Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakdzsó
tag
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Hát csodálkoztam egy nagyot,amikor a 1.3003 esetében szembesültem a kocsik teherbírásáról..az első reakcióm negatív volt,gyak.csalásnak vettem.Aztán egyre jobban örült a szám.
Én is azt vettem észre,hogy több gépjármű használható,a DC-ben tán kettő.A 1.3003-esetében a személykocsik jól mentek,csak a Niva volt életveszélyes,mint egy léghajó az úton.Végül is felfogtam feature-nak.
Kocsik nélkül szerintem irdatlan nehéz lenne a game,végig használtam őket.
Az átjárás 1.3003 esetében nekem nem ment kocsival bemennem Yantarba ,Factoryból.A DC-ben átlehet.(ha jól emléxem)
A sárga tetejű Moszkvics nagyon kafa,imádtam...iszonyat ment kis fogyasztással.
UAZ sem rossz,de inkább maradtam a Nivánál.
Pripyatban kocsival átmenni szintúgy élmény,természetesen jobboldalt a vérszopók felé mentem.Előtte esetleg kis gránátozás nem árt beléjük.
A Stalkerrel párhuzamosan a FEAR-t adták ki,(Jupiter nevű motor,szuper fizika)csak megveszik az ukránok és időben kijön ez a game is.Esetleg még a graf is jobb,meg a fizikai rész.A többiről nem is beszélve..
Stalkerben annak lesz erősebb a fegyvere és a páncélja,aki előbb észreveszi a másikat és lő???Na ez programozási ökörség.Ha az ellen lő először,akkor háromszor annyit kell belepumpálnod.
Ezt sosem értettem. -
PeL
addikt
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Nem tették rosszul hogy bevezettek súlylimitet, emlékszem még 1.3000-ban annyi cucc volt az autómban, hogy belaggolt 1-1 másodpercre mindig a játék mikor valamit kivettem belőle vagy beleraktam, és közben mindig arrébb pattogott az autó, olyan hangot adva mint amikor nekimegyek valaminek. Egyszer konkrétan volt olyan hogy megbokrosodott és felborult magától

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest