- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Mai napig megy a "milyen HDD-t vegyek"-ben az, hogy 1 HDD-ről kérdezik a gyanútlanok, érdemes-e venni, családi fotóknak, ennek, annak, amannak. És nyilván ahol ma tartunk.. szóval legtöbben ilyen 8+ terákat keresnek.
Családi (tehát fontos) képeket, vidiket tárolni.
Legtöbb embernek még a sima "kettőt veszek és kimásolom mindkettőre ugyanazt" sem adja ki az agya, 8 terányi bődületes mennyiségű fontos adatot bíz egyetlen mechanikus alkatrészre.
Számomra is hihetetlen.. edukáció kellene, minimális.
8 terára felfér egy emberélet dokumentálva, nemhogy jpeg-ben, hanem raw-ban akár, zenével vidivel mindennel.
Nemrég találtam meg padláson egy öreg 128MB-s pendrive-om. Megabájt, nem gigabájt. Félve dugtam be, de csont nélkül megy. Olyan fotókat találtam rajta nagyapámról, a 2 megapixeles Olympus superzoom géppel lőve, hogy megkönnyeztem, húztam is át mindet.
És tényleg, single disk terákon akarnak az emberek FONTOS adatot tartani.
Fel nem fogom.
Edukáció, edukáció, edukáció.
Cimbik is átálltak 2-3 diszkes setup-ra, mióta ekkora HDD méretek vannak és beléjük állítottam az ideget
(+ Polcra 1, ők nem ZFS-eznek, bár nekem is van polcon amúgy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest