Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már mondtam neked egyszer h nem az a Newl vagyok az 500 napja kitiltott! (gorilla avatarral)
Royalflush ezt most miért is linkelted nekem?

A 127-es hozzászólásomra is ,hogy jött neked ez a válasz : Azt legalább már most bebizonyítottad, hogy a keresőt nem ismered, ezáltal használni sem tudod ..Racecam : meghúzom magam. De ha neked meg a barátaidnak ezek a képek nem viccesek,akkor nem tudom min tudsz vagy szoktál röhögni,nevetni elmosolyogni. Neked egyáltalán meg úgy a most itt összegyültekkel együtt nincs egy csepp humorotosok sem?
Akkor kérnék egy olyan képet tőletek amin én tudok nevetni,mi lenne az? Egy számitógépház megforditva,vagy egy montor?
Ezt nem sértésnek szántam. Egyébként is ez egy fórum,mindenkinek van véleménye (valakinek túl sok is
,és mindenhez!) ,nem rakhatok be olyan képet ami mindenkinek tetszik,vicces. Mindig kell olyannak lenni aki negativ dolgokat nyilvánit meg,minthogy megtartaná magának. Tudom erre azt fogod irni ,hogy nem volt egy képem se vicces,de nehogy már egy ember mondja meg ,h milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,és mindenhez!) ,nem rakhatok be olyan képet ami mindenkinek tetszik,vicces. Mindig kell olyannak lenni aki negativ dolgokat nyilvánit meg,minthogy megtartaná magának. Tudom erre azt fogod irni ,hogy nem volt egy képem se vicces,de nehogy már egy ember mondja meg ,h milyen.