Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
subaruwrc #944 üzenetére
annál a résznél pont az a lényeg...
mikor belépsz az udvarra akkor a csávóka rögtön elkezd hívogatni (a kis perverz cukrosbácsija...) és mikor odaérsz hozzá, akkor azt mondja, hogy ha adsz neki lóvét, akkor ő elhozza neked azt a hiper-szuper tv-shopos (gagyi, de drága...) fegyvert... azt mondod neki, hogy jól van dzsonni, itt a pénz, hozd a stuffot, dzsonnika bemegy a házba, majd még visszaszól egy valami olyasmit, hogy na most jól átsz@balak, menj máshova sírni... (majd csinálok képet v videót, hogy mit mond annál a résznél...)
szal ellopja a pénzedet, erről szól az egész... én is megmurdáltam őket, mert nem szeretem, ha meglopnak -
ML320
senior tag
válasz
subaruwrc #944 üzenetére
Én elmentem a farmról egy kicsit szétnézni, majd amikor visszajöttem csak egy optikát kaptam tőle
Utánna meg a feladatként megkaptam azt, hogy csináljam ki a gyerek egyik beszélgetőtársát. Így már elkértem a visszjárót.
Az a nyolc nem olyan sok. Hangtompítót fel, az őröket egyesével hátulról gyorsan elintézni. Csak egy lövés a fejbe, majd spuri az épület másik oldalára. Ha ők megvannak, 2-3 gránát kosárlabda stílusban...
A maradék nem okozhat gondot.
Van egy olyan mellékküldetés, hogy likvidáljam a Vampire nevű banditát a Sötét Völgyben. A hely már tiszta, csak a katonák és banditák tűnnek fel néha-néha, és csatáznak. Vampír helye bejelölve, de ott nincs. Se a föld alatt, se a levegőben... Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest