Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
volvoguy #3219 üzenetére
Van egy mod amivel 70 kilóra lehet kitolni a súlyt az nem árt. Nem kell ennyi cucc. Egy géppisztoly megfelelő lőszerrel elég. Igazából pisztoly nem kell meg shotgun sem nem igazán jók főleg az első darabok. Később lesz egész jó bár nem igazán használtam.
Kaja se kell annyi a legkönyebbet vidd az a kenyér. Nem kell szalámi meg konzerv meg hasonlók. Nem halsz bele az egysíkú étrendbe
Vodka se kell (ha csak nem alkoholizálsz előszeretettel) csak a antidrogot használd. -
AthlonXP
őstag
válasz
volvoguy #3219 üzenetére
Vehetsz ( vagy úgy is fogsz majd találni ) még fel Exoskeletont is, azzal asszem 80kg a max, bár abban meg futni nem lehet
. Amúgy sztem, az AK-t dobd el azt szerezz vmi normális fegyvert. A gaméban az egy elég alap stuki. Pisztolynak sincs sok értelme sztem és a Shotgun is csak fölös súly nálam ( illetve + pénz a csaposnál
). Én inkább + páncéltörő lőszert vagy egy erős stukit vennék/szereznék helyette ( pl Vintar, páncéltörővel vagy hasonlók.... ).
Ja és a bandita cuccot is dobd el a fenébe amint lehet, mert az tényleg csak súly. Ha van pénzed akkor inkább vegyél vmi jó cuccot ( pl PSZ-99M, Katonai Páncélruha, stb..)De persze ezek csak személyes megjegyzések, nyílván nem muszáj rám hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest