- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Misi 007 #8046 üzenetére
Ez azért bizonyos mod-ok esetében nem így van.
Valamelyiknél simán összeszedik amit a földre dobsz, meg az egyiknél a hullák ruházatát és a pénzét is le lehet nyúlni.
De a tárolókból nem szokott eltűnni a cucc.Nálam küldetéseket jelöli néha tévesen.
Például teljesítettnek hozza hogy hagyd el a barlangrendszert (keresd meg Strelok búvóhelyét küldi vége), de a térképen meg ott van a pötty hogy gyere ki te mafla.Az OL2010-nél meg nem tudtam Mole-t megmenteni, mert amikor végeztem a katonákkal 3 vérszívó elintézte a túlélőket. Én is csak az épület tetejére mászva tudtam lelőni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest