
őstag
Megérkezett a februári!
-
Viktor77
titán
válasz
PedroPascal #15936 üzenetére
De mindenki jól van? Nehogy valaki öngyi legyen!
-
PedroPascal
őstag
Jogos, habár elvileg ez nem csak a Samsungot érinti de itt lett sláger. Azt olvastam hogy az Apple megvette a Sony új kétrétedű szenzort ami tavaly debütált a Sony telefonban és nagyon innovatív és jó. Gondolom alma nem tudott ilyet vagy jobbat csinálni így beszált a jó buliba. Samsung meg erőltetni a saját rosszul sikerült dolgait éveken át. A nagy céljuk az hogy sok iPhone usert elcsaljanak. Ha nem erőltetik a jobb kamerát meg minden évben a garantáltan jó procit akkor nehéz lesz így. Most a OneUI 7-el tettek egy kisebb lépést erre. Ha úgy csinálnák mint az Apple hogy abszolút csúcs 2 méretben (a legjobb kamera meg procival a piacon), 2 másik ami nem "pro" akkor ez nagy dobbantás lenne hogy elérjék a célt. Csak az S szériára gondoltam. De úgy tűnik csak játszadoznak évről évre.
-
PedroPascal
őstag
válasz
gulyasa #15931 üzenetére
Amit én személyesen tapasztaltam S20 és S22-nél összehasonlítva S23 és S25-el igen is prestige romboló szerintem az Exynos csúcs Samsungban. Munkatársam S24-el ugyan úgy szív mint anno én is mikor Exynos volt nekem. Az hogy egy köztudottan legendásan szar procit tesznek évekóta csúcs telefonba igen is prestige romboló. Mert emiatt sokan lejárják a Samsungot. Ha ennyire erőltetni akarják a saját "csúcs" procit akkor ezt nem ilyen nagyban kéne kisérletezni főleg hogy eddig még jót nem sikerült nekik alkotni. Ott van az S FE széria, szerintem bőven elég lenne ha csak ott kisérleteznének.
-
gulyasa
őstag
válasz
PedroPascal #15927 üzenetére
Szerintem meg pont úgy van vele a Samsung, hogy az a presztizsromboló, ha nincs saját házon belül fejlesztett chipjük.
Ráadásul a másik fontos szempont a részükről, hogy nem függnének más chip gyártótól.
Csak persze sikerült, ahogy sikerült.
Többször leírták már itt (is), a lényeg, hogy Exynos-al is dübörögnek az eladásaik, mert csak mi vagyunk Snapdragon sznobok, a többséget nem érdekli.
Sajnos ez van... -
válasz
PedroPascal #15923 üzenetére
Szerintem üzemidőt is csak úgy lenne értelme hasonlítani, hogy mindkét telefon vadonatúj és azonos rendszer fut rajtuk.
-
WolfLenny
senior tag
Leszögezném, hogy nem vagyok frissítés fanatikus...
De fura, hogy pár napja s22 aztán most a párom s21-es is megkapta a februári sec.patch-et..... érdekes -
PedroPascal
őstag
válasz
qltsar #15926 üzenetére
Ezért mondtam hogy a felső kategóriában egy átok. Középkategóriás telefonokban teljesen rendben van szerintem is. Ezt a saját felsőkategóriás chipet el kéne engedni a Samsungnak. Szerintem prestige romboló de ezekszerint ők nem így látják. Ki tudja meddig csinálják mint Don Quijote.
-
qltsar
veterán
válasz
PedroPascal #15925 üzenetére
En azt nem ertem, hogy bar kozep kategoriaban (is) altalaban rosszabb, mint az SD parja, de megis hasznalhato, es ami a leglenyegesebb, a modem sem katasztrofa es nem eszi szet az akksit.
-
samu74
addikt
válasz
qltsar #15921 üzenetére
Igazad van abban hogy a proci erővel régóta nincs probléma, de mondjuk úgy az exynosal azért elöfordult az a csúfság hogy megröccent.
Nekem sok évig csak exynos S széria volt,ez az S23+ egy megváltás azok után. Fejlesztői menüben nézegettem hogy mennyire veszi le a frissítést(Chrome/24 fps) de abban a pillanatban ahogy hozzáérek 60.Apptól függően gondolom megy fel 120-ig.De gondolom kellett a OneUi-t is reszelni hogy eljusson idáig.
-
PedroPascal
őstag
válasz
autotaxmo #15922 üzenetére
Az üzemidő összehasonlítást ne 1-2 nap használat után jellemezd. Legalább 1-2 hét kell neki de inkább 1 hónap. Itt már az AI ebbe is beleszól de anélkül is használati szokás erősen befolyásolta az üzemidőt néha indokolatlanul eltérő tud lenne. 1 hónap használat után majd oszd meg nálad hogy alakul. Nekem 2,5 hét használat után az a véleményem talán 10-20%al jobb. Samsung eddigi tapasztalatok alapján nem üzemidő bajnok, nem úgy mint iPhone ami új korában 2 nap után sem kell tölteni sokszor. Nagyon kényes téma ez az üzemidő kinek hogyan meddig bírja ezzel vagy azzal. Egy hiteles módja van csak ha valaki a saját szokását hasonlítja össze egyik telefont a másikkal úgy hogy legalább 1 hónap használat van mögötte. Ami nekem 1 nap az lehet másnak 2 is vagy csak fél. Annyira lefelsleges ezt másokkal össze hasonlítani de minden topik ezzel van tele.
-
autotaxmo
őstag
válasz
qltsar #15921 üzenetére
Jaja, jol latod, az osszehasonlitas akkor lenne fair ha az S23 gyartasi eve es honapja is azonos lenne az S25-el es ugyanaz az op rendszer futna, na akkor lehetne latni a kulonbseget ha van. Amugy sajnos nalam a must have erzes mindig ott van hogy kell az uj, de az S24 megjelenesekor onkontroll kellett es mantraztam elegge sokat hogy Exynos proci miatt nehogy megvegyem tanulva az S22 hibajabol. Nalam orokre leirta magat az a proci, maximum akkor lesz ujra olyan telom ha vegleg mar nem lehet snapist kapni vagy a snapinal valami felremegy es ok is elkezdenek romlani
-
qltsar
veterán
válasz
autotaxmo #15920 üzenetére
Az egyetlen korrekt hozzaallas amit lattam errol
!
Gyakorlatilag lehetetlen osszehasonlitani az uzemidoket, mert meg, ha talalsz is egy uj S23-mat, nem talalsz ilyen uj gyartasut, es egy bontatlan akksija is mar rosszabb lesz, igy ivazi szinte lehetetlen osszehasonlitani.
Ettol meg ugy gondolom, hogy egy abszolut ertelmetlen felesleges valtas az alap verziorol, vagy a +-rol valtani 25-re, S25U meg szubjektivan downgrade az elodhoz kepest.
Nyilvan tobb embernel a must have, meg az uj telefon (rendszer) erzese miatt jon a placebo effekt, hogy sokkal jobb,meg gyorsabb, meg nincs mikrolagg - en is ilyen vagyok / voltam, igy megertem teljesen, de ezt a rocogest mar velemenyem szerint SD855-nel megugrottuk, hogy nem laggol a rendszer.
Annyit sikerult elernie nalam a Samsungnak, hogy az X5-os szeriabol egyertelmuen az A-t fogom javasolni mindenkinek, aki kicsit akar venni, jo aron 3 evre annak meg az S23-mat tovabbra is
.
-
autotaxmo
őstag
Az a baj, hogy nem lenne fair osszehasonlitgatni, mert sem az op rendszer nem azonos, sem az akksik. Szerirntem uzemidoben ugyanazt hozza, a valtas arra volt jo hogy ilyenkor mindig az uj keszuleket 0-rol lakom be, soha nem huzom at a regi keszulek adatait es ilyenkor ami a regi telon volt pl. alkalmazasok sokasaga, ilyenkor szelektalok az ujnal es mar nem telepitem az uj telora
-
autotaxmo
őstag
En valtottam S23-rol 25-re, semmiben nem erzem a valtozast pozitiv iranyba. Azt kell mondanom, hogy az S23 egy kib*szottul jol osszerakott telefon lett, amit sem az S24 de 2 evvel kesobb az S25 sem tud raverni semmiben. Az a minimalis design elteres tetszik az S25-nel, de mivel ez is Pitaka tokot kapott, igy total egyforma a két telefon kezben tartva es hasznalva. Szoval amit eddig is tudtunk, hogy S23-rol nem szabad valtani, ha csak nem vagy olyan bolond mint en, akinek viszket a tenyere csak azert, hogy a legujabb legyen a kezeben
-
PedroPascal
őstag
Mert nem ez volt a célom csak ide tereltek. Mint mondtam a személyes tapasztalatom osztom meg veletek. A téma adott mivel sokan várják itt is a OneUI 7-et szerintem. A másik meg az hogy nem úgy érzem hogy nincsen előrelépés S25-nél hiába mondják ezt sokan. De majd akkor derül erre fény ha itt is meglesz az új rendszer.
-
válasz
PedroPascal #15906 üzenetére
Ez esetben már végképp nem értem ennek mi értelme. A két telefont akkor tudod normálisan összehasonlítani, ha kijön az s23-ra is a OneUI 7 és teljesen nulláról indul mindkét telón a rendszer.
-
Roxbury
őstag
válasz
StarKiller89 #15907 üzenetére
Engem már most nem érdekel a 7, pedig még meg sem jött. 😂
-
StarKiller89
senior tag
én speciel örülök, hogy késik a frissítés illetve, hogy bevállalták ezt a csúszást, remélhetőleg nem egy instabil béta rendszert dobnak majd hozzánk, másrészt meg teljesen mindegy hogy februárban vagy áprilisban frissül a telefon, ez is mint mindig 1-2 hétig lesz újdonság, utána senki nem fog beszélni róla...
-
PedroPascal
őstag
Ugyan úgy ugyan azokat az dolgokat használom két rendszeren és az egyiket gyorsabbnak érzem azaz sokkal jobban smooth. Ez így végül is összehasonlítás. Furcsa mód nem az S23-at használom így összehasonlítva (2 évig használtam) hanem ugyan azt a hardvert egy Tab-ban amin friss rendszer fut azaz nem belakott. Nagyon remélem ez a OneUI 7 csodája amit jobban érzek. Remélem a régebbi szériákra is sikerül így össze hozni. Lehet ezért ül ennyit rajta a Samsung.
-
válasz
PedroPascal #15901 üzenetére
Új korában az s23-on sem voltak röccenések, csak egy idő után lettek nálad. Az új s25-ön sincsenek, de ezt mégis egy jó pontnak számítod. Ezen kívül két különböző rendszer fut a telefonokon. Természetesen az a lényeg, hogy elégedett vagy, szerintem itt az összehasonlítás módja ferdít enyhén szólva.
-
PedroPascal
őstag
válasz
Roxbury #15903 üzenetére
Igen, köszönöm.
Egy hónapja van egy Tab S9 nekem amit napi szinten nyomkodok. Hardver ugyan az mint az S23 annyi h a tab 12GB ram-al van. Ugyan úgy érzem ott is néha a kis röccenést mint amit S23-al. Ezek szerint nem a plusz ram miatt gyorsabb az biztos. Ezen is új rendszer van uh ez sem lehet a különbség. Marad a proci és vagy OneUI 7. Majd beszámolok erről ha a tab is megkapja az új rendszert. -
Roxbury
őstag
válasz
PedroPascal #15902 üzenetére
Az a lényeg, hogy neked tetszik a dolog. Nincs ennél fontosabb.
-
-
PedroPascal
őstag
Így van. Tudom mit mondok. Én csak a saját tapasztalatom osztom meg veletek ha valakit érdekel. Amúgy ez a belakás dolog már közel sem olyan mint sok éve volt. Azoknál lehet számítani akik rengeteg appot telepítenek cserélgetnek de én nem így használom a telefont. S23 előtt 2 évig végig tolni egy android rendszert újrahúzás nélkül szinte lehetetlen volt. Az android is sokat fejlődött meg a Samsung S23 is nagyon jó széria Snapdragon miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Megújult a PROHARDVER!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest