Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59 #14128 üzenetére
Végül tegnap megoldottam ez alapján (eddig nem vettem igénybe, de mivel pár méter sima járás után is kifulladok, kerestem a könnyebb megoldást).
Hiába láttam azt a fenti lyukat, de nem gondoltam volna, hogy sikerül felmászni rá.Általában túlerő esetén inkább elfutok, ha értelmesebb megoldást nem találok (szégyen a futás, de hasznos alapon), de még kipakolt cuccokkal is akkora a többletsúlyom, hogy egyáltalán nem tudok szaladni, sőt járni is nagyon nehezen, annyi mindent összegyűjtögettem.
Utána Coopernek és a Bárba is eladtam amit lehetett (hülye fejjel az egyetlen Medúza-képződményemet véletlenül eladtam, de már elmentettem ezt az állapotot.
), de még így is 135-155 kiló között van a súlytöbbletem, ráadásul Cooper embere még fel is cuccolt, újabb terhet függesztvén szilaj bőrnyakamba.
Sajnálom az eladott plusz páncélokat és fegyvereket. Rengeteg elsősegélycsomagom is van, ami szintén nehéz, viszont nem merem elrejteni, mert mi van akkor, ha már nem enged a játék visszatérni.
Netán, ha drasztikusan lecsökkentett ellátmánnyal haladnék tovább (csak pár darab konzerv, kötszer, lőszer stb.) akkor meg ki tudja, hogy mi vár rám, ha kifogynék a készletből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DXRACER Prince L gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest