- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #43077 üzenetére
Te jobban ertesz hozza... en azt sem tudtam, hogy van second bootloader, de a az is lehet gondolom, meg olyan is amire nem gondolunk.
tanulsag, hogy varni kell par nap hasznalati tapasztalatot barmely rommal, bar fozottben (legalabbis az ismertebbeknel) ilyet meg nem halottam. jol nez ki, hogy a gyari beta rosszabb lehet mint a fozottek, igaz hivatalosan nem is adtak ki. -
rauley
tag
válasz
R2D20208 #43028 üzenetére
Haverom miután megvette anno az S2-esét,kb 3 hetes volt a teló,amikor teljesen behalt.
Semmi mókolás nem volt vele,gyári rom volt rajta.viszont ha jól tudom KG rom volt még akkor a telón,és nagyon melegedett tőle.Játéknál szinte foghatatlanra melegedett.
Egyik napról a másikra meghalt a teló,se kép,se hang,töltésre sem reagált.
A szervízben gariban cserélték neki az alaplapot végül. -
smoli
aktív tag
válasz
R2D20208 #42998 üzenetére
Eszembe sem jutott, hogy statusbar JKayből állítható. Kiestem a gyakorlatból
Egyébként amim eddig volt fent - Omega_v5.1_XT_ICS_Themed_XWKJ2 - földgömb ikonja volt a böngészőnek és Internet volt a neve ahogy a te képeden is látszik.
Szóval mégiscsak megoldható valamilyen módon az "origo" kiiktatása.
Akkor ez a neophyte kernel tudja a BLN-t csak toljam fel a BLN pro apk.-t? -
smoli
aktív tag
válasz
R2D20208 #42944 üzenetére
Kb 1 jó órát nyomkodtam, állítgattam a telót. Bugnak, akadásnak eddig nyoma sincs.
A témázása, ikonkészlete, tárcsázója, színvilága számomra majdhogynem tökéletes. Gyakorlatilag teljesen az én ízlésvilágom, egy kiugróan sarkalatos pontot - a csúnya "origo" böngésző ikont és elnevezést - leszámítva. Nem is értem azt hogy hagytad benne
A status bar is lehetne 7 ikonos, de ez már csak egyéni ízlés kérdése.
Amúgy maga a böngészés is gyors akadásmentes.
BLN van benne? Azt még nem tudtam tesztelni...
Szóval csak gratulálni tudok.Remek munka!
-
-
nggabi
félisten
válasz
R2D20208 #42833 üzenetére
ez végül is csak kiírja a jelerősséget. tesztre csak akkor jó ha kinézel egy messzebb lévő pontot a routertől a lakásban (pl budi
) és megnézed h ott mennyit mutat. utána egy másik modemmel/rommal mérsz ugyanott és látod h javult vagy romlott a vétel.
de látom erre már magadtól is rájöttél
(#42835) SzlobiG: lehet, de én csak erre emlékszem. a gps test a másik kedvenc
-
Cybertrone
veterán
válasz
R2D20208 #42773 üzenetére
Ha linkeltek egy használhatót, hozzá egy baba rommal akkor már is más lesz a gyermek fekvése
Magamtól nem esek neki... A KP8-as finom lesz ha kész lesz, kipróbálásnak jó volt, csak aktív használat mellet nem igazán jó még!
Am szerintem gyári rom van fennt 2.3.6 ginger XXKL1 -
pzstm
titán
válasz
R2D20208 #42769 üzenetére
már megint frissíteni akarsz?
amiket olvastam azalpján elvileg az, hogy online fiókba szinkronizálom a névjegyeimet...bár szerintem az, hogy a névjegyekkel sok minden van összekötve...ahol ugyanaz a név ott szinkel FB/Viber/Twitter.....most kikapcsoltam twittert...illetve a tweetek update-jét 5percről 1órára raktam...lehet az is baj volt, hogy sokszor birizgálta
-
pzstm
titán
válasz
R2D20208 #42715 üzenetére
“The process android.process.acore has stopped working.”
The solution:
Settings –> Applications –> Manage Applications –> All (button on the top that lets you see all applications) –> scroll down to “Contacts Storage” –> Click on “Clear Data”.
ezt hol találom??? Contacts storage nálam nem leledzik....nem ROM hiba...de elég friss panaszokat látok róla [link]
-
Rotate
veterán
válasz
R2D20208 #42708 üzenetére
igen, de jönnek ide olyanok is aki, az egész androidról annyit tudnak, hogy lehet rootolni, és nem biztos, hogy tudja, hogy mi az a háromszög meg ilyenek... pl ha én nem tudnám mi az, és root után indítva megjelenne, eléggé pánikolnék
Laraxior:
nem maga a 3szög, csak valakit megijeszthet a tudat, meg aztán ha gariztatni kell akkor kell szerezni JIG-et is, meg stb... és valaki lehet, hogy ezt szeretné előtte megtudni, és nem azután, hogy már ott vanettől függetlenül még lehet, hogy nem zavaró, csak érted mit mondok
-
lefkosia
őstag
válasz
R2D20208 #42346 üzenetére
Root Call Blocker ezt használom, tökéletesen teszi a dolgát
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #42224 üzenetére
szep!..nekem tetszik, bar meg nem probaltam, de lehet, hogy a sokadik utan (most gyari van) ezt is kiprobalom majd
Ha mar van egy magyar osszegyurasu romunk, akkor vetek lenne kihagyn
Mas:
eddig nem sokat telefonaltam(szerencsere nem is hivogattak) de mivel ma mar tobb ismerossel is beszeltem ugy tunik gyenge a mikrofon hangereje. Skype-on visszahallgatva magam tenyleg nem valami hqngos. Erre van valami megoldas, vagy esetleg ez valami egyedi problema lehet? Eddigi android teloimmal sosem volt ilyen problemam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest