Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
100% hogy nem a grafikai mod miatt van. Ugyanis amikor kivettem akkor is rossz volt. Meg külföldi frumokon utánnanéztem. Rengetegen mondták hogy bnekik bevált. És ha utánnanézel akkor magyar fórumokon is irták hogy bevált. MOndom nekem is bevált.. Amig ott vagyok lent az első pálya elején a kereskedőnél ott lent olyan gyors mint az álom. MOndjuk highon nyomtam eddig is 7600gt vel akadás mentesen ment.,NEm az a magyaritás ami neked van... Majd megnézem azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield