Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
két részre bontva válaszolok, az egyik komoly lesz, a másik nem.
a nem komoly rész:
igen, oda megyek, ahol mindig meleg van Tudod, homokszem került a gépezetbe
most jön a komoly rész:
pont az ellentéte. Olyan helyre megyek, ahol hűvösebb van. Anglia.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bAtt001
addikt
reggelt, felkeltem de lehet még visszafekszek aludni kicsit
-
tresh
veterán
válasz GrooveHero #75597 üzenetére
Valami melegebb éghajlatra ???
-
GrooveHero
addikt
válasz Weeman1 #75594 üzenetére
Hát persze, az asszony jobbra fordult, ő meg ballra
amúgy meg szép napot az ifjúságnak. Ma se nem van kedvem dógozni. Miér' is lepődök meg rajta
Nembaj, má nem kell sokáig csinálni, ha minden jól megy, akkor hamarosan emigrálokWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
legenda
-
Keem1
veterán
Reggelt
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
Weeman1
veterán
Reggelt
Xiaomi 11T Pro
-
nggabi
félisten
ma meg mintha a tegnap meg se történt volna. hülyék a nők én mindig mondtam.
"szenyor dzsíííí"
-
x1port
addikt
válasz GrooveHero #75585 üzenetére
Nem rossz megközelítés ez.
Annyival kiegészítve ,hogy a nőnek kell(ene) engedni.
Mert azért na..Egyébként most valami lehet a levegőben mert az enyémnél is valami zárlat van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz GrooveHero #75585 üzenetére
Makacsul mindkettőnek engedni kell.
Na jó persze, kintről mondani mindent könnyű..
Véleményem szubjektív...
-
GrooveHero
addikt
válasz hackeeeee #75584 üzenetére
Igen, ez igaz. De ha egyiküksem enged, makacs mindkettő, mint az öszvér, akkor megette a fene. Szóval valahol el kell kezdeni.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz GrooveHero #75581 üzenetére
Mindenhez két ember kell.
Ha az egyik enged, akkor attól még az lesz, amit a másik akar, ami a másik félnek attól még nem lesz jó. Hosszú távon legalábbis szinte biztos (szerintem).
Véleményem szubjektív...
-
nggabi
félisten
válasz GrooveHero #75581 üzenetére
ez volt tegnap de nem sült el túl jól. remélem ma jobban sikerül az este.
"szenyor dzsíííí"
-
GrooveHero
addikt
válasz nggabi #75580 üzenetére
Néha csak ez segít, meg köll alászkonnyi
De ez most tök komoly, ha szeretnéd, hogy folytatódjon a kapcsolat, akkor valakinek engedni kell, el kell kezdeni rendberakni a dolgokat.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nggabi
félisten
így a tegnapi balhé után bár tudom h nem kéne de ma mégis lemegyek megint az asszonyhoz. fülem farkam behúzom és kussolok, hátha javul valami.
"szenyor dzsíííí"
-
GrooveHero
addikt
Másnak a lányával? Undorítóak vagytok
-
tresh
veterán
válasz GrooveHero #75574 üzenetére
Tehát te a férfiakat egyszer a nőket kétszer ... na szép
-
x1port
addikt
válasz GrooveHero #75574 üzenetére
Mindenkit kétszer !
-
nggabi
félisten
-
GrooveHero
addikt
válasz nggabi #75568 üzenetére
érdekes=mosolyszünet?
Mondjuk furi, meg durva, hogy egyik pillanatban jól elvan az ember, meg semmi baj, kövi pillanatban meg haggyá békén, nem szólok hozzád, stb.amúgy kitartást kívánok én is, nyugi, rendbe jön minden
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz GrooveHero #75565 üzenetére
nem tudom, a lényeg h most elég érdekes helyzet van. mind1, majd lesz valahogy.
"szenyor dzsíííí"
-
GrooveHero
addikt
válasz nggabi #75564 üzenetére
Nem mennek túl jól? Má megen mit csesztél el? Vagy most nem te vagy a ludas?
Reggelt amúgy, ma is nehéz volt kelni, nehéz visszaállni a korai 06:30-as kelésre a 11:40-es után
-
nggabi
félisten
reggelt.
sikerült vagy 4 órát aludnom. asszonnyal se mennek túl jól a dolgok... ajajj
"szenyor dzsíííí"
-
Keem1
veterán
Reggelit gyengék
-
Weeman1
veterán
Reggelt
Xiaomi 11T Pro
-
nggabi
félisten
új asszony dunaharasztiban lakik. érted... 18. ker vs dunaharaszti én már megvettem mol kúton a tetves matricájukat. egyébként ha angolra átteszed a nyelvet a hivatalos pénzbeszedős oldalon simán meg tudod venni online, ezt ma hallottam.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
JA,,és a tűzoltók vágják ki azt a rohadékot a kocsijából, amelyik kitalálta az új fizetős útszakaszokat...(M0)
HOgy szakadt volna az @nyjába a feje,,és közben sz@rt volna sünt a fájdalomtól...
MIt kacskaringóztam én ma azért hogy kikerüljem az eddig megszokott, de mostanra fizetőssé vált szakaszokat...
A "Nemzeti mobilfizetési rendszer" nevű alkalmazés meg persze hogy nem frissült még ,, hogy odaadjam az 5000 forintot a rohadékoknak, hogy költsék gyógyszerre...Persze biztso lehet online fizetni valahol...de egyrészt, tegnap éjjel egykor már semmi kedvem ne, volt keresgetni,,
másrészt van ez a kbsztt alkalmazás...amire már eleve tölöttem fel lóvét, a parkolásokhoz...és "Nemzeti",,akkor meg a kurv@anyjukért nem tudják frissíteni...vááááááááőrjöngés......fizetősM0akurv@anyátokat....m2,váci út olyan forgalom mint már nagyon rég nem volt...gondolom mindenki próbálta megúszni a fizetős szakaszokat...
Szégyen ez az ország,,,b+ M0 Bp elkerülő,,,,hogy kiszorítsuk az autókat Pestről,,,"önöknek,önökért, az önök pénzéből",,most meg rávernek egy útdíjjat....
Addig leszartam amig nem szembesültem vele....de ma nagyon csúnya dolgokat gondoltam az anyjáról annak aki ezt kitalálta.... -
twine
veterán
Tudod mióta várok erre, hogy ilyet leírhassak?
Kb 30 hónapja nem voltam szaunában/uszodában...
(ahoz képest, hogy kb 15 évig minden héten jártam )21 hónapja nem voltunk aszonnyal kettesben ennyi időt...egyedül meg ez alatt az idő alatt egyszer voltam...
Szóval megérdemlemSzerk:
Pénteken asszem megint megyünk,,de akkor az ebihalé a főszerep,,most felfedeztem amit eddig nem is láttam hogy van nagyon fasza gyermek rész is az Aquaworld-ben...ugyhogy pénteken visszük az ebihalat,,had hugyozza tele a medencét (persze ez csak vicc,,,hiszen van usziba való pelus,,meg uszonacink meg minden)Csak kéne egy vízálló Szarszung "S valahány"...de nem visz rá a lélek...
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz nggabi #75542 üzenetére
TE csak "buzis" oldalakat látogatsz?
Gondoltam rákeresek ,honnan idéztél..erre mit találok :MOndanám hogy meglepő...de már mégsem
Estét vadak...
Egész nap Aquaworld...szauna,,,csúszda, miegymás...hulla fáradt vagyok..
Asszem le is dőlök..hogy holnap kipihenten tudjak semmit sem csinálni...gyerek bölcsiben asszony dolgozik..
Apa lógatja a lábát[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Stét
-
nggabi
félisten
a Hubble űrteleszkópot a mai napig egy 486-os processzor irányítja, míg a Nemzetközi Űrállomás vezérlő számítógépei 386-os processzorokat használnak.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
helyzet?
"szenyor dzsíííí"
-
tresh
veterán
válasz GrooveHero #75538 üzenetére
no majd egyszer lehet neki ülök újra
-
GrooveHero
addikt
Ez az új elég frankóra sikerült, vannak ugyan idegesítő dolgok, meg sokat nem fejlődött, még most is cask ugyan azok a dolgok vannak benne. De azért egyre jobb lesz. Mondjuk a modok, amik ezt a játékot jóvá teszik
És most már lehet fát is vágni, kitermelni, eladni, stb...franyeszWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tresh
veterán
válasz GrooveHero #75536 üzenetére
jaja ismerem a játékot még a régebbi szériákkal ökörködtem
-
GrooveHero
addikt
gondoltam, hogy lesz valaki, aki nem tudja megállni Amúgy egész jó, el lehet vele hülyéskedni...khm...mármint a játékkal, nem a mamával, aki egyensúlyt hoz az erőbe
-
tresh
veterán
válasz GrooveHero #75534 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz Weeman1 #75532 üzenetére
xboxom meg pléjszéjsönöm se volt soha. Megóhelyen meg nem nagyon tudok játszani, bár nálam van a saját laposom, amin dolgozom is. Sajnos olyan helyen ülök, hogy előttem, mellettem ablak, oszt nem akarok lebukni.
Mondjuk van Thief, meg Dio 3 a gépen, de mostanság csak virtuális gazdálkodok. Na nem a fácsén, hanem a Farming Simulator 2015-tel tolomWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Lecs@
addikt
BUÉK
512 GB
-
Weeman1
veterán
válasz GrooveHero #75531 üzenetére
Én is csak a melóhelyen való unatkozáskor játszanék valamivel.
Angol kvizjátékokkal nyomom most.
Munkatársam megvette az 5-öt xbox360-ra,
de lusta vagyok elmenni megnézni milyen.Xiaomi 11T Pro
-
GrooveHero
addikt
válasz Weeman1 #75530 üzenetére
Se androidon, se PC-n nem játszottam velük. Na jó a régi felülnézetes 1-gyel, mega Vice City-vel 1 órát, San Andreas-sal kb 15 percet. Majd lehet megnézem az V-öt, ha kijön PC-re, de mintha nemrég lett volna cikk itt PH!-n, hogy késik. Rosseb se tudja.
-
Weeman1
veterán
-
Piwi
veterán
jó reggelt lányok azon filózok hogy vajon feküdjek-e még vissza aludni?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
GrooveHero
addikt
válasz Weeman1 #75526 üzenetére
Sky Force-t játszogattam november-december körül, mostanság nem annyira aktívan, le tud kötni, ráadásul ingyé van. Ha komolyabb kell, akkor nem tudom, nem nagyon játszok a telón. Talán kérdezd meg az androidos topicban.
Amúgymeg naplopás powa plusszvégteleeeeenWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Weeman1
veterán
válasz GrooveHero #75525 üzenetére
Már helyettem is dolgoznak.
Már unom a netezést.
Valami androidos játék ajánló?Xiaomi 11T Pro
-
GrooveHero
addikt
Reggelt srácok, má a bányába vagyok, sajnos ma már kicsit több meló van, ma már nyomtatnom is kell. Tegnap elég volt a sima netezés is egész nap. Nem értem miért kellett akkor bejönnöm, ha azt otthon is tudtam volna csinálni
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
Weeman1
veterán
Reggelt
Xiaomi 11T Pro
-
( V )
veterán
válasz philoxenia #75521 üzenetére
Chuck Norris elszámolt a végtelenig. Kétszer.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
bAtt001
addikt
válasz philoxenia #75519 üzenetére
+ 1
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
Weeman1
veterán
Egerben a kórház mellet,a járdán állva készült a kép:
Xiaomi 11T Pro
-
GrooveHero
addikt
-
nggabi
félisten
válasz GrooveHero #75509 üzenetére
jah hát ez volt itt is. bejöttem a bányába, erre reggel óta csak a cumi...
"szenyor dzsíííí"
-
Keem1
veterán
Reggelt gyengék (ásít)
-
GrooveHero
addikt
válasz nggabi #75506 üzenetére
Ne is mondd, hozzászoktam a két hét alatt a késői fekvés, késői keléshez, nem is tudtam elaludni 2-ig, reggel meg aztán jószar volt felkelni
-
bAtt001
addikt
hahaha de jó volt felkelni, 1kor már jövök is haza henyélni
-
maggi1886076
addikt
fájdalmas reggel volt
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nggabi
félisten
válasz GrooveHero #75505 üzenetére
élmény felkelni így 5 óra alvás után jó náthásan persze o_o
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
-
törölt tag
válasz GrooveHero #75503 üzenetére
Nekem már hiányzott.
-
GrooveHero
addikt
Reggelt! Indul a mókuskerék.
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt
Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest