Hirdetés

Aktív témák

• virtual

tag

válasz DeepDish #613 üzenetére

''Így egy TFT 60Hz-en (ami mellesleg szerintem nem éri el a CRT 60Hz-es minőségét élesség/reakcióidő szempontjából)..''

Ezen azt értettem, amit jelent. Vagyis egy CRT-vel 60Hz-en lehet hogy kifolyik a szemem, de mégis élesebb és gyorsabb képet kapok, mint TFT-vel. Persze senkinek nem kívánom hogy erre kényszerüljön. ;)

Ha valamiben nem értetek egyet, az természetesen könnyen lehetséges. Én a saját véleményemet írtam le, amit megtapasztaltam, és nem amit mások beszámolói alapján összegyűjtögettem. Mivel nem írtátok (se Racecam, se Deepdish), hogy mivel nem értetek egyet, nem is tudok válaszolni ezekre a dolgokra. Ha gondoljátok, írjátok meg, a beírásom melyik részével kapcsolatban vannak fenntartásaitok, legalább lesz valami kiinduló pontunk az eszmecseréhez. :U Természetesen lehet, hogy nekem nincs igazam, és nem is vitatkozás jelleggel állnék a dologhoz, remélem ti sem. Szóval TFT vs CRT ala ''Pro/HC Gamer'' :Y

Én továbbra is tartom, hogy komoly játékosok szintjén erősen megkérdőjelezhető a 930BF létjogosultsága. Direkt 930-at írtam, mert ki tudja, lehet hogy van olyan CRT ami tényleg azt nyújtja mint egy CRT játék szempontjából. Bár kétlem... ;]

Aktív témák