Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
highlander81
üzenetére
Ja,miért nem telefonáltál? Én azt tettem. Nézd csak meg az új árlistájukat,fent van a 173P+.
Még fent sem volt az új lista,már telefonon mondták nekem,hogy lesz. Rendeltek belőle,ráadásul jó sokat.
Hát igen,vidéken kicsit nehezebb a helyzet.
-
highlander81
tag
Én már kezdek letenni az egészről

(Mármint, hogy JÓ monitorom lesz sulinetben) -
joshua7
veterán
válasz
Cyberslider
üzenetére
Én meg a 193p+-szal. Miklandban 1 hetet mondtak.
-
highlander81
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Hol rendelted?
Én Szegeden több szaküzletben próbáltam megrendelni és a azt mondták, hogy az idő rövidsége miatt már nem lehet. Egyébként chs-nél van igaz?
Nekik is küldtem mail-t 2 hete. Gondolod válaszoltak? -
Cyberslider
őstag
Miért nem rendelitek meg nyugodtan valami számtech boltban? Én is ezt tettem a 713P+-al, érkezik,meglesz 1-ig..
-
Gab80
csendes tag
Felhívtam 4 MM-ot közte a pólust is.
nincs sehol sem mondanom sem kell. A Westendbe ma jött 10 db és 20 persen belül el is vitték. Nem is hoznak már....
A pólusba mondták, hogy lehet jön szerdán de a lehet az sosem jó potyára meg nem akarok utazni. -
sz.j
nagyúr
Hát, én valójában nem terveztem azt, hogy most vegyek tft monitort, de ez a sulinetes-mizéria ''rákényszerített ..., de nem bántam meg!
Igaz, hogy csak pár napja van meg a 730BF-es monitorom, de azt kell, hogy mondjam, kellemesen csalódtam benne!
Nincs pixel-hiba (kipp-kopp
), szuper éles kép, nagyon jó színek, és játéknál sincs semmi gond.
(Jó lenne ha ez így is maradna! kippi-koppi
) -
Gab80
csendes tag
Komolyan mondom beülök a kocsiba és addig megyek míg nem találok egyet.
A Mediába megengedik, hogy kipróbáljam van e pixelhiba? -
Gab80
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet kapni Magyarországon 930BF tipusu monitort. Szegeden beigérték a Mediába de nem hoztak. Szeretném mihamarabb megvenni.
Távolság már azt mondom nem akadály
Köszi -
Nighter
tag
Hát azért koöszi akkor szerintem a Samsung 730-assat veszem meg.
Nem tudjátok mennyibe kerül a MadiaMarkban? -
Harlequin
tag
Pénteken több media is kapott ugyanilyen monitorokat a 730asok hegyekben állnak, de 930as is szokott érkezni 2-3 naponta. Nekem szerdán mondták, ogy 1-2nap és péntek óta használom.
-
Nighter
tag
Na akkor szerintetek a 730BF-et vegyem meg nem pedig az Ilyamat?
-
TB
tag
Én olyan mail-t kaptam csütörtökön(lassan 3 hét kínzó várás után),hogy ''ma várhatóan beérkezik hozzánk a megrendelt monitor''.Ekkor olyan mail-t is kaptam mellé,hogy a beszálító visszaigazolta(na ennek is örültem,mivel itt is csak ''nem'' választ kaptam).Viszont pénteken ismét küldték a szokásos ''nem''-es mail-t.
Hát kiváncsi vagyok mi lesz hétfőn.Nehogymár küldenek egy mail-t oly sok várás után,hogy MA beérkezik(jó: ''várhatóan'') a moncsi,aztán meg semmi!
Sok társammal együtt remélem most már azért lesz valami
-
pigor
tag
Tök igazad van!

Minden pixelhiba-nézegetőnek!
Otthon, nagyítóval végignéztem a moncsim (730BF), fekete, fehér és RGB színekben.
Többször véltem fölfedezni ''pixel-/szubpixelhibát'', mindannyiszor porszem, sőt egyszer pl színes (piros - ami különösen gyanús volt!
), szubpixel méretű szösz volt (fogalmam sincs, honnan kerülhetett oda, de minden szar rátapad ezekre a feltöltött szarokra...).
Végül - lekopogom - egyetlen valódi hibát sem találtam (remélem, nem is fogok...)
SZVSZ, azt a pixelhibát, amit az ember csak óriási erőfeszítés árán vesz észre, azt kár is észrevenni, mert utána viszont odavonzza a szemet!
(Ha a boltban hajlandók kipróbálni, akkor azért a halott vagy állandóan égő pixeleket érdemes megkeresni, a szubpixelekkel nem érdemes vacakolni, ha nem láttok rögtön ilyent, akkor ne vizsgálgassátok tovább a panelt és nyugodt lesz az életetek!
) -
Nighter
tag
na akkor most melyik viccet félre téve?
Melyik a jobb? -
Nighter
tag
Lenne 1 kérdésem hozzátok ti ugyis kenitek ezt a témát
.
Na soval én is most nézek moncsi után és 2 moncsi kozott filozok.
Szerintetek melyiket vegyem meg?
IIYAMA ProLite E431S vagy Samsung SyncMaster 730BF.
Sok jót mondtak a másik monitorrol de nem tudom melyi ka jobb.
Az IIYAMA 8ms-es de azt olvastam 1000xer jobb a képe mint enne ka Samsungnak.
Ebben kérném a segitségeteket elore is koszi. -
Vangelis
félisten
A 17 és 19 között inkább az a külömbség hogy a nativ felbontásban mennyire kicsik a cuccok a monitoron, és másodiknak ezért akarok 19 est venni midneképp
-
Atom
aktív tag
Hat nem. En meg inkabb a 730bf mellett döntöttem.
Vettünk 1et hugomnak, nezegettem, azt mikor mindehol lehangolo hir jött a 930bf-röl inkabb vettünk 1 ilyet.
Azt kell mondjam a 19'' -os crt-m kepatlojat meg ez is eleri (1 centvel kisebb kb), es nekem feltetlen kellett a dvi mert a vikarimon mar csak az van. A monitor nagyon jo bar en meg eszreveszem azt a 4ms frissitest is, de majd hozzaszokom. Igy utolag nem vennek 4ms-nel nagyobbat.
40k-ert ez nagyon megerte!!! -
birooo
tag
Írtam a Miklandnak, de sajnos nem sok jóval kecsegtetettek
Nekik is csak igérgetik a monitort, úgyhogy javasolták, hogy vegyek másik típust. Félretetettem egy 913N-t, de hát a kettő nem ugyanaz. -
Harlequin
tag
A westendes mediaba ma jött 5 darab, az egyik, már itt figyel az asztalomon, pixelhibátlan.

-
Cyberslider
őstag
válasz
szocsoboy
üzenetére
Hibák mindenhol vannak......
Valószínű meglesz az a monitor,ne aggódj. Amit mondtak,igaz lehetett,ráadásul ennél a tipusnál a mostani őrület miatt nem csodálom,hogy állandóan darabokban érkező szállítmány és annak elkapkodása esetén (ami nyilván hibás szervezés,dehát gondolom a készletek korlátozottak) nem jutott idő a bekönyvelésre,ill. az késik bizonyos esetekben. Bár ilyenkor nem kell kitenni az eladótérbe.......ugye.....
De akkor meg az lett volna a bajod nemde?
Azért vannak megválaszolatlan kérdések,pl. miért volt ott ugye 8db? És hogy lett belőle 4? Csak nem eladtak belőle?
[Szerkesztve] -
szocsoboy
csendes tag
Üdv Fórumlakók!
nem vagyok beirogatós tipus, de ami ma történt velem a MediaMarktban az példa nélküli a fogyasztói pályafutásomban!
Miután kb 2 hete eldöntöttem hogy vennék egy 930Bf-et, csak azzal telt az idő,hogy kerestem hol tudnám megvenni.Örömmel láttam az egy hete bedobott reklámszórólapon ,hogy MM akciós 109900.- forintos áron forgalmazza.
Bejártam az összeset, persze sehol nem tudták megmondani mikor lesz..
ezek után maradt a telefonálgatás every day mindenhova..
ma 14:00-kor a Polusból azt a választ kaptam hogy VAN!! 8db
Ok elrakni nekem egyet 18:00 -ra ott vagyok érte!!
Odaérek örömmel látom hogy van a raklapon még 4db.
Eladó odahiv: pixelhibavizsgálat.. kb 15 perc basszogás után kiválasztjuk a megfelelő (pixel és subpixelhibamentes darabot) mondom vinném..
pirosruhás odajön számlakiállitás miatt.. az mondja NEM VIHETEM EL!! mert leszólt az osztályvezető hogy nem eladható ..?? mondom neki vörös fejjel hogy innen én monitor nélkül sehova nem megyek..(állitolag nincs bekönyvelve ezért nem hozhattam el)ettől nekem sokkal jobb kifogás kellett volna.. de sajnos az ideg elöntötte a fejem és elkeztem ordibálni a sráccal, pedig tudom nem tehet róla szegény,, ezutom is megkövetem
szóval szó-szót követett majd annyit sikerült elérnem hogy a kiválasztottra ráirattam a nevem és mondtam neki reggel 9 re ott vagyok és ajánlom neki hogy meglegyen különben fogyasztóvédelem lesz a dologból.
ma ez jallemző az országra: ott állok egy multi áruházban,készpenzzel,kezemben az áruval (nem sulinetben vettem volna hogy adminisztrációs hibára hivatkozhasson) és NEM VIHETEM EL!!!!
hát ennyi lett volna..
sziasztok -
Gab80
csendes tag
Mekkora mm-ban a látható képméret ennél a 930BF tipusu monitrnál???
Más. A mostani monitorom egy sony HMD-A420-as. http://www.users.hu/termek/monitor/sony/sony.html#
Szerintetek mit lehetne érte kérni?? -
Racecam
nagyúr
Olvasnivaló: Bővebben: link
-
Gab80
csendes tag
Sziasztok!
Abban tudnátok e segíteni, ha megveszem az üzletben a monitrot és kipróbáltatom velük hogy tudom kiszűrni a pixelhibát illetve mire kell még figyelni ennél a tipusu monitornál (930BF) ? Mert kipróbáltatom vele de mit sem érek vele, ha nem látom ami miatt kibontattam
-
birooo
tag
Vonalzóval

-
Harlequin
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Érdekelne ezt hogy mérik ki a MM-ban

-
Peet
senior tag
Örülök, hogy tudtam segíteni!

Mellesleg már Én is felfedeztem egy látszólag pixelhibát a monitor közepe fele, de csak feketén látszik egy fehér picurka pötty, szinte keresni, kell. A boltban nem láttam, meg, pedig vagy 5 percig lestem. Nem nagyon zavaró, és tudom elég ritka az igazán tökéletes pixelhiba mentes TFT. Sajnos ez van, a több millió ledből igazán lehet 1-2 hibás. Nem is nagyon cserélik a TFT moncsikat 3-4 fő pixelhiba alatt, így Én nem is foglalkoztam vele. Ez van. A CRT monitoromnál, meg ferde volt kicsit a kép, nem lehetett teljesen mindenhol kihúzni a képet. Ott is voltak hibák, itt is vannak.
Szerettem volna különben olyan TFT monitort (vagy OLED-et
) venni majd évek mulva ami már kédőjel nélkül jobban megéri mint a mostani CRT-k, de sajnos még nem tartunk itt, talán 3-4 év még. Most itt volt ez a sulinet lehetőség és 56-ért nagyon baráti volt ez a moncsi, ennyit megért, majd 3-4 év mulva ha már eladhatom veszek olyat amilyet tényleg szerettem volna. Persze le a kalappal, nagyon tetszik ez a moncsi is, rosszabbra számítottam. -
Richie
csendes tag
Kösz az infót, tegnapelőtt gyorsan vettem is egy 730-ast az Árkádban. Kicsit durva volt, hogy a harmadikat kellett kibontatni, mert az első kettő zöld->fekete pixelhibás volt. Szóval ha ott veszitek, mindenképpen bontassátok ki (akármennyire is ellenkeznek
)! Amit elvittem jónak tűnt, csakhogy tegnap ezen is észrevettem egy fehér szubpixelhibát, de szerencsére alig látszik. Őszintén szólva fogalmam sincs, melyik szubpixel hibázik, mert a full R/G/B teszteknél semmi sem látszik.
Szóval a panelek minősége, hogy úgymondjam hagy némi kívánnivalót maga után.
De annyi baj legyen, 40ért még így is megérte. 
-
-
Hembarger
csendes tag
Én valóban nem sulinetre vásároltam. Viszont azt mondták, annyi van, ill. annyit hoznak a nagykerből, amennyit csak akarok. A listájukon valóban nem szerepel.
Csak azt tudom: nekem 4-5 óra alatt házhoz hozták és beüzemelték.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Atom
aktív tag
Attól tartok, hogy aki sulinetre akar ilyen moncsit venni és még nem rendelte meg már vagy 2 hete, az nem fog kapni nov 1-ig.
Miklandban sem tudják már garantálni, épp ma beszéltünk velük, más helyeken, meg előfordulhat hogy beesek pár darab, de max fél óráig vannak ott, mert elviszik. Tehát vagy sátrat versz egy media marktban mondjuk, vagy nincs monitor
-
kezdő111
csendes tag
Elnézést, akkor bután fogalmaztam.
Tehát 1280×1024-es felbontás van beállítva (60Hz).
Amikor a gép índítása után betöltödik a 'win XP az a monitor teljes felületét kitölti, de ha netezek és pl. a PH-ra vagy bármelyik más oldalra megyek, akkor a tálca és a böngészősávja vízszintesen a monitor széléig ér, a görgetősáv is jobboldalt a monitor legszélén van, de a felkeresett oldal csak kb. 2/3 részt tölti ki a vízszintesen a képfelületet.
Ja, és hiába van az IE-ben a betűméret a legnagyobbra állítva, mégis alig olvasható.
Remélem. hogy most érthetőbb voltam.
Mit rontottam el, vagy mit kellene még beállítani??
[Szerkesztve] -
birooo
tag
A Miklandos srác szolhatna pár biztató szót, nagyon nagy a csend

-
kezdő111
csendes tag
Szevasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert most vettünk egy 730BF-es monitort és gondjaink vannak a beáálítással.
1. Ha 1280×1024 felbontásra állítjuk, akkor a win képernyőjét kitölti a kép, de a neten (pl itt a PH-n is) vízszintesen csak a képernyő kb. 2/3-át
2. A neten nagyon kicsik a betük, alig olvashatók.
Az OSD menű és a színek beállítása sem síkerült eddig.
Ha tudna valaki, akkor kérném, hogy segítsen.
Köszönöm.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hembarger
csendes tag
Látom mindenki a Samsung 930 BF-et üldözi - több kevesebb sikerrel. Nos, én a német szaklapok tesztjei alapján választottam a monitort, s úgy döntöttem megfelel. Azonnal és kp.-ért Bp.-en szinte lehetetlen megkapni. Több mint két órát telefonálgattam. A Samsung nagyker pedig tökig van ezzel a géppel. Ma (okt. 6) 11-kor megrendeltem, fél négykor délután hozták a moncsit, beüzemelték, átnéztük pixelhibára (nem volt) és elégedett vagyok.
Ja, hogy hol és mennyiért? Bp. 17. ker. Computer Garage , 116 bruttó. Jó, hattal több mint a Mediában, de szerintem megérte. És a fene sem akar listákra kerülni 365-nek. Sulinetre egyébként ugyanúgy beszerzik néhány óra alatt.
Tényleg nem kapok jattot, nem akarom a céget hirdetni, de a fórumon tök izzadságszag volt a loholástól. Próbáljátok meg a CG.-nél. A telefonuk:256 4777.
Sok sikert, én baromira élvezem, pedig a 19-es Belineám sem volt rossz.
(csak ezek a pici betűk...meg kell szokni (???!???)
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
válasz
highlander81
üzenetére
Akciósan 140e a Mikland-nál. Szvsz nem sok.
-
Harlequin
tag
Én ma rendeltem a Miklandtól, 84. vagyok a listán, 150 darabot rendeltek.
A MM-ban mindennap megígérik, hogy talán holnap. Valószínűleg ők előbb kapnak majd mint a boltok, mert ők sokkal nagyobb tételeket szoktak behúzni, azt előbb odaadják. -
sleve
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
kezdem azt hinni nem is akarnak behozni nov. 1 előtt

-
Peet
senior tag
válasz
highlander81
üzenetére
Hol láttad és mennyiért? Biztos, hogy nem 173p???
-
Avicularia
veterán
látszik hogy le vagyunk maradva még a nyugattól

csak ebben az 1 boltban Bécsben 91 darab van belőle raktáron
Bővebben: link -
highlander81
tag
Már kapható (sulinetben is) 193p+.
Csak az ára kicsit ......... ott van. -
S.Feri
őstag
Üdv!
Az a baj ezzel a 930BF-el, hogy alig hoznak be az országba belőle. Pl. egy szállítmánnyal 30dbot. Nekem is egy ilyenre fájna a fogam. -
birooo
tag
Én szeptember 26-án rendeltem meg a Miklandnál, de azóta csak a nagy csend
Remélem kapnak még! -
Racecam
nagyúr
Nem mondod, most néztem meg direkt a kedvedért és működik. Bővebben: link

-
Ombi5
őstag
Meg mindig test progira vadaszom,mert amit linkelt vki az az oldal nem jon be sajnos!

-
birooo
tag
A monitor helyes beálításához írhatnátok hasznos tanácsokat.Köszi
-
Zamery
senior tag
Nézd meg ezt:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
alle
csendes tag
a másik nektek mekkora hz megy , és mia különbség ,?
-
alle
csendes tag
Hello Azt szeretném meg kérdezni, hogy a teszt progi , amibe lehet felbontást is állítani , és megy a kis kocka ide-oda ,miért 15 ms válasz időt ír ?
1280*1024 60hz

Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), szuper éles kép, nagyon jó színek, és játéknál sincs semmi gond.

), szubpixel méretű szösz volt (fogalmam sincs, honnan kerülhetett oda, de minden szar rátapad ezekre a feltöltött szarokra...).
)

((((