Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
proci985 #4207 üzenetére
Köszi a tippet! Annyi suit volt aztán, hogy bőven lehetett választani. Itt most kivételesen exo-ban megyek a cipelés és a golyóállóság miatt. Mekkora hangulata van a reaktornak! Komolyan mondom az ilyen játékok miatt érdemes még PC-n játszani!
Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.
Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan
Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest