- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Hali!
? Nekem 1.sok0 verziónál is, ha kétszer kattintottam a küldetés egy fejezetére (akár mellékküldiben is), akkor arra mutatott a nyíl. Kivétel ez alól az olyan feladatok voltak mikor artifactat v egy monszta testrészét kellett leszállítani (értelemszerűen, mert bárhonan összeszedhettem őket..). Ha teljesítettem egyet akkor mindig a föküldikre ugrott vissza az irányzék, de akkor pda elő és kész...
Mellesleg a mellékküldetések időkorlátosak (1nap, jutalomért visszatéréssel együtt..), a főküldik nem, uh azokat bármikor teljesítheted..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest