Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
válasz
petyapetya83 #1097 üzenetére
-
pityeszka
őstag
válasz
petyapetya83 #1095 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel a hibával.Sajnos ez nem fog megjavulni Win7 alatt.
Patchet először a 2.0.0 - 2.4.0-át kell feltenni utána a másikat.
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok
Van egy olyan problémám hogy win 7 alat a játék lefagy és kész ezt térképnyitáskor meg küldetések felvételekor csinálja csak? mi lehet a probléma
a másik az meg az hogy a patchet leszedtem és ha elindítom akkor azt írja ki hogy nincsen telepítve a játék.
-
<cafat>
senior tag
válasz
pityeszka #1092 üzenetére
nekem bőven jó az angol is
sőt jobban szeretem a magyarnál mert kifejezetten rühellem mikor meglátom miket fordítanak le.. néha kiesik a hajam tőle.. pl mikor van 1 angol kifejezés aminek nincs magyar megfelelője de azért mégis megpróbálják lefordítani... na meg a tárgyak, skillek nevei.. pfuj..amúgy sikerrel zárult a "telepítés"
~90 perc várakozás az 1. dvd-re mire felmásoltam, majd újabb 40-50 perc a 2. lemezre, + még 10 perc a video mappára..
vicces h maga a telepítés meg kb 5-10 percig tartott összlehet vmi gond van a dvd meghajtómmal
de hát 2 éves kb.. lg cd/dvd író olvasó és a 8 gigás dvd-t is kezeli (írás, olvasás) + lightscribe meg secur disc technológia
sima 4,7 gb-s dvd-t 20x-osan tudna írni .. szal nem mondanám annyira gagyi cuccnak.. eddig csak ezekkel a lemezekkel volt gondja... na meg anno a régi asus lapom cd-jévelde a mostanival meg nem... nem értem kajak.. na de mind1
a játék legalább fut
de vmiért úgy érzem nem sokáig... és lesz még baja bőven.. 1x már kifagyott mert hibát észlelt és leállt...
-
<cafat>
senior tag
válasz
pityeszka #1090 üzenetére
lol
kedvesek...
még jó h foglalkoznak a vevőikkel
véletlenül sem adnának ki 1 frissítést.. minek azt... majd vmeik user úgyis megcsinálja (megint csak community patch)
én most azzal szarakodok h felrakjam valahogy.. csak idő és hely igényes...
felmásoltam az 1. dvd-t majd telepítem gépről.. érdekes nem kell 20 percig várni h "felkészüljön"fel is rakná meg minden... de fél úton kiírja h hiányzik a graphics04.zip.. 2. dvd tartalma... lehetőségeim: megszakítás, ismét, kihagyás... megadni új útvonalat?? áhh mit is gondolok.. az már luxus lenne
na most.. ha dvd-ről ment volna a telepítés... akkor is ezt írná ki?nem kérné a köv lemezt?...hát ez kurva jó..
most másolhatom be a 2. dvd fájljait is a megfelelő mappákba... a gondom csak az h nem fog maradni 25 giga helyem h felrakjam... -
pityeszka
őstag
-
<cafat>
senior tag
időközbe megoldódott a probléma, de röhejes hogy az ember megveszi 10k ft-ért ezt a szart és csak a szívás van vele.. konkrétan 20 percet várok arra h "felkészüljön a telepítésre" és nem történik semmi...
1 rakás szar az összes eredeti játék.. eddig mind1ikkel csak szívtam.. gond van velük, nem működik rendesen.. nem lehet beolvasni stb.. szvsz jobban megéri vmit letölteni... max megveszem boltban h meglegyen dísznek.. másra nem jó az eredeti lemez.. ha játszani is akarok akkor jobb 1 másolt dvd v iso
az is érdekes h 1es problémákkal magánszemélyek többet foglalkoznak mint maga a kiadó v játék készítője.. (like community patch)
elkezdtem felmásolni a dvd tartalmát a gépemre hátha onnan majd manuális telepítéssel felmegy.. de másolásnál azt írja "85 perc maradt" hát ez mi?
vicces... eredeti lemez azt olvashatatlan.. lol -
<cafat>
senior tag
hali mindenkinek
1 olyan problémám lenne, hogy: 1részt alig akarja beolvasni a meghajtóm a lemezt, pedig eredeti, és a meghajtóm se mondható réginek, másrészt ami már inkább idegesít hogy nem tudom felrakni a játékot mert azt írja hogy 1155: az F:\instmsi30.exe fájl nem található
az F: a dvd meghajtóm.. szóval akkor most eredeti játék és nincs rajta a lemezen 1 fájl?
ez így érdekes.. vagy csak vmi baja van a rendszeremmel?
ha vki tudna segíteni akkor pls írjon
(os: win xp sp2 + vista inspirat 2.1) -
pityeszka
őstag
válasz
pityeszka #1086 üzenetére
Szívat a játék nem gyengén.
Belőttem az SP3-s kompatibilitási módot meg rendszergazdaként futtatom és olyanokat csinál még így is, hogy a hajam égnek áll tőle.
Pl ha lemegyek egy barlangba vagy épp fel akarok jönni van amikor csak fekete képernyő fogad és onnan sehova tovább.Kilépésnél megfigyeltem, hogy nincs hang és ki sem lép csak feladatkezelővel tudom kilőni.Vagy...gondol egyet, kilép, mentés és kilépésnél egyből az asztalra dob stb stb.Ezért vegyünk eredeti játékot.
-
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Kaptam tegnap egy Sacred 2 játékot.A problémám a következő lenne vele: felraktam szépen a játékot majd aktiváltam.Utána felraktam egy 1Gb-s patchet, ez volt a 2.0.2-2.40-s majd egy másikat ami a 2.40-ről 2.43-ra patchelte.A gond az, hogy elindul a játék de kis idő múlva kilép!Mi a szöszmók lehet vele?Régen volt virágbolti verzióm az meg ment.
Win 7 64-bit, 6 giga rammal.
Ha vkinek volt hasonló problémája vagy ha tud megoldást kérem segítsen.
üdv!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
proci985 #1083 üzenetére
Hát igen.
Tudom...
Csak mikor megvettem a gépet 3gb volt benne.Kicseréltem a Hdd akkor újrahúztam a rendszert.Rá pár hétre sikerült szereznem még 3gb ram-ot és akkor már lusta voltam amiatt újrahúzni.
Majd ha már kicsit megzuhan a rendszer vagy ha lesz ráérő időm akkor megy a 64 bit-es.Jelenleg így csak ~3,25Gb-ot tud kezelni a 6-ból.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
karakpecze21 #1082 üzenetére
6 giga rammal?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
karakpecze21 #1080 üzenetére
csak nem 64bites rendszer?;Đ
ja, zártra kell menni először.
másodszor ha netalántán felraktad volna az elite graphics packot, akkor azt kapcsold ki. program kifut a memóriából, és amint kifut, kivág az asztalra. memory leakes. másik verzió a memory flush minden város előtt... nos igen.
quality legyen high, texture quality default, különben kilépked. így már elvileg nem fog.
-
karakpecze21
senior tag
Nah megint én.
Úgy néz ki sikerült.Én voltam a ludas, mert nem a nyilt háózatra kellett volna mennem, hanem a zártra.
Ott talált is jópár servert és működik.
Az érdekesség csak annyi, hogy ha a menüben vagyok 1-2 percet akkor onnan kidob a windowsba, de ha már csatlakozok valakihez akkor nem dob ki. -
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #1078 üzenetére
Hát már kipróbáltam mindent.
Futattam xp sp2, xp sp3 kompatibilitásban rendszergazdai jogokkal, de ugyan az.
Ha a menüben állok, akkor is 1-2 perc és kilép.Server semmi.Ha létre akarok hozni egy server akkor ott meg kérdez valami port-ot.Oda alapból ő 7011-et ír, de arra hibát ír utána.Ha tudom, hogy ennyire gáz, akkor nem is veszem meg, mert pont a multi miatt akartam megvenni.Csak álmomban sem gondoltam, hogy egy eredeti játékkal is ennyi mizéria van.
Érdekes módon az új MOHA-val semmi gondom sincs.Legalább azzal tudok multizni.
-
karakpecze21
senior tag
Hát elég gázos ez a sacred 2 multis része.
Egyetlen 1 servert látok a nyilt hálózatoknál, persze ő sem elérhető.Most vagy nálam van gond vagy ennyire kevesen játszanak ezzel?
A másik gondom, hogy a pachelés óta x idő után kilép az asztalra.Ha nem játszok akkor is.Nem gondoltam, hogy egy eredeti játékkal ennyi macera van.
Win7 32bit van a gépemen. -
-
jetimokus
tag
válasz
karakpecze21 #1073 üzenetére
hihetetlenül jó hír
sosem multisztam, eddig csak single-ben nyomtam, pedig én még akkor vettem meg amikor 9990ft volt :S
örülök hogy vannak még emberek errefelé
Tényleg, eredeti magyarított verzióhoz létezik magyar vagy ha nem is magyar, de működő ice&blood? eddig nem tapaszataltam iylesmit.. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
karakpecze21 #1073 üzenetére
kétfajta patch van, egyik az ice&blood, egyik a sima sacred 2. kiadás se mindegy.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
proci985 #1071 üzenetére
Most nemrég próbáltam pachelni, de nem megy fel a pach.
Azt írja ki, hogy nem található a Sacred 2 a gépen és telepítsem újra.
Nem tudom mire vélni.
Újra telepítettem és maradt ugyan az.Most viszont melóznom kell, majd este ha hazaértem nekiugrok még1x.
Nem tudom, lehet annak köze ehhez, hogy magyar feliratos verzió?Köszi a segítséget.
Jetimokus: Hát úgylátszik.Remélem azért rajtunk kívül lesz még aki játszik vele.Megvettem, mert most 2990Ft-ba került, azt meg ki lehet bírni és ahogy utána olvastam mindenki dícsérte és elég tartalmas játéknak tűnik.
-
jetimokus
tag
jéé ezzel a játékkal még játszik valaki?
azt hittem egyedi eset vagyok
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
karakpecze21 #1070 üzenetére
felpatechelted 2.43ra?
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #1069 üzenetére
Ha ezt tudtam volna, meg sem veszem.
-
karakpecze21
senior tag
Srácok a sacred 2-vel nem lehet már multizni?
Most vettem meg, de nem találok 1 servert sem. -
Raziel88
csendes tag
Hello
A Sacred szerverek végleg behaltak vagy lehet még multiba játszani? Ha lehet multizni akkor írja már meg valaki hogy hogyan lehet.
KösziRaziel
-
phanzetomox
őstag
Ha tudtok valakit akinek van sacred2 játéka de nem kell neki (eladná/ cserélné ) akkor szóljatok neki keressen meg itt : sacred 2 kerestetik Sűrgős
eddig csak triallal nyomtam, és jó lenne ha menne a game már rendesen is -
proci985
MODERÁTOR
válasz
phanzetomox #1065 üzenetére
BFG, és minden, ami csak kellhet hozzá.
tehát, ami mindenképpen kell:
Exalted Warrior Focus
Reverend Technologi Focus
Tectics Lore
Ranged Weapons (1 pötty)
Warding Energy Lore vagy Constitution
ami nagyon ajánlott:
Concentration
ami ajánlott:
Armour Lore
Constitution vagy Wardning Energy Loremaradék kettő, játéktípustól függően:
Reverend Technology Lore: nem biztos, hogy emeli a BFG damot, én még nem teszteltem. ha emeli, akkor bug miatt. ha nem emeli felesleges. szerk: a BFG enchantement modjaira van hatással
Enchanted Perception: nagymértékben emeli a jobb cuccok esését.
Bargaining: árusok jobb felszerelést árulnak
Toughness: jobb resistek.
én az alsó kettőből enchanted perception+bargaininget szoktam használniskillek:
soul hammer: 1 pötty, tartsd alacsonyan a regent, később jöhet több is
aim-battering-coup de grace
pelting strikes: 1 pötty, tartsd alacsonyan a regent, később jöhet több is
succession-focus-precision
dashing alaricity:
modok belátástól függően
(assaulting sommersault): "teleport, kieg skill", nagyon nincs rá szükség
battle stance: sokpötty
premontion-drill-retaliationarchangels wrath: 1 pont
salvo-explosive/lock (játékstílustől függően, én explosive párti vagyok)-vulnerable
divine protection: elején 1pont, moddolva arra ügyelj, hogy folyamatosan tudd használni
capacity-boost-többi skilltől függően belátás szerint
wardning enery: csak lvl75től tudod használni, ha van concentration masteryd, addig marad a divine protection.
modok belátás szerint, de utolsó mindenképpen a resource legyen
beeEffGee: elsődlegesen ezt nyomjad, kb minden pont ide, akár a penalty szint fölé is.
enchantement+enchantement+accuracy/penetrate (játékstílustól függően) -
phanzetomox
őstag
Na elkezdtem játszani, seraphim-al . Mit érdemes nála ütősre fejleszteni hogy jó legyen a kari ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ultram3jor #1062 üzenetére
voltam jégfőnixnél sorccal. beálltam oszlop mögé, ott nem tudott sebezni, aztán szórtam a meteort
intensity: minél nagyobb az intensity, annál kisebb eséllyel fog bejönni az ellenfélnek a resist.
fegyvernek pulsar jó (magicfind/xp?, socket), esetleg az a fegyver ami survival bónuszt ad.talán azokkal lehet kihozni legjobb geart. +skillre socketes magic kard és pajzs talán a legjobb teletömve plusszsikkels gyrűkkel/amukkal. utóbbihoz viszont magas bargaining is kell. illetve az elf fővárosban van egy lejárat a pincébe az árusok mellett közvetelen, úgy lehet leggyorsabban rerorrolni a shopokat;>
teleport: megmoddolva rövid időre sebezhetetlenséget ad. pont addig, amg beüt a meteor stunja. egyéb kérdés?
-
Ultram3jor
senior tag
uh, vlt eltéve még egy jó erős páncél, +400 védelemmel meg +25%-al, dupla annyi a védelmem
Kiváncsi vagyok hogy válik be, már csak egy jó kis kardot kell beszereznem
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
proci985 #1061 üzenetére
Hát, én eddig 4x haltam meg; 1x az elején, amikor még low volt a kari, 2x figyelmetlenségből (éppen hamuztam
) meg nemrég az iceos mapon a legvégén a sárkánynál (nemtom hogy voltál e ott) a röpködő nagy madár bombáz és beszoptam az egyik nuclear bombot
amugy meg van 6k hp-m, elég sokat bír a kari, majd sztem az amor loret húzom fel, mert pl amikor meteort hívok arra várni kell 1 secet, addig meg ütik a karit, szal kell a páncél...
De ez a pajzsos megoldás nem is rosszFőleg hogy nincs magig staff-ra skillem
Viszont a boton van vagy 25% spell intensity, ami nemtom mi, csak gondolom (varázslat sebessége...), de akkor minek reg idő?
Ezt a teleportálos dolgot sose éreztem égető kérdésnek, néha jó, hogy ne kelljen annyit mászkálni (pl amikor körbe kell felmenni, beállítom a kamerát és csak odateleportálok), de több fantáziát nem látok benne...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ultram3jor #1060 üzenetére
lovaglás unique mount miatt kell. sima lovat nem használok...
amiért jó: chance to evade, magasabb hp, alacsonyabb regen, lényegesen gyorsabb mozgás, ha megölik a karaktert, akkor a hátas hal meg és van idő menekülni. tehát constitution, combat reflexes és speed lore egyben. egy probléma, hogy undergroundba nem lehet hátassal menni:/
ancient magicom már van.
arcania focus arra kell, hogy gyorsabban tudjak teleportálni, esetleg legyen backup skillem ha minden kötél szakad.
miért ne használnék pajzsot? pajzs+egykezes fegyver kombóval több plusskillt/több magicfindet/több +xpt lehet összeszedni, mint valami kétkezes bottal
csak emiatt pajzsozok.
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
proci985 #1059 üzenetére
A delphic arcania fokuisszal csökken a regenerációs idő, de nekem az nincs moddolva, skillt nem választottam hozzá, igy 23as szinten is -33%-ot ad ami azért egész jó!
kiegészíti az arrant fokuszt! ami viszont -33%ot ad reg időre... Lehet majd az ancient magicot kell választanom az egyik skillnek, majd megnézem h mennyit ér, de a damageval igy sincs semmi gond
Nálad a delphic arcania focus sztem felesleges, nincs értelme 1nél több varázslatcsoportra (vagy h mondják ezt?
) skillt pocsékolni... shield loret felejtsd is el, nem használsz sztem pajzsot!
ridinget én kipróbáltam, semmi értelme, azt a 3 varázslatnak nem minősülő dolgot amit tud a ló, hát felesleges erre pazarolni, fölég hogy uniq mountainnal tudod használni a varázslatokat, és még sztem gyorsabb is mint a ló (viszont borsos ára van, az enyém kb. 2 millába került...) Damage lore helyett akkor inkább az ancient magic, az tuti h emeli a damaget, és nincs ilyen buziság, hogy "X% esély..."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ultram3jor #1058 üzenetére
hm, Delphic Arcania Focus moddolni (és magasab szinten tartani) a Grand Invigorationt és a Ancient magic több damért/gyengíteni az ellenfeles fire resisteket?
nálam eddig
concentration, arant pyromance lore, arrant pyromancer focus, bargaining, enchanted perception, delphic arcania focus, ancient magic, armour lore a sorend. jön még a constitution.utolsó skillen még gondolkodok: shield lore, damage lore, riding és delphic arcania lore jöhet szóba, viszont szerintem combat discipline lesz a magasabb damért.
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
proci985 #1057 üzenetére
Jó az, csak bosst nehéz vele ölni
mf kari?
Az mi...? :S
Am jelenleg itt tartok összesítés és a pontok... uccsó kettő skillt nemtom mire lőjem el
Az a nova amiről beszélsz nekem: 1,8s reg time, 1006dam. és 905,2/s utána.... Az a baj, hogy bejárok most mindent, meg voltam fent északon a kieges pályán, most 69es vagyok az enemyk meg 61es max
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ultram3jor #1056 üzenetére
ó, én a fire nova (vagymianeve) miatt imádom. 270fokban körbe tűzfal, ami gyújt, és gyakorlatilag 3 nova (ez olyan 3.5 mp most) letarol másfél képernyőt, ha nincs tele minden mocsárral. meteor még lassan öl, de alakul.
mondjuk shopper/mf karit gyártok belőle, szóval nem csak damra van hegyezve.
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
proci985 #1055 üzenetére
én nem rég kezdtem egy high elfet, a tűzzel játszom, most 64-es vagyok... hát, mit mondjak, eléggé ütős karakter, bossokat 2-3 combóval elintézem...
Templom ört elkezdtem játszani, de nem jött be, az 1es szintű csávó rávert egyet a karira és kb darabokra hullott... 3. ujraéledés után töröltem a francba... inkit is kezdtem, 10es szintig jutottam vele, az se jön be, pedig tolnék már egy shadow karit
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
V.Stryker #1052 üzenetére
kövesd a karikát. egyik arc fog adni miután összeszedtél egy pikkelyt (a fanatikusoktól) és kinyírtad a sárkányt.
más: nekem is van kiegem.
egyébként meg valami szép érthető és átfogó leírás (mint amiket a diablo2höz szoktak gyártani) jó lenne, néha eléggé nagy a szórás, hogy akkor most mi is kéne a karakterre.
fire elfet és bfg serát már lassan tudok jót építeni, de pl inquisitor, temple guardan és shadow warriror (meg dragon mage) kapcsán ötlem sincs, hogy merre kezdjek és mit fejlesszek.
-
phanzetomox
őstag
Üdv ! úgynézki most én is elkezdek játszani a 2-vel eddig underworldot nyomtam nagyon sokat, és ehhez is kedvet kaptam
örülök hogy van aki még játszik vele, sacred 1 topic már behalt sajna -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Ultram3jor #1051 üzenetére
Most vagyok a harmadik főellenségnél, a sárkánynál, az elfeknél. És az a tuti,hgoy kell nekem egy sárkánypikkelyes talizmán. Hol a p.csába találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest