- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Na jó kis veszekedés lett ezekből a csíkokból....
Akkor én nagyon kemény vok vazze...Mer má pripjatyban vagyok.. Mondjuk az igaz, hogy sokszor ömlött a vér belőlem, de van is nálam kötszer bőven. Veszem a csapostól, meg fosztogatom a hullákat a kötszer miatt. pedig még örűltem is, hogy milyen fasza ruhám van, mert sokszor volt, hogy eltaláltak és nem véreztem, akkor mi lenne, ha még ruha is lenne rajtam?!
Na most hogy így "kisgagyában" végigmentem a zónán, akkor a végére már csak felveszek vmit.. Én szentül meg voltam győződve arról, hogy rajtam a katonai páncélruha van. De amúgy lehetne is, hisz katona vok, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest