Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz Antonius1978 #13667 üzenetére

Megtaláltam a másik számszeríjat is Wild Territoryn, amiről Tolik beszélt.

Abban bokorban van egy teleport, ami átrepít a kerítésen. Ott bent lehet megtalálni az íjat vesszőkkel - nem árulom el hol. De a teleport csak akkor lesz ott, ha már Tolik elárulta.

• Sensut

őstag

válasz Antonius1978 #13667 üzenetére

Az OGSE-t két fegyverrel simán végig lehet vinni, ha megszerzed őket időben. Az egyik az egyedi PKM, Digger Yuri's PKM, melyet Digger Cordonon folyton javíttat veled a Bárnál. Néhányszor vissza kell vinned a fegyvert a javítóhoz, de végül neked marad és ez lesz az egyik alapfegyvered, ami helyettesíti a shotgunt és a rohamfegyvert egyaránt. Persze csak ha akarod :) E mellé még kell egy SVD mesterlövész puska és egyébre nincs is szükséged csak gránátokra. Ehhez kapsz majd egy nagy felbontású távcsövet is. Az már csak hab a tortán, hogy mindkét fegyver ugyanazt a lőszert használja, amiből van bőven a kereskedőknél, mellesleg 3 féle kiszerelésben.

Azt a különös képződményt a Szemétdombon a teleportokkal kell kijátszani. Körben vannak teleportok, amolyan buborékok, és egy bizonyos sorrendben kell végigmenni rajtuk. Ha jó sorrendben haladsz, akkor egy más hangot hallasz. Ilyenkor jegyezd meg mindig a sorrendet, mert sokszor újra kell kezdened. Ez egy türelemjáték, de csak akkor kapod meg a Klondike képződmények egyik térképét, ha kiveszed ezt a csodát onnan és átadod a polgárnak mellette.

Számszeríjat találsz majd a Freedom bázison a raktárban. Ezt csak úgy veheted ki, ha megszabadulsz valahogy az őrtől. Én úgy mentem be, hogy kinyírtam egy robbanó kannával. Ha mellé teszed a kannát és abba lősz, akkor semmi se történik, vagyis nem leszel ellenség. A raktárat gyorsan rámold ki, mert más őrt fognak odaállítani. Azt hiszem számszeríj még lesz a Vad Területen is, de még nem foglalkoztam vele.

A GP36 szerintem a legjobb NATO fegyver, mert könnyű, pontos és gránátvetője is van. Viszont egyik rohamfegyver se "kiváló", mindegyiknek van ilyen-olyan hibája, ezért én nem is cipelem őket. Ahogy mondtam, azzal a két fegyverrel bátran neki lehet vágni a Zónának. Amíg a PKM-et javítgatod, addig Sidorovich ad a bombakeresésért cserébe (ha jól emlékszem) egy egyedi távcsöves Saigát, ami mutánsok ellen igazi gyógyszer.

Rengeteg képződménnyel lesz dolgod, különbnél különb félékkel. A mutációval nem érdemes foglalkozni. Arra törekedj, hogy minél előbb megtaláld a Klondike képződményeket (az 5 térképet), mert ha ezek az övedre kerültek, akkor már mezítláb is sétálhatsz velük a Zónában. Ezért ne is siess a fő történettel, ne erőltesd az agyperzselő leállítását, mert azt úgyse tudod egyelőre egy kód miatt. Minél előbb hódítsd meg a Freedomot a Raktáraknál, mert ebben a modban ők a te igazi szponzoraid. Vállalj el minden feladatot és azokat fejezd be, mert azokban van a lényeg.

Kocsikkal ne foglalkozz, mert nem egy igazi élmény velük "száguldozni". Csomó roncs és rozsda.

Itt van néhány hsznos tipp:

- a legjobb exót, ami plusz 80 KG-ot bír és futni is tudsz benne, Lukash adja miután a Radarnál levő őrposztjukra elhozol egy BTR harckocsit Dead Cityből, amit előbb meg kell találni és meg kell javítani. Ezt egy elég hosszú és érdekes történet, de az a ruha aranyat ér!

- Dead Cityben minél hamarabb állj szóba az őrültnek hitt katonatiszttel a bunkerben, segíts neki kinyírni a "mestert" és juttasd el őt Cordonra, mert ekkor békülsz ki a katonákkal. Ha ez megvan, többé nincs gondod a Zónában, mert ők szinte mindenhol ott vannak. Ez jól jön majd Radartól tovább az erőműig. Nem számít, hogy hol és mennyi katonát nyírtál ki addig, vagy hogy kit.

- Sakharov ad majd egy Bioradart és lesz egy feladata, amit gyorsan le is mondasz, ha nincs türelmed. Egy furcsa képződményt kell elhozni neki Borongósról (Darkscape), amivel egy csomót kell kergetőzni, mert nem lehet elkapni. El lehet, csak ügyeskedve. Ha ezt megszerzed neki, akkor ad a Bioradarhoz frissítő modulokat, amelyekkel a radar a mutánsokat is kimutatja. Minden mutánshoz kapsz ilyet, amiket különben nem tudnál megszerezni. Ez kontrollerek ellen jót tesz. Ugyancsak nála kapni GPS kijelzőket, amikkel megjelölheted az elrejtett cuccaidat.

Új hozzászólás Aktív témák