Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nah, mostmár énis tudom. köszi

most én árulok el egy titkot, lehet ismered. amikor kijössz szidorovicstól, és mész az első küldidért. annál a bajszos fickónál, hajólemlékszem. na a mögötte levő ház mögöttlévőjének a padlásán van egy katonai ruha. ha ismerted nem szoltam. ha nem, szólj és keresek képet, vagy pontosítok
énis élsimitással nyomtam, de megfeküdt a CF a kártyámon. így most 8.1! -es driverrel nyomom, szingliben. már hónapok óta szenvedek vele....

szerk: zene.
nekem az OL mod menüzenéje kellett sokáig, mignem rájöttem, hogylehet kioperálni a játékból. így ma ezt használom SMS hangnak
( de persze megvan az alap SoC menüzenéje is) a hangok minden stalkernél ijesztőek, és nagyonis eredetiek. nemmerek fülest használni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( de persze megvan az alap SoC menüzenéje is) a hangok minden stalkernél ijesztőek, és nagyonis eredetiek. nemmerek fülest használni 
shield