Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Én még csak most mentem a Gépállomásra, követve a teherautót. Kicsit kiakaszt, hogy a Szabadságosok bázisán nincs egy tároló vagy rejtekhely sem. Másokkal ellentétben nekem van raktárkészletem. Kénytelen leszek keresni egy rejteket a Katona Raktáraknál a Vérszopók falujában. Még Ó-Jantaron sem találtam tárolót.
Ilyen nem lehet, hogy területeken nincs rejtekhely, ez a valósággal ellentétes. Jól megaszondtam, mi?
Mert most nagyon pipa vagyok.
Ne csesztessétek CJ4567-et, én is utálok keresni. Legtöbbször úgysem találom.
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az a tudós nem az Időjós és a haverjait kell kiszabadítani? A tárolóban van egy fasza mesterlövész puska. A tároló fent van az egyik szemétdomb tetején, megjelöli ha a feladatra lépsz. De vigyázz, hogy amíg odaérsz, ne vegyenek észre a házaknál. Felveszed a fegyvert és elfoglalod a lőállást a megjelölt helyen. Jön egy bejátszás ami megmutatja melyik 5 őrt kell leszedned csendben, aztán lelövöd a többit is és a túszok kiszabadulnak. Még menj vissza az Időjóshoz ezután, mert érdekes dolgokat tudsz meg tőle.
Amúgy a teherkocsi 2-t még ne keresd, azt még messze lesz. Innen mész majd a Bárhoz.
Ja, sajnos azt a jó mesterlövész puskát el is adhatod, vagy valami, mert több lőszer nem lesz hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield