- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
VinoRosso #2110 üzenetére
igen az oblinak két verziója van az egyik asszem az 1.4 hez a javítás pedig az 1.5 höz van...nem is kicsi a mérete asszem...
az eredeti koncepció alatt azt értettem amikor még a teljes gsc csapat együtt volt és még nem sürgette őket a thqés ugye oblivion lostként jött volna ki több pályával több karakterrel, freeplay stb erről már beszéltünk...a linkelt fóromunon megtalálod a teljes leírást, vagy ha vmi nem tiszta akkor rákérdezel...a készítő srác is majdnem mindig online szal gyorsan választ kapsz...
rup1u5: igen belenyúl a grafikába is...élethűbbnek tűnik nekem, sötétebb éjszakák nagyon szép szórt fények stb...sztem mindenkép megéri kipróbálni!!!
jah és lefekvés előtt egyetek, mert lehet, hogy felkelsz és rögtön meghalsz
este amu is ollan sötét van ho érdemes aludni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest