Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
istvansz
csendes tag
válasz
kiábrándúlt
üzenetére
Helló!
Úgy tudom a Samsung 1 pixelhibára is kicseréli a monitort ugye? -
istvansz
csendes tag
Kipróbáltam a 60 Hz-et és mintha kicsit nagyobb lett volna az utánhúzás ahogy az egeret mozgattam.
-
istvansz
csendes tag
Üdv!
Én tegnap vettem egy ilyen monitort. Illetve először egy I-max -ot, de annak nagyon belátszott a háttérvilágítása fekete képernyőn ami engem nagyon zavart
Úgyhogy ki is cseréltem Samsungra. Ez már sokkal jobb volt, ilyen tekintetben és úgy látom kétoldalt van elhelyezve a háttérvillany és nem alul meg fölül. Így kevésbé zavaró filmnézésnél.
De a színei nagyon világosak voltak, túl volt lőve minden árnyalat. Össze-vissza próbáltam mindegyik beállítást a monitoron de nem javult a helyzet. Aztán ma reggel elővettem a Quickgamma nevű progit. Ezzel le kellett csökkenteni a képernyőre küldött jelek gamma értékét teljesen. Na ekkor esett le az állam. Gyönyörű szép lett, mint egy festmény
Kicsit állítgattam a kontrasztot meg a fényerőt és azóta rajta pihentetem a szemeimet nem azon a csúnya szürke világon ami odakint van 
Egyébként a Bird Computerben vettem. Itt alapból kipróbálnak minden monitort mielőtt valaki megveszi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy ki is cseréltem Samsungra. Ez már sokkal jobb volt, ilyen tekintetben és úgy látom kétoldalt van elhelyezve a háttérvillany és nem alul meg fölül. Így kevésbé zavaró filmnézésnél.
Kicsit állítgattam a kontrasztot meg a fényerőt és azóta rajta pihentetem a szemeimet nem azon a csúnya szürke világon ami odakint van