Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

shield Topikgazda válasz  Sensut

üzenetére Sensut

üzenetéreEgyszer én is játszottam vele, hogy rajta volt az AA2, de az agropromi pincerendszerben bekrepált, mentési/töltési hibával és rengeteg egyébb hibát is dobott. Amúgy nekem teljesen bejött az AA képvilága. 
 Biztos ment is ha megcsinálták, lehet hogy meg kellene találni hogy az alapjáték melyik verziójával jó.
 Ha nálad jó volt, akkor jó lenne tudni melyiket raktad alá, mert még engem is érdekelne.
- 

#66403328 törölt tag válasz  Sensut

üzenetére Sensut

üzenetéreHa nem változtatná meg a játékot minden téren még jó ajánlás is lenne. Na meg marha jó leghamarabb félúton, legkésőbb az utolsó 3-4 pálya egyikén elakadni a mentés és egyéb bugok miatt. 
 De a modnak semmi köze az alap vanilla élményhez és nem is használható új játék nélkül. Grafikai téren nagyon kevés opció van ami nem változtat túl sokat. Amúgy is azzal jár a legjobban ha ZRP SoC, SRP CS, alap CoP sorrendben végigmegy és csak utána jön bármilyen mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield
 shield