Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veszett Róka
csendes tag
válasz
akerbis
üzenetére
Miért akarod kiherélni a játékot? A futás akár örökké is tarthat, ha nem cipelsz túl sok cuccot, alul írja mennyit vihetsz kifulladás nélkül, azon felül minden kiló csökkenti a futás idejét. Túl sok cuccal meg se tudsz mozdulni.
Pont ez a lényeg, hogy okosan kell felszerelkezni. Kevés cuccal fürge vagy, sok cuccal meg kevésbé sebezhető, illetve halálosabb. A megfelelő egyensúlyt kell megtalálni. -
Veszett Róka
csendes tag
válasz
akerbis
üzenetére
Igen, visszaadják később. De ha nem akarsz addig várni, akkor az alagút bejáratánál pakold bele a kocsiba, és ne vigyél be semmit. A kocsihoz senki nem fog nyúlni, de olyan helyre parkold ahol nincs útban a rohangáló kutyáknak, mert képesek betolni egy anomáliába.
Egyébként a Velessel szemben a polcon lévő ládába pakolnak minden cuccodat, onnét régebben simán kiszedhetted. Most nem tudom, él-e ez a lehetőség, csak későbbi mentéseim vannak. -
Veszett Róka
csendes tag
válasz
akerbis
üzenetére
Pénzt mondjuk úgy szerezhetsz, ha végiggyalogolsz az erdőn. Rengeteg artifact van, amit Barman elég jó pénzért meg fog venni. Én (jópár végigjátszással a hátam mögött) azt csinálnám, hogy a bárból az erdőn keresztöóül mennek a sötétvölgybe, összeszedném az artifactokat (van pár combos ellenfél és lesznek radioaktív területek is, de a kerítések mellett viszonylagos biztonságban leszel) majd sötétvölgyben elkerülném a banditák tanyáját, és visszamennék Szidorovicshoz mert ő veszi legdrágábban az artifactokat. Legalábbis amíg nincsenek tudósok. Útközben szerezhetsz jobb puskát is mint a pisztolyok, és Szidor mellett Róka meg tudja javítani. Aztán már lesz 10e rubeled, vagy lesz hozzá elég pskád hogy csendben elintézd a banditákat - ennek az a hátránya, hogy a banditák raktárába nem fogsz tudni bemenni. Az előnye meg, hogy a halott kereskedő minden cucca ingyen a tied.
... de előtte azért mentsél, azt tanácsolom. -
Zsoxx
őstag
válasz
akerbis
üzenetére
Én inkább kinyírtam a banditákat az elterelés helyett. Dark Valleyben a főút leágazása után van egy többszintes épület, ott lesz egy autó, amivel majd menekülni kell. A föld alatti helyre ne a padlón lévő lyukon át menj.

Bármelyik stash-t használhatod, senki nem fog hozzányúlni.
A rossz állapotú fegyvereket nem lehet eladni. Jó állapotút meg nemigen fogsz találni. -
Veszett Róka
csendes tag
válasz
akerbis
üzenetére
Menj le EGÉSZEN alulra, ahol egy kör alakú alagút van, oldalt zárt ajtókkal. Az egyik ventillátorba van eldugva a kulcs, az nyitja a bunker ajtaját. Snorkok vannak a folyosón, meg egy kontroller is, szóval érdemes combos fegyverrel leugrani ide. A kör alakú folyosó végén lesz egy szennyvíztisztító, meg kijárat az alagútból egy barlangon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest