Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir félisten válasz  Antonius1978

üzenetére Antonius1978

üzenetéreAzóta visszaálltam Windows 8.1-re (legalábbis most ismerkedem vele, gyorsabb, mint a 7-es és ki lehet kapcsolni sok Metro-s marhaságot benne), de szívesen segítek, amiben tudok.  Egyébként csak annyi kellett a Stalkerek futtatásához, hogy a szoftverközpontból feltelepítettem a Wine alkalmazást. 
 Mountoltam, felcsatoltam a lemezeket és a Wine alkalmazással futtattam a setup.exe-t. A többit bemásolással ugyanúgy tettem, mint Windows alatt.A Wine mappája alapból rejtett a felhasználói mappádban. Miután láthatóvá tetted (.wine), belelépsz és ott láthatod, hogy Windowsos környezetet hozott létre C: meghajtóval, Programfájlokkal stb. Ugyanúgy megtalálod ott a játék mappáját is, mint Windowsban. Az Ubuntun kívül a szintén Ubuntura épülő (és több lehetőség közül valamelyik normális asztali környezettel kiadott) Linux Mint disztribúciót és a Mageia 4-et tudom ajánlani. A Linux Mint és a Mageia alapból már tartalmazza a szükséges zárt licencelésű mediakodekeket is, nem kell utólagosan telepíteni, mint az alap Ubuntuban, habár ott sem nagy szám, mert a szoftverközpontban egy kattintással installálható "Ubuntu restricted extras" néven. A Mageia Linux .rpm alapú csomagokat kezel, míg az Ubuntu .deb csomagokat használ. 
 Linux Mintre és Ubuntura van a legtöbb telepíthető program, ha csak ezt a fent említett három Linux-kiadást hasonlítjuk össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield
 shield