Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
mugencivic
üzenetére
Bizony elég érdekes. Nem néztem másik eszközön dvi csatin keresztül, mivel nincs más eszközöm, amin közvetlenül dvi-on össze tudnám kötni a géppel - csak egy lcd tévé, de annak hdmi bemenete van, dvi-hdmi kábelem meg nincs -.
Amúgy hálistennek már egyre kevésbé érint a dolog, mivel 90%-ban Linux alatt ténykedem, napi pár percre redukálódott a wines tevékenységem
Amúgy a moncsi kiválóan szuperál, a lag már fel sem tűnik, megszokta a szervezetem

(ill. érdekes, de Linux alatt pl. az egér érzékenységét csökkentenem kell 800-1600 dpi-re, ugyanis egyáltalán nem tapasztalom a lag jelenséget és az egér úgy szaladgál 2000 dpi-vel hogy nem tudom követni!) -
dbius
veterán
Üdv!
Egy kis idő eltelt azóta hogy használom a moncsit. Nagyon tetszik, az input lag-et megszoktam, ill. állítottam az egér érzékenységén is, így már nem veszem észre. Na jó, csak egy hangyaf@sznyit
De ez már (számomra) nem zavaró.
Viszont egy új dolgot tapasztaltam, mióta megvan ez a monitor. XP van fent (linux mellett), és a kékhalál megváltozott, fekete halál lett belőle
(No persze nem a kékhalál az új windows alatt
) Ezalatt azt értem, hogy a kékhalál képernyője nem jelenik meg a monitoron, hanem sötét/fekete marad a képernyő. Amennyiben a kép ki van rakva tévére is, ott a kékhalál pillanatában felvillan a kék képernyő a hibakóddal, majd onnan is eltűnik, és csak a feketeség marad a tv és a monitor kijelzőjén is...
Így azt sem tudom, hogy mi váltotta ki, még a hibakódot sem tudom ''lefülelni''.
DVI kábelen keresztül van összekötve a géppel, a tévére meg a vga s-video out kimenetén keresztül van rákötve.
Ti nem tapasztaltatok hasonló jelenséget ezzel a monitorral?? -
dbius
veterán
Üdv!
Mai naptól én is csatlakozom a táborhoz.
Az input lag egyből feltűnt...
21'' CRT-t használtam eddig 1600*1200@100hz-el, és az egér ezek után úgy tűnik, mintha fáziskésésben lenne. (játszani nem játszom, így azokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni)
Majd csak megszokom, mint anno a 16:9-et a 4:3 után. Először szokatlan volt, ma már fel sem tűnik. Remélem ezzel is így leszek
Egyébként nagyon jónak tűnik, gyönyörű színei vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így azt sem tudom, hogy mi váltotta ki, még a hibakódot sem tudom ''lefülelni''.