Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
master bud
üzenetére
Nekem 765MB-m van. Igen, azaz usb kábel arra való, hogy az egérrel tudj mindent beállítani. Nagyon kényelmes!
-
törölt tag
válasz
master bud
üzenetére
az. elmeletileg a moncsi beallitasait tudod elvegezni usb-n keresztul is. en fol sem installaltam az egeszet. 959nf
-
master bud
tag
A monitor Samsung 957Mb S. A highlight.exe a Highlight Zone II folderban van Samsung cuccai alatt. Van valami helpje és egy USB-s huncutságra van kihegyezve a dolog ha jól értem. Lóg is egy USB kábel a monitorkábelről elágazásképp. De mire is való ez az USB dolog, nem elég a normál RGB csati?
Gyanítom, hogy ez megint valami user-friendly flancos dolog, amit az életben nem fogok használni semmire.
mb -
supercow
őstag
válasz
master bud
üzenetére
pontosan milyen a monitorod? Nekem 959nf van és ebben is van Highlight Zone, de az nem csinál ilyet. Illetve nincs külön szoftver, hanem a MouScreen-ben van hozzá egy fül.
-
master bud
tag
Sziasztok,
a 19'' Samsung monitorom használatához mellékeltek egy CD-t, amin a driverek stb. voltak. Felinstalláltam az ajánlott dolgokat, megy szépen minden, csak van egy highlight.exe nevű program, ami autostartos, nem nagyon tudom mire való (mit csinál), de azt látom a Feladatkezelőben, hogy másodpercenként lefoglal 2 kB memóriát és most jár 77 MB-nál ami érthetetlen :F számomra.
Mielőtt kilőném, megkérdeznélek benneteket, hogy tapasztaltatok-e ilyesmit és ha igen, hogyan jártatok el? Vírus nincs a gépen, NIS Pro 2004.
Köszönet a válaszokért,
mb
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ASUS notebook topic
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest