- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
concret_hp #545 üzenetére
Most nem akarok okoskodni de a Fritz 5.32 ota meg volt az osszes komolyabb sakkprogarmom Deep Juniortol kezdve a Fitz 9 ,Chessmaster 3000 - X ig!
Hogy ne mondjam a frankot es miert nem ???
Ha jobban tudod akkor mond TE!Lehet hogy tobbet probalkoztam vele mint Te ezert is irok rola! Hidd el nem azert irok a forumra mert okoskodo vagyok hanem azert mert tudok(valamennyire sakkozni) es tobbet sakkoztam a sakkprogikkal min TE valaha is fogsz!
Az hogy nekem mennyi volt a leghosszabb partim arrol ne itelj meg mert siman jatszanek hosszabbat is csak nem erdeke most lehet hogy jatszanek 2x2 orat es lehet hogy nyernek vagy vesztenek kevesebb ido alatt isl!Amint leirtam snellezni szeretek es erdekelnek a sakkprogik is !!Ha nem tetszenek azok a dolgok amit irtam,gyerunk cafold meg es mond meg te a frankot!En elfogadom azt amit mas jobban tud TE miert nem teszed ugyan ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Tissot Heritage Porto Small
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest