Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
istvansz
csendes tag
Üdv!
Én tegnap vettem egy ilyen monitort. Illetve először egy I-max -ot, de annak nagyon belátszott a háttérvilágítása fekete képernyőn ami engem nagyon zavart
Úgyhogy ki is cseréltem Samsungra. Ez már sokkal jobb volt, ilyen tekintetben és úgy látom kétoldalt van elhelyezve a háttérvillany és nem alul meg fölül. Így kevésbé zavaró filmnézésnél.
De a színei nagyon világosak voltak, túl volt lőve minden árnyalat. Össze-vissza próbáltam mindegyik beállítást a monitoron de nem javult a helyzet. Aztán ma reggel elővettem a Quickgamma nevű progit. Ezzel le kellett csökkenteni a képernyőre küldött jelek gamma értékét teljesen. Na ekkor esett le az állam. Gyönyörű szép lett, mint egy festmény
Kicsit állítgattam a kontrasztot meg a fényerőt és azóta rajta pihentetem a szemeimet nem azon a csúnya szürke világon ami odakint van 
Egyébként a Bird Computerben vettem. Itt alapból kipróbálnak minden monitort mielőtt valaki megveszi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy ki is cseréltem Samsungra. Ez már sokkal jobb volt, ilyen tekintetben és úgy látom kétoldalt van elhelyezve a háttérvillany és nem alul meg fölül. Így kevésbé zavaró filmnézésnél.
Kicsit állítgattam a kontrasztot meg a fényerőt és azóta rajta pihentetem a szemeimet nem azon a csúnya szürke világon ami odakint van