Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ez a blöki az a világítós szemű fajta volt, de csak egy volt valódi a többi a képzelet szüleménye... A lezuhant helikopter környékén találtam rá, bent a susnyásban...de a búgó izét már kikapcsoltam, úgyhogy remélem többet ilyet nem látok...
Találtam bent két zombit is vadiúj állapotú SPAS sör rétessel..ójeee, erre vágytam már rég..
Ezek az átlászó izék tényleg rémisztőek voltak elsőre (csak lestem, h hátemmegmi, mészinnen..), de nem lőttem rájuk, drága kincs még a 9x39-es lőszer, a visszaútra alig maradt 250db, úgyh fukar módon, egyessével osztom a VSS-ből -
engem sem sebeztek a dögök... még szerencse... de az elsőnél, mikor jött, jól beijedtem...
ha sebeztek volna akkor nem nagyon éltem volna túl azt a részt, elég sokan jöttek...
érdekesség még hogy első játszáskor nem találkoztam olyan kis patkányokkal, de másodszorra már igen... és mit csináltak? na mi mást...
[link] -
Fel
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest