- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
válasz
MegalodonS #468 üzenetére
Nagyon érdekes ez az állás. Nekem CM10 is simán megtalálja 30. Fa3-t (15 másodperc kellett neki). De sötétnek inkább 30. ..., Ve8-at javasolja, ami később a sötét huszár elvesztéséhez vezet.
-
Pala
veterán
válasz
MegalodonS #468 üzenetére
Mellesleg szerintem a chessbase sakkprogiknak pont az a baja, hogyha be van kapcsolva a megnyitási adatbázisuk, akkor csak és kizárólag aszerint lépnek, amíg tart a vari...egyszerűen nem hajlandóak önállóan '' gondolkodni''..ellentétben a Chessmasterrel, ami elmélet szerint kezd többnyire, de ha a saját ötletét jobbnak találja, mint az elmélet, akkor eltér. A Fritz / Shredder / Junior / Hiarcs progikban ezt csak a megnyitási adatbázis kikapcsolásával érhetjük el, legalábbis én ezt figyeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest